local-stats-pixel fb-conv-api

Uzjundot vecas tēmas!!!71

198 20

 



Pasen



9.maijs.... :(   21 10 Anti-Koment 11.05.09 13:34       9.maija svinības....kapēc neviens no mūsu Latviešu puses negāja pie Uzvaras pieminekļa un nesauca:"Okupanti,okupanti vacīties uz mājām", tapēc ka Latviešu galvās ir domā ka mums nav jākrīt tik zemu un jāapsaukā kāds...

Tas nenozīmē ka Krievi ir zemi krituši...tie kas bija 25.martā ar saviem melni/oranžajām lentītēm....un kliedza ka mēs esam fašisti....un ka mēs esam okupējuši šis valsts teritoriju...žēl ka tur arī bija tādi kas dzīvo jau aptuveni 50 gadus Latvijā un zina tikai to kā pateikt "Labdien", un tas jau nekas, ka citās pasaules valstīs neviens neprotestē pret to, ka eksāmeni jāliek valsts valodā, parādiet kaut vienu arvalstnieku, kas dzīvojot *Amerikas Savienotajās Valstīs,*Lielbritānijā,*Vācijā,*Izrēlā vai *kur citur, un protestē pret to ka viņam ir jāzin valsts valoda.

Nu jā dusmas mani riktīgi tirda.


P.S.:Aizmirsu piebielst par pušiem kas ir Anti-Fašistu kustībās...jums tiešām ir slikti ar vēsturi nejau mēs okupējām vai tagad gribējām cīnīties "SS" bataljonos, bet vienkārši ieradās karaspēks un pateica: "Tagad tu un tu, un tu dosies mums līdzi", saģērba "SS" uniformās un aizveda lielgabaliem par gaļu, un vēl tas ka jūsu krievi drosmīgie arī pārbēga uz vācu karaspēka pusi, un zināji ka tālāk varēs doties un tām pašām pieminētajām valstīm kas ir minētas pie * izņemot lielo vareno PSRS(tagadējo Krievijas Federāciju), ja jau jums te tik ļoti slikti un apkārt vieni maitas, nu ta kravājiet mantas un tinās un KF.Neviens jums netur pie deniņiem ieroci un neliek te dzīvot.


Ja ienāks vēl kas prātā, papildināšu rakstu!

P.S.S:ŠIS RAKSTS NAV NAIDA KURINĀŠANA, VIENKĀRŠI VĒLĒJOS IZTEIKT SAVU VIEDOKLI, JA TAS NAV SAPROTAMS, MIRSTI NELAIMĪGS!!!! TIK PASAKI KAD VĒLIES MIRST! :):)

P.S.S.S.:Nebiju cerējis ka šis raksts izvērtīsies par AŽIOTĀŽU šādā mērā, kā jau rakstā minēju ka šis ir TIKAI VIEDOKĻA IZTEIKŠANA, nejau kaut kāda naida kurināšana, nepatīk tas ka te kāds kādu apzākā...tas vairs nav smuki.

Piekrītu cilvēka kas minēja ka Latviets Latvieša ļaunākais murgs.....noteikt aizbraucot pastrādāt/atpūsties ārzemēs to ļoti pamanīju sadraudzējos ar Zviedriem, Lietuviešiem unKrieviem... kompānija dikti jautra un nevienam nekādu aizspriedumu...
Piekrītu arī PRAPOR komentāram, vai kad mēs skrienu ugunsgrēka mēs prasītu kas viņš ir pēc tautības....????

Runa gāja par šiem ĪPAŠI izglītotajiem jauniešies, kas gāja un pieminēja 25.maijā un apzēkāj18-80gadus vecus vīriešus, kas mēģināja pieminēt kaujās kritušos: *braļus *draugus *vai vienkārši pieminēt savus aizstāvjus!!!

Redz šodien paklīda jaunums ka ar tiesas lēmumu šis gājiens kas notika 25.maijā tika atdzīts parNELIKUMĪGU, bet piemiņas pasākums(kuram braucu garām un to visu redzēju), jeb vienkārši vecu vīriešu un sieviešu, pilngadīgu un nepilgadīgu jauniešu dzerstiņs ir LIKUMĪGS, tas man iekoda visvarāk sirdī :( 


Vai tas ir taisnīgi?? Pasakiet man to!!!




Un vēlviens nesen.....
Krievus UZ krieviju   234 23 agurs 09.05.10 23:14        

Šodien atbraucot uz Rīgu, un tad atcerējos par dienu, kas man nenes nekādu prieku un sajūsmu, drīzāk nokaitina un tracina. Protams, man nav nekas pret krieviem, bet tiem krieviem, kas izrāda, ka ir krievi Latvijā nevis lepojas ar to ka ir krievi krievijā, bet lepojas, ka dzīvo Latvijā un, ka ir krievi un vel tas, ka ir 9. maijs kurā svin kara beigšanos.  Protams, tā ir svinama diena (krieviem), bet kāpēc jāsvin diena Latvijā nevis tajā zemē, kur tas ir nepieciešams - krievijā. To nevajag ierobežot, bet to vajadzētu darīt priekš sevis nevis priekš Latviešiem, kuri ir nokaitināti par to vien, ka ierauga lentīti! 

Kad iekāpu tramvajā, uzreiz sapratu, ka apkārt pilns ar nacistiem (krieviem ar nacisma lentīti) sajutos neomulīgi un gribēju izteikties Latviski un sāku skaļāk runāt Latviski, un par to saņēmu draudošus skatienus, par laimi bija pienākusi pietura, kurā jākāpj ārā, kad brīvi var uzelpot, ka neviena nacista nav blakus un nav draudošu skatienu, kas izraisa bailes un naidu(vel lielāku) un izraisa riebumu pret tiem cilvēkiem ar lentītēm...

Bet NEVAJAG teikt, ka tie krievi, kas staigā ar lentītēm un uzskata šo dienu par tiešām svarīgu dienu un tā radot naidu Latviešiem, viņus nevajag ienīst vai teikt, ka dara kaut ko sliktu, bet labāk parādīt, ka esi Latvietis un pastāvēt par Latviju un nepaļautie pelēkajai masai kas tajā dienā parāda godu krievijai...

:) nepatika šī diena :)

Par LATVIJU bez krieviem :)

Tapēc turpinot šo tēmu 10,000-12,000 cilvēku vakar tu dzēra no katra iekasējot sodu vismaz 50Ls, kāda naudiņa ieripotu budžetā.....
Jā piekrītu ir daudz Krievvalodīgi cilvēki kas runā Latviski..visu cieņu viņiem viņi ir cienījami, bet jebkurš kurš nesā šīs lentītes.....Ja esi tik lepns, brauc uz Sibīriju.
Kapēc viņi tā cinas par savām tiesībām šajā valstī??? Tapēc ka viņi zin ka Krievijā ir vēl lielāka dirsa krīzes ziņā nekā šeit.
Dalamies domām...kādi ir jūsu uzskati sakarā ar šiem svētkiem?

EDIT:10.05.2010,plkst.:13.27

 

Labākais komentārs par šo tēmu ko šodien esmu lasījis ir par to, ka CITĀTS:

"

taarps         2010-05-10 12:15:41  

Tas, ko shie krievi dara ir tas pats, kas (piemeram) amerikaanji 6. augustaa brauktu uz Hiroshimu svineet "Victory over Japan Day"."

198 20 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 71

0/2000

''kapēc neviens no mūsu Latviešu puses negāja pie Uzvaras pieminekļa un nesauca:"Okupanti,okupanti vacīties uz mājām", tapēc ka Latviešu galvās ir domā ka mums nav jākrīt tik zemu un jāapsaukā kāds...''

taa sanaak, bet nu kko jau arii vareetu dariit... :(

1 3 atbildēt

Raksta autoram: Vai tu vispar zini,ka esi tirasinju Latvietis jeb kads sajaukums:? Cik talu tu savus sencus zini :?

2 4 atbildēt

Ja vācieši būtu okupējuši Latviju, mēs vairs te  nebūtu.

2 5 atbildēt

Sākas..

0 4 atbildēt

Tas, ko shie krievi dara ir tas pats, kas (piemeram) amerikaanji 6. augustaa brauktu uz Hiroshimu svineet "Victory over Japan Day"."

Japanija nav pasaule un Krievija neuzbruka pirma.

ta tad tas ir hujovijs primers

1 8 atbildēt

zini, ja vaacieshi buutu okupeejushi latviju kaa gribeeja, tad muus te vsp nebuutu.

un ko tu neraksti neko par vaaciewiem zem kuriem latviewi 700 gadus vergoja? ko tu neraksti neko par tiem latvieshiem kuri kauneejaas savu valodu, savu izcelsi un taadeelj runaaja, geerbaas kaa vaaciewi?

1 9 atbildēt

Davaj, davaj, vēl banāli populistiskus rakstus, vēl!!!

0 8 atbildēt
« 1  2  3 »