local-stats-pixel fb-conv-api

Tu zini, kas Tev jādara!182

841 18

18. februāris ieies vēsturē kā diena, kurā izšķīrās latviešu tautas liktenis, kā diena, kurā notiks referendums par satversmes grozījumiem, kas paredz krievu valodai piešķirt valsts valodas statusu. Šī tēma nav nodrāzta, kā daudzi varbūt uzskata. Šī tēma ir aktuāla! Un ja atradīsies kāds, kurš domā sestdien nekur neiet, es ceru, ka šis raksts spēs mainīt viņa domas. Tāds arī ir šī raksta mērķis.

... ... ...

841 18 182 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 182

0/2000

ienāku kāpņutelpā-visās pastkastēs bukleti. apskatos, uz tiem rakstīts ''ZA RUSSKIJ IZIK'' Izrāvu tos no visām pastkastēm un izmetu mistkastē.

5 0 atbildēt

noteikti +

Piekrītu - Latvijā ir jārunā latviski, jo mēs esam vienīgā tauta ar šo valodu. Ja nebūtu mēs tad Latviešu valoda arī nebūtu

(pie favorītiem):))  

 

__________

__________

4 0 atbildēt

Noteikti iešu balsot! Gribas ļoti redzēt rezultātu un tam sekojošās sekas!

4 0 atbildēt

Būtu 2 nedēļas vēlāk (paliktu 18 tad) es balsotu un skaļi nobļautos PRET! 

Mana māte ir krievu tautības un viņa spēja iemācīties latviešu valodu pašmācības ceļā - krievtautieši ņemat piemēru no viņas. Viņai neviens neuzspieda mācīties latviski. Viņa to darīja, jo cienīja sev apkārtējos cilvēkus LATVIEŠUS. Kā viņa pati stāstīja - sākumā es sapratu ko man stāsta latviski, bet nevēlējos runāt, jo par mani smējās pēctam saņēmos un aidā. - Mums latviešiem arī nevajadzētu būt tādiem, kas izsmej par neperfektu valodu. Jārespektē to, ka kāds cenšas ar mums sazināties mūsu mēlē! Peace! emotion

4 0 atbildēt

Latviešu valodu kā otro valsts valodu! emotion                                    Krievijā emotion

3 0 atbildēt

Latviešus vēl ilgus gadus pēc šitā sauks par Nacistiem un Fašistiem(lai jau sauc, cuz those guys are cool!), bet tas būs to vērts, ja ar šo referendumu varēs pateikt konkrētu PRET, kas netieši nozīmētu "FUCK YOU!", kas veltīts visiem SC fanātiem un nekauņām, kas nespēj mierīgi te dzīvot, iemācīties runāt latviski un vēl pieprasa savas tiesības un citu valodu.

Vismaz pēc tā referenduma visa šī stulbā tēma un ideja par 2 valodām būs norakta uz ilgu laiku.

3 0 atbildēt

Par savējiem VIENMĒR! Par savu dzimtas nākotni un zemi, lai nekas mums nešķērso ceļu- Par savējiem!

18.februāris mūsu tautas liktenis, saņemās Latvija!

2 0 atbildēt

un ko tā Latvija man ir devusi, lai es par viņu cīnītos? bezdarbu? pāris oligarhus? izglītību, par kuru man ir vairāk jāmaksā gadā, nekā ēdienā ko apēdu gadā? un tā varētu vēl ilgi turpināt. par spīti balsošu, lai nav krievu valodas, bet vienkārši riebjas, ka visi pēkšņi tādi patrioti palikuši..., Jūs tiešām nesaprotat, ka tas ir viss ir radīts tikai tāpēc, lai aizmirstu īstas šīs valsts problēmas? nezinat kādās? nu lūk, izdevās :)

2 0 atbildēt

izrāda necieņu? Da lielākā daļa māk vienkārši viņiem patīk mest pimpi uz Latviju un Latviešu valodu. Paši sevi nostāda citēšu Lindermenu: "Mēs esam otrā šķira!" Piss dirst ar savu otro šķiru. Bet tomēr... ir pretīgi krievi un ir tādi ar, kuriem es varu lepoties. ;)

2 0 atbildēt

Ei gast man butu 18 ietu balsot....Bet man tagad suda 17 ir.....

4 2 atbildēt

Viens no rakstiem kura saturs tik tiešām ir labs ! Tākā pats pēc likuma vēl balsot nevaru ,mudinu sev apkārt esošos ,balstiesīgos =)

2 0 atbildēt

Parādīsim krieviem  emotion

5 3 atbildēt

Viena Himna, Viens Karogs, Viena Valoda ♥

 

__________

__________

Par Latvisku Latviju ! ! ! 

2 0 atbildēt

Es nesaprotu kaa pat domu var iedomaties par shadaam veeleeshanaam, te nav divu variantu , pashu valstii jabalso un kkas jacinas par savu valodu, Murgs kkads!

2 0 atbildēt

Nesaprotu kādiem muļķiem jabūt, lai vispār šadu jautājumu- ''vai krievu valodai piešķirt valsts valodas statusu Latvijā?''- novestu tik tālu! Valdībai pat nevaidzēja apspriest šo jautājumu... pieļaujamā atbilde ir TIKAI ''NĒ'' krievu valodai piešķirt valsts valodas statusu Latvijā

Šis tikai pierāda, cik Latvijas valdība ir vāja un domāt nespējīga.. :/

2 0 atbildēt

No visiem patriotiskajiem rakstiem šis ir labākais, ko esmu lasījusi! +

1 0 atbildēt

 

VIENA HIMNA, VIENS KAROGS UN VIENA VALODA

 

__________

__________

Par LV

1 0 atbildēt

VIENA HIMNA, VIENS KAROGS, VIENA LATVIJA

1 0 atbildēt

Pats interesantākais notiks pēc referenduma.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »