local-stats-pixel fb-conv-api

Vai beidzot atrasta Atlantīda?23

32 2
Britu inženieris Bērnijs Bemfords (Bernie Bamford), izmantojot nesen palaisto programmu "Google Ocean", Atlantijas okeānā, netālu no Kanāriju salām (aptuveni 1000 km no Āfrikas piekrastes) okeāna dzelmē atradis senas pilsētas aprises. Nevainojamas formas taisnstūris izmēru ziņā līdzinās Velsai, un ļoti ticams, ka ar "Google Ocean" iegūtais attēls ir senas pilsētas karte, vēsti laikraksts "The Telegraph". Pilsētas attēla koordinātes - 31 15'15.53N 24 15'30.53W.
Savukārt zinātnieki uzskata, ka atrastās pilsētas kontūras varētu būt daļa no savulaik noslēpumaini pazudušās Atlantīdas. Atlantīdu savos darbos aprakstīja slavenais sengrieķu filozofs Platons. Domātājs apgalvoja, ka Atlantīda bijusi sala Atlantijas okeānā netālu no Gibraltāra jūras šauruma, kura kopā ar iedzīvotājiem nogrimusi okeānā dabas katastrofu sērijas rezultātā aptuveni 9000 gadus pirms mūsu ēras. Platons Atlantīdu aprakstīja kā lielu salu, kurā mitinājusies augstu attīstīta civilizācija. Līdz šim par Atlantīdas iespējamo atrašanās vietu izvirzītas visdažādākās hipotēzes, ieskaitot arī, ka tā atradusies Dienvidamerikā. Atlandīdas esamības piekritēju vidū izplatītākās versijas gan novieto leģendāro salu vai nu Vidusjūrā, vai arī Atlantijas okeānā starp Ameriku un Āfriku.

Saistītais raksts: "Google" paziņo par jauna projekta "Google Ocean" palaišanu >>>
32 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000
Seksīgi. Beidzot k.kas nopietns tiek atklāts...
12 0 atbildēt
beidzot atrasta atlantiida.. :)
11 0 atbildēt
divaini
9 0 atbildēt
isteniba iszkatas pec konturam tiessam parak predciizi lai butu kaut kads dabiskais veidojums
9 0 atbildēt
katram savu Atlantiidu...
8 0 atbildēt
Neko nesapratu bet tāpat + emotion
8 0 atbildēt
,Atlantiida pazuda, bet neviens neko neredzeeja. BullShit. Kas, kur, kad???? HVZ
6 0 atbildēt
Atlantīdas var redzēt visur it īpaši ja tu esi Velsas bāra apmeklētājs emotion
4 0 atbildēt
Staasti manim Daugavinja
6 2 atbildēt
+ emotion
4 0 atbildēt
Labi, ka neesi kakaa :D
5 1 atbildēt
:D Atlantida atrasta...
4 0 atbildēt
interesanti... :)
4 0 atbildēt
nju nezinu gan!!! man ir uzinstilets GOOGLE EARTH un paskatijos tas koordinates,tiesam ir,bet man saubas mac tikai tas ka ta ir pilsetas kontura,JO es aizzumeju lidz 1685.40 km tas konturas vel ir saskatamas,taja pasa laika paskatoties uz tagadeji attistitajam pilsetam no tada pasa augstuma tu neredzesi neko!!!! tik pat labi var apskatities ohotskas jura,japanas salas ziemelu gala tur var saskatit zemudens pumpas kas izkartotas taisnas svitras,kas tad ir tur? bijusa imperatora sargtornisiemotion emotion emotion
3 1 atbildēt
gandrīz ik gadu desmiti kāds "atrod" atlantīdu :)
3 1 atbildēt
Un vēl kas - apkārt tam četrsūrim ir tādalīdzena vieta, kura ir diezgan paliela un tur arī var ieraudzīt taisnas svītras un vietām pat četrstūrus. Varbūt tas vislabāk redzamais gabals ir bijusi kāda pils uz kala, ka tagad to var tik labi redzēt, un tālāk parastā pilsēta atrodas. Domāju, ka varbūt tur ir bijusi kāda pilsēta, bet nezinu vai tā saucamā ''atlantīda''. Kad aatradīs Eldorādo? :)
2 0 atbildēt
Anonīms komentārs 2009-02-20 14:50:47 nju nezinu gan!!! man ir uzinstilets GOOGLE EARTH un paskatijos tas koordinates,tiesam ir,bet man saubas mac tikai tas ka ta ir pilsetas kontura,JO es aizzumeju lidz 1685.40 km tas konturas vel ir saskatamas,taja pasa laika paskatoties uz tagadeji attistitajam pilsetam no tada pasa augstuma tu neredzesi neko!!!! tik pat labi var apskatities ohotskas jura,japanas salas ziemelu gala tur var saskatit zemudens pumpas kas izkartotas taisnas svitras,kas tad ir tur? bijusa imperatora sargtornisi Tu esi idiots... Tā pilsēta ''Atlantīda'' itkā ir bijusi Velsas lielumā. Tu zini cik liela ir Velsa? Izbruto tekstu kārtīgi, ja savādāk nemāki
2 0 atbildēt
Vismaz kas interesants notiek.. ;D
2 0 atbildēt
nja bet ja tomer ir tad vispar butu baig interesanti :)
2 0 atbildēt
Nekas prezīzs te nav atrasts un tiešo pierādījumu arī nav!!!!!!
3 1 atbildēt