local-stats-pixel fb-conv-api

Tu zini, kas Tev jādara!182

841 18

18. februāris ieies vēsturē kā diena, kurā izšķīrās latviešu tautas liktenis, kā diena, kurā notiks referendums par satversmes grozījumiem, kas paredz krievu valodai piešķirt valsts valodas statusu. Šī tēma nav nodrāzta, kā daudzi varbūt uzskata. Šī tēma ir aktuāla! Un ja atradīsies kāds, kurš domā sestdien nekur neiet, es ceru, ka šis raksts spēs mainīt viņa domas. Tāds arī ir šī raksta mērķis.

... ... ...

841 18 182 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 182

0/2000

Galvenais, ņemat līdzi savus, kārtīgus, rakstāmos, kuri nav izdzēšami un balsojat PRET! 

0 0 atbildēt

Nē nezinu kas man jādara..

0 0 atbildēt

Mēs Tevi nesaucam par okupantu vai ciemiņu mūsu zemē. Tādu indivīdu ir ļoti daudz , nerunā par visiem ;). Pats esmu krievs un bieži saskaros ar šo problēmu ;[

0 0 atbildēt

Zini ko teiktu mūsu vectēvi par šādu gļēvu nāciju...... viņi rokās ņēma ieročus un cīnijās, bet mēs iesim parakstīties par to, ka 2+2=4 ?

Rokas nost no Latvijas!

1 1 atbildēt

Es pate esmu krievu tautības,bett nu kko šitādu..kas tā pa spēlēšanos ar cilvēkiem,tā ir tīrākā naida kurināšana,neuzskatu,ka ir vajadzīga Latvijā kkāda otra valoda,kas visu šo ten mēslu uzrīkoja,to naudu labāk būtu ieguldījuši citur. Respektēju gan latviešus gan krievus,bet vienozīmīgi esmu pret otru kā krievu valodu un esmu pārliecināta,ka viss paliks kā ir. 

0 0 atbildēt

Mūziķa Rays vārdiem:Šeit nekad nebūs Krievīja,var ņemt abrencu sev pa piemiņu, ir pēdējais brīdis šeit kautko labot, viena himna, viens karogs un viena valoda.

Ja tu neesi vienaldzīgs atdod savu balsi!

0 0 atbildēt

Nja, kā uguns pie , atvainojos, dirsas tā visi mēs esam baigie patrioti, līdzko viss šis trakums pāries visiem būs pie kājas, kas notiek mūsu zemītē. Un es uzskatu, ka nav ko te cepties un viss ir tāpat skaidrs, ka latviešu valoda uzvarēs. Krievi (ne visi) par to vien smejas, ka mēs visu laiku cepjamies savā sulā, un viņi ir jau sen sapratuši, ka viņiem nav cerību.

+ vēl nesaprotu to, kapēc 1ajā bildē ir latviešu SS karavīri?! Tas nu gan šeit ir nevietā!!!

PAR latviešu valodu!

0 0 atbildēt

Sestdien parādīsim savu vienotību! Pret otru valsts valodu!

0 0 atbildēt

uz satversmi ņemat līdzi paši savas pildspalvas, jo itka saka, ka varētu būs tur tādas pildspalvas, ka izzūd tinte. :D bet nu tas tikai tā, ievērībai.

0 0 atbildēt

Nu, letiņi... Ja šoreiz slinkosiet mājās un cerēsiet, ka kāds cits Jūsu vietā nobalsos, man nebūs ko teikt. 

Par LATVIJU!

0 0 atbildēt
SaW avatarsSaW

Krievi mīnusus salikuši

0 0 atbildēt
Viena Himna, Viens Karogs un Viena Valoda.
0 0 atbildēt

emotion akd... kkāds šovinisms emotion krievu valoda šeit domāta rezultatīvākai valsts pārvaldej.. tas sevī iekļauj biznesa līgumus ar Krieviju un austrumu valtīm...protams vēl labāks variants būtu angļu valoda- tā ir daudz piederīgāk, bet problēma ir tāda, ka Latvija na**j nav vajadzīga rietumiem, varbūt tikai lai pastāvētu rietumu ideoloģija..bet nu vairāk nē... emotion emotion btw..ieraksti šos vārdus google translate: грусть, печаль, тоска, скорбь, уныние, горечь...šie ir viena vārda sinonīmi, un tagad paskaties uz latviešu tulkojumu emotion  latviešu kultūru nemainīs, revolūcijas šeit nebūs...

0 0 atbildēt

Vai ir iespēja nobalsot ārzemēs?

0 0 atbildēt

Man nav nekāda vajadzība pēc krievu valodas ,priekšroku dodu angļu ,tā vismaz ir noderīga ...

0 0 atbildēt

Es mīlu Latviju. Pret...!!!

0 0 atbildēt

man ir 18 gadi bet biju pazaudējis pasi un izsniegs vinu tikai pēc nedēļas 

es esmu !!!PRET!!!

0 0 atbildēt

Galvenais, ka cilvēkus maldina ar to par, ir jābalso PRET, no tā ir atkarīga mūsu neatkarība!!!

un nevajag rakstīt par LV vai ko tml ,jo tas maldina PRET PRET PRET REFERENDUMS IR KA LAMATAS! PRET

0 0 atbildēt

Ar ko šis raksts ir nopelnījis 19 mīnusus, dažkārt šķiet, ka cilvēkiem nav kkas kārtībā ar galvu.....

0 0 atbildēt

 

tā kā manu rakstu diez vai pievienos rakstīšu komentāros. neesat slinki! izlasiet!

 

Labs vakars visiem. Visiem zināms, ka latvieši vinnēs referendumā, bet tomēr jūs nesaprotat to galveno referenduma ideju un mērķi. Jā, valstī jābūt vienai valodai, ja valsts ir Latvija, tad arī valodai jābūt Latviešu. Bet šajā referendumā neiet runa par to valodu. Es esmu polis, runāju krieviski, poliski, latviski, angliski un vel dažās valodās, bet balsošu par, jo manai izvēlei ir pamatojums.

Tē tāda atkāpe par + un -. Nevērtējiet lūdzu patika raksts vai nē, droši vien nevienam nepatiks, bet lieciet plusus ja jūs neesat apmierināti ar mūsu mātes Latvijas valdību, un lieciet mīnusus ja esat apmierinati ar mūsējo valdību.

Tagad par referendumu un tā ideju. Nav svarīgi kas ielika plusu, kas mīnusu. Referenduma ideja un mērķis nav iznīcināt Latviešus un Latviju - mūsu māti. Mērķis ir tāds - jāsavāc 300 tūkstoši krustiņu "PAR" un tad varēs droši vērsties uz EiroTiesu Strazburgā, kura domās ko lai dara ar Latvijas valdību. Ja arī nebūs 300 tūkstoši balsu tiesa notiks, bet ja būs tie 300 tūkstoši tad būs vairāk izrēdžu vinnēt un Latvijā var būt kaut kas mainīsies! Cilvēki jums tak nav vienalga! Nobalsojiet par, un pieradiet ka jūs varat arī upurēt kaut ko sev svarīgo savas tautas un savu bērnu labā! Tas tiešam ir svarīgi.

Visiem krieviem ir vienalga kāda ir valsts valoda, jo mēs esam pieraduši rakstīt dokumentus latviski, lasīt latviskas reklāmas utt. Bet mums nav svarīgi lai viss būtu krieviski. Svarīgi ir lai mūsu valstij būtu gaiša nakotne! Lai mūsu bērni varētu dzīvot!

Padomājiet, tauta! Ir tomēr vērts nobalsot par, neskatoties uz saviem uzskatiem un patriotismu. Paldies tiem, kas izlasīja.

0 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »