local-stats-pixel fb-conv-api

Uzjundot vecas tēmas!!!71

198 20

 



Pasen



9.maijs.... :(   21 10 Anti-Koment 11.05.09 13:34       9.maija svinības....kapēc neviens no mūsu Latviešu puses negāja pie Uzvaras pieminekļa un nesauca:"Okupanti,okupanti vacīties uz mājām", tapēc ka Latviešu galvās ir domā ka mums nav jākrīt tik zemu un jāapsaukā kāds...

Tas nenozīmē ka Krievi ir zemi krituši...tie kas bija 25.martā ar saviem melni/oranžajām lentītēm....un kliedza ka mēs esam fašisti....un ka mēs esam okupējuši šis valsts teritoriju...žēl ka tur arī bija tādi kas dzīvo jau aptuveni 50 gadus Latvijā un zina tikai to kā pateikt "Labdien", un tas jau nekas, ka citās pasaules valstīs neviens neprotestē pret to, ka eksāmeni jāliek valsts valodā, parādiet kaut vienu arvalstnieku, kas dzīvojot *Amerikas Savienotajās Valstīs,*Lielbritānijā,*Vācijā,*Izrēlā vai *kur citur, un protestē pret to ka viņam ir jāzin valsts valoda.

Nu jā dusmas mani riktīgi tirda.


P.S.:Aizmirsu piebielst par pušiem kas ir Anti-Fašistu kustībās...jums tiešām ir slikti ar vēsturi nejau mēs okupējām vai tagad gribējām cīnīties "SS" bataljonos, bet vienkārši ieradās karaspēks un pateica: "Tagad tu un tu, un tu dosies mums līdzi", saģērba "SS" uniformās un aizveda lielgabaliem par gaļu, un vēl tas ka jūsu krievi drosmīgie arī pārbēga uz vācu karaspēka pusi, un zināji ka tālāk varēs doties un tām pašām pieminētajām valstīm kas ir minētas pie * izņemot lielo vareno PSRS(tagadējo Krievijas Federāciju), ja jau jums te tik ļoti slikti un apkārt vieni maitas, nu ta kravājiet mantas un tinās un KF.Neviens jums netur pie deniņiem ieroci un neliek te dzīvot.


Ja ienāks vēl kas prātā, papildināšu rakstu!

P.S.S:ŠIS RAKSTS NAV NAIDA KURINĀŠANA, VIENKĀRŠI VĒLĒJOS IZTEIKT SAVU VIEDOKLI, JA TAS NAV SAPROTAMS, MIRSTI NELAIMĪGS!!!! TIK PASAKI KAD VĒLIES MIRST! :):)

P.S.S.S.:Nebiju cerējis ka šis raksts izvērtīsies par AŽIOTĀŽU šādā mērā, kā jau rakstā minēju ka šis ir TIKAI VIEDOKĻA IZTEIKŠANA, nejau kaut kāda naida kurināšana, nepatīk tas ka te kāds kādu apzākā...tas vairs nav smuki.

Piekrītu cilvēka kas minēja ka Latviets Latvieša ļaunākais murgs.....noteikt aizbraucot pastrādāt/atpūsties ārzemēs to ļoti pamanīju sadraudzējos ar Zviedriem, Lietuviešiem unKrieviem... kompānija dikti jautra un nevienam nekādu aizspriedumu...
Piekrītu arī PRAPOR komentāram, vai kad mēs skrienu ugunsgrēka mēs prasītu kas viņš ir pēc tautības....????

Runa gāja par šiem ĪPAŠI izglītotajiem jauniešies, kas gāja un pieminēja 25.maijā un apzēkāj18-80gadus vecus vīriešus, kas mēģināja pieminēt kaujās kritušos: *braļus *draugus *vai vienkārši pieminēt savus aizstāvjus!!!

Redz šodien paklīda jaunums ka ar tiesas lēmumu šis gājiens kas notika 25.maijā tika atdzīts parNELIKUMĪGU, bet piemiņas pasākums(kuram braucu garām un to visu redzēju), jeb vienkārši vecu vīriešu un sieviešu, pilngadīgu un nepilgadīgu jauniešu dzerstiņs ir LIKUMĪGS, tas man iekoda visvarāk sirdī :( 


Vai tas ir taisnīgi?? Pasakiet man to!!!




Un vēlviens nesen.....
Krievus UZ krieviju   234 23 agurs 09.05.10 23:14        

Šodien atbraucot uz Rīgu, un tad atcerējos par dienu, kas man nenes nekādu prieku un sajūsmu, drīzāk nokaitina un tracina. Protams, man nav nekas pret krieviem, bet tiem krieviem, kas izrāda, ka ir krievi Latvijā nevis lepojas ar to ka ir krievi krievijā, bet lepojas, ka dzīvo Latvijā un, ka ir krievi un vel tas, ka ir 9. maijs kurā svin kara beigšanos.  Protams, tā ir svinama diena (krieviem), bet kāpēc jāsvin diena Latvijā nevis tajā zemē, kur tas ir nepieciešams - krievijā. To nevajag ierobežot, bet to vajadzētu darīt priekš sevis nevis priekš Latviešiem, kuri ir nokaitināti par to vien, ka ierauga lentīti! 

Kad iekāpu tramvajā, uzreiz sapratu, ka apkārt pilns ar nacistiem (krieviem ar nacisma lentīti) sajutos neomulīgi un gribēju izteikties Latviski un sāku skaļāk runāt Latviski, un par to saņēmu draudošus skatienus, par laimi bija pienākusi pietura, kurā jākāpj ārā, kad brīvi var uzelpot, ka neviena nacista nav blakus un nav draudošu skatienu, kas izraisa bailes un naidu(vel lielāku) un izraisa riebumu pret tiem cilvēkiem ar lentītēm...

Bet NEVAJAG teikt, ka tie krievi, kas staigā ar lentītēm un uzskata šo dienu par tiešām svarīgu dienu un tā radot naidu Latviešiem, viņus nevajag ienīst vai teikt, ka dara kaut ko sliktu, bet labāk parādīt, ka esi Latvietis un pastāvēt par Latviju un nepaļautie pelēkajai masai kas tajā dienā parāda godu krievijai...

:) nepatika šī diena :)

Par LATVIJU bez krieviem :)

Tapēc turpinot šo tēmu 10,000-12,000 cilvēku vakar tu dzēra no katra iekasējot sodu vismaz 50Ls, kāda naudiņa ieripotu budžetā.....
Jā piekrītu ir daudz Krievvalodīgi cilvēki kas runā Latviski..visu cieņu viņiem viņi ir cienījami, bet jebkurš kurš nesā šīs lentītes.....Ja esi tik lepns, brauc uz Sibīriju.
Kapēc viņi tā cinas par savām tiesībām šajā valstī??? Tapēc ka viņi zin ka Krievijā ir vēl lielāka dirsa krīzes ziņā nekā šeit.
Dalamies domām...kādi ir jūsu uzskati sakarā ar šiem svētkiem?

EDIT:10.05.2010,plkst.:13.27

 

Labākais komentārs par šo tēmu ko šodien esmu lasījis ir par to, ka CITĀTS:

"

taarps         2010-05-10 12:15:41  

Tas, ko shie krievi dara ir tas pats, kas (piemeram) amerikaanji 6. augustaa brauktu uz Hiroshimu svineet "Victory over Japan Day"."

198 20 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Visu cieņu Anti-Koment rakstam. Pilnībā piekrītu. Vakar sanāca braukt pāri akmens tiltam tieši tad, kad viss lielais krievu bars vēlās pāri no pārdaugavas puses - man aš bail sametās, bet nu atvainojiet, man tā krievu mentalitāte brīžiem neliekas izprotama.. Lielākā daļa krievu ir iereibuši, nerunājot jau par to, ka katram piektajam rokās dvuļa, iet pa tiltu aizšķērsodami gandrīz visu satiksimi, sit pa garāmbraucošo mašīnu sāniem, vicina karogus un sauc "rasija". Tā svētkus "svin" tikai krievi..

12 0 atbildēt

HQ .. iesaku Tev piereģistrēties šajā portālā ja Tu tik asi kritizē .. :)

nākošais ko gribu teikt .. Latvijā ir krievi-krievi [kurus es cienu] un krievi-suņi kuri pēc definīcijas manā skatījumā nav augstākā rankā par klaiņojošu kranci kurš gadā reizi uzbrūk cilvēkiem .. ko mēs ar tādiem suņiem daram ? nošaujam . pareizi bērni ! :) kapēc es cienu krievus-krievus ? jo īsts krievs nekad un nevienam neko nevēlēs ļaunu .. tie ir vissirsnīgākie un superīgākie cilvēki pasaulē .. un arī mūsu nolādētajā zemītē tādu pietiek. viņi ciena mūsu valodu, simboliku, himnu un tautas pagātni . viņi izvairās runāt par okupāciju, jo nespēj izteikt ar vārdiem cik ļoti viņiem žēl par to kas notika .. 

bet suņi - jānošauj ! :) 

visa šī 9.maija būšana ja tā godīgi ir tikai tapēc ka krievi ir tiešām lēni un ziņu no berlīnes saņēma pa nakti . no 8. maija uz 9.maiju ..

un es domāju ka šie 9.maija svētki ir  tas pats kas nošaut kādā ģimenē visus vīriešus un pēctam iet pie to sievietēm un bērniem svinēt šo dienu .. 

mīļie krievi - suņi [ ja arī kāds šo rakstu lasa ] ziniet, ka mostās jauna paaudze, kurai nav vienalga un kura nesēdēs rokas klēpī salikuši mīļā miera labad kā to darīja mūsu senči .. jums ir krievija . pazūdiet uz turieni un sapūstiet tās bezgalīgajos plašumos, jo ziniet, ka Latvijā jums dzīve nebūs .. jūs tiksiet izšauti .. :)

the end .. nepiesieniet man neko .. es vnk izteicu savas domas bez nolūka kurināt kādu uz nekārtībām ..

11 0 atbildēt

esmu audzis krievalodiigaa gjimenee, tachu cienu zemi kuraa dziivoju un taas valodu. uzskatu, ka shaada veida cilveeki, kas svin shos sveetkus un staigaa ar taam lenteem ir smadzenju skaloshanas upuri. zheel vinju, jo taadaa veidaa vinji tikai panaak, ka visus krievalodiigos latvijas iedziivotaajus uzskata par urlaam un okupantiem. kauns...

9 0 atbildēt

HQ varu atbildēt tev tikai to ka nu es noteikt nebastoju skolu jo to noteikt esmu beidzis daudz senāk nekā tu....beidzu to kad tu vel tēvam kulē kratījies.... :))) man vismaz ir drosme šeit piereģistrēties uz izteikt savu domu nevis slēpties aiz HighQuality simboliem :D kaut gan pats nejēdz ko tas nozīmē.....kā jau iepriekš komentāros minēju nedzīvoju Latvijā 7 gadus.....bet viss iesāpējās vakar....kad tikai piekauts man tuvs ģimenes draugs ar 17 cilvēkiem un 3 karogiem rokās un kliedzot ka mums parazītiem japazūd no šīs valsts.......un ko tagad tu man teiksi...

Un kad manu vectēvu būdamu vel maziņam ielika Ekspresī uz Sibīriju kad viņam bija tikai 7 un lika tur ēst vecus kartupeļu, to mizas un no bērziem plēst tāsis un tās vārītas ēst.....liktu kaut vienam no viņiem to izbaudīt!!! KAUT REIZI...goda vārds būtu spēks mums būt vienotiem nevis slapstīties pa stūriem KRIEVI TIKTU IZNĪDĒTI KĀ RASE!!!!

9 0 atbildēt
epg avatarsepg

es te tā lasu un nevaru vien saprast, kas 25.marta piemin kādus kritušos? :) man zināms, ka 16.martā piemin kritušos leģionārus, bet 25.martā izsūtītos tautiešus... 25.martā neviens nav gājis un kādu saukājis par fašistu :)

9 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Back komentāru " blin, nu tad saaciet bljaut par to, ka vaac... " 50 gadu garā okupācija acu priekšā un sekas zināmas :) saproti, ja padomju karaspēks no šejienes pēc kara būtu aizvācies, mēs tam būtu ļoti pateicīgi par atbrīvošanu :) bet tā kā tas bija okupācijas sākums, tad sorry...

8 0 atbildēt

NOTEIKT TIE 2 KAS IELIKUŠI MĪUSUS NAV LATVIEŠi!

7 0 atbildēt

Ehh. Šajās brīvdienās tieši Rīgā biju un, godīgi sakot, mazliet skumji. Ne jau par to, ka svin, bet par to kā svin. Sadzērušies slāvu tautas pārstāvji ar lentītēm iet un bauro. Nepatikamākais, ka tad, ja ej ar puķēm rokā (omei vārda diena šodien) un tev kāds smagi iereibis lepni saka " s prazdniķom" un bezmaz apvainojas, ka neatbildi ar to pašu.

7 0 atbildēt

Tas, ko shie krievi dara ir tas pats, kas (piemeram) amerikaanji 6. augustaa brauktu uz Hiroshimu svineet "Victory over Japan Day".

7 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz kaspars komentāru " es jau neteicu ka vinam nebija atbalstitaju.... " militārais formējums, ko pazīst ar terminu "latviešu strēlnieki" gan darbojās 1.pasaules kara laikā :)

6 0 atbildēt

Back.... kur tev tāda pārliecība par to laiku kad tu pat tēvam kulē nekarājies...ka mūs visus redz Ļaunie vācu kungi būtu nogalējuši?? Man tagad būu japasakās slāviem par to ka viņi mūs izglāba...ha smejos tev sejā...

Lai arī kas notiek...bet nu paskatoties vien un Vācijas puse neliekas ka tik slikti viņiem ietu kā mums.....piekrīti?

Vai tiešām domā ka man jāpasakā Slāvu tautības cilvēkiem par to ka viņi atņēm maniem tautiešiem darbu un liek izbraukt uz ārvalstīm?Par to ka iejaucas iekšpolitikā un bojā savstarpējo cieņu?Par to ka man nav ko elpot no rīta izejot uz ielas un sajūtot "jauko" spirta brūža smaku no katra 2 pretīmnācēja?

Ja nav man par ko pateikties ko man te priecāties?

5 0 atbildēt

atbildot uz kaspars komentāru " zinajat ka lv okupeja nevis krievs bet gruzin... " Pēc tevis teiktā sanāk, ka Josifa Visioronoviča Staļina kungs viens pats atnāca uz Latvju zemi un teica: Es tagad būšu jūs vienīgais vadoin, pakļaujaties man!!

To pāšu mēģināja tepat nesen atkārtot Gruzijā, bet tas notika ļoti neveiksmīgi...un nekas viņiem nesanāca....

5 0 atbildēt

visu cienu, es ar par Brivu Latviju!! ;)

5 0 atbildēt

atbildot uz kaspars komentāru " es jau neteicu ka vinam nebija atbalstitaju.... " Atbildot uz tevis teikto....šie saucamie STRĒLNIEKi bija no 16-25 gadus veci/jauni zēni/puiši/vīrieši kuriem neprasīja vai viņi to vēlas vai nevēlas.....

Atbalstītāji ir katram....tikai citam sanāk veiksmīgāk  citam netik veiksmīgi....kā jau mēs zinam visi PSRS un citu valstu fanātiskie līderi ir slimojuši ar Napaleona sindromu(maza civlēku kompleks) Gan J.V.Staļins, gan V.I.Ļenins, gan V.V.Putins, gan Dmitrijs Medvedevs...visi viņi nav ja nemaldos nav bijuši garāki par 165cm....tapēc spriežam paši :)

5 0 atbildēt

Es to veci taja bilde labprat atsparditu un aizsutitu uz Sibiriju aiz ziemelu Polara loka, rakt sahtas ogles! tapar ka tos daudzos tukstosus ari!

Ta ka vini ar mums to darija pec 'Lielas uzvars'! :(

5 0 atbildēt

atbildot uz HQ komentāru " " jaa, to iemeslu vajadzeetu  pastaastiit tiem krieviem kuri te izkliedz dazhaadus saukljus, jo izskataas ka vinji to nezin...

un tad jau es arii saku, es neatbalstu nacismu- es pieminu drosmiigos viirus kas ciinijaas par latviju un pret krievu okupaaciju :p luuk taa...

5 0 atbildēt

Es neko vairāk nevaru pateikt, kā tikai to, ka man patiešām žēl, ka mums tas jāpārdzīvo. emotion

5 0 atbildēt

pirmkārt vajadzētu visus to suņus , kuri sevi tik dikti rotā ar Georga lentītēm, vajadzētu likvidēt kā sugu. lentītes nokniebt ar visām antenām, un citiem atribūtiem pie kā tās piestiprinātas. un pašiem bikses nost un pa purnu un pa purnu.

4 0 atbildēt

Man teiksim nav nekas pretī, ja kara veterāni 9. maijā aiziet un noliek puķes pie Uzvaras pieminekļa, satiekas, parunājas un atzīmē kara beigas kā tas notiek 16. martā ar leģionāriem. Bet tas ka šie svētki tiek pārvērsti par krievijas slavināšanas dienu man nav pieņemams, vēl nepieņamamāks man ir tas ka tiek vicināti krievijas un pijušās padomju savienības karogi! Vai kād no jums ir redzējis 16.martā vācijas karogus vai fašistu kārškrustus??? Ja kādam no jums 9.maijs ir svētki, tad man nekas nav pret jums variet svinēt šo dienu, bet nevajag visiem bāzt degunā jūsu mīlestību pret bijušo padomju savienību vai tagadējo Krieviju!!!

4 0 atbildēt

Kā jau mazaisdžo teica - ir divi krievu tipi. Tie, kas dzīvo šeit jau 50 un vairāk gadus un vēl nespēj iemācīties valsts valodu un vēl tev var aizrādīt to, ka uz viņu krieviski uzdoto jautājumu atbildi latviski ir tiešām nožēlojami.

Bet tas otrais tips, kas ciena Latviju vistiešākajā nozīmē, lūk šie cilvēki ir izpelnījušies manu cieņu. Šie cilvēki atzīmē 11., 18. novembri, zin latviešu valodu, mūsu tautas vēsturi un lepojas ar to, ka ir LATVIEŠI.

Skumji ir arī tas, ka šī diena - 9. maijs - krievu jauniešiem ir viena liela nodzeršanās diena.

Savukārt priecē tas, ka latviešu jaunieši ir sākuši aktivizēties.

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »