local-stats-pixel

Tiesā pļaukas dēļ9

8 0
Francijā 49 gadus vecais tehnoloģiju skolotājs no Gilles-de-Chin universitātes tika arestēts uz 24 stundām un nokļūs tiesā par to, ka iedeva pļauku 11 gadus vecajam skolniekam, kurš skolotāju nosauca par muļķi, ziņo AFP.

Pasniedzēju apsūdz vardarbībā pret nepilngadīgu bērnu.

Stundā skolotājs ir licis skolniekam savest kārtībā savu darba galdu, uz kura mētājās dažādu priekšmeti. Skolnieks prasīja paskaidrojumu, kāpēc viņam tas būtu jādara.

Atbildes vietā skolotājs nometa skolēna mantas zemē un pagrūda viņu. Skolēns skatoties skolotājam tieši acīs nočukstēja „muļķis”, un uzreiz arī saņēma par šiem vārdiem pļauku.

Nākošā dienā skolēna tētis, kurš, kā izrādījās, strādā policijā, uzģērba savu formas tērpu un atnāca pie skolotāja. Viņš pieprasīja paskaidrojumu no skolotāja, bet pēc tam iesniedza oficiālu apsūdzību. Pēc neilga laika skolā ieradās policija, kura arestēja pasniedzēju.

Pats skolotājs teica, ka, kaut arī viņam piemīt nesavaldīgs raksturs, skolā nostrādāto, 30 gadu laikā neviens ar viņu nav runājis tik aizskarošā tonī. „Sirds sāka sisties straujāk un es viņam iedevu pļauku”, - piemetināja viņš.

Koledžas direktors atdzina, ka skolotājs nedrīkst sist bērnu neatkarībā no apstākļiem.
8 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000
šoreiz nu sīkais nebija vainīgs. par vārdu muļķis iesist pļauku, kad pats skolotājs mantas ir nometis zemē - nervu sistēma viņam nav kārtībā...
6 0 atbildēt
bricle, tas mazais knauķis neko sliktu neizdarīja, bet gan učākam ir nesavaldīgs raksturiņš, kas pār mazajiem knauķiem grib izrādīt savu varenību (egoistisku lošu pazīme), liekot darīt bezjēdzīgas lietas (sakārtojot darbagaldu, ko faktiski ir jāsakārto vienīgi pēc stundu/lekciju) beigšanas tas učāks pelnījis pendeli pa dirsu, besī tādi varenie, tas pats kas urlas
5 0 atbildēt
un vēl šitādiem palielināt algas? manā laikā arī bija daži skolotāji pēdējie tirāni, kuru dēļ priekšstats par šo sugu palika visai negatīvs xDxD
4 0 atbildēt
Ha mulkis :D
3 0 atbildēt
"Koledžas direktors atdzina, ka skolotājs nedrīkst sist bērnu neatkarībā no apstākļiem." Taču sīkais knauķis var darīt visu, kas tam iepatīkas?
4 2 atbildēt
nu tā jau ir, un ne pirmais ne pēdējais gadījums.. starpcitu skolotājs būtubijis pacietīgāks, varētu iesūdzēt sīko tiesā par publisku personas aizskaršanu emotion
2 0 atbildēt
nu protams un sīkie pimpauši tagad var kāpt skolotājiem uz galvas :)
0 0 atbildēt
neticu, ka tas sīkais to pirmo reiz darīja.. darīja, darīja, beigās NEIZTURĒJA! |-(
0 1 atbildēt
pa purnu vajadzēja sīkajam dran''kim!!!
0 3 atbildēt