local-stats-pixel fb-conv-api

Sportisti atklāti par seksa orģijām olimpiskajā ciematiņā31

549 5

Vērienīgās vasaras olimpiskās spēles Londonā jau noslēgušās, bet notikumi un runas par tām vēl nerimstas. Nesen kāds britu olimpiskās komandas pārstāvis labprāt pastāstījis pikantākās spēļu detaļas. Izrādās, sportisti visai produktīvi laiku pavadījuši ne tikai stadiona laukumā, bet arī olimpiskajā ciematiņā.

Kāpjot spriedzei, arī testosterona līmenis stiprā dzimuma organismā kļūst nevaldāms, un metodes, ar kādām to novērst, ir vairāk nekā patīkamas.

„Olimpiskajā ciematiņā pulcējas atlēti no visas pasaules. Mēs cits citu regulāri satiekam. Sākumā apmaināmies ar Twitter.com un Facebook.com informāciju,telefona numuriem. Sākumā...” – stāsta britu sportists, kurš vēlējās palikt anonīms. „Pirmajā nedēļā visi bija noslogoti ar gatavošanos sacensībām, bet otrajā nedēļā mums bija daudz brīvā laika. Tad arī sākās īstā jautrība.”

Britu sportisti iepazinušies ar daiļavām no Ukrainas un nolēmuši viņām izrādīt pilsētu un tās naktsdzīvi. „Kokteiļu jūra un skūpsti... Lai arī mums nav ļauts sportistu kopmītnēs ievest meitenes, kā arī ienest alkoholu, mēs pamanījāmies to izdarīt. Kamēr mans draugs bija aizņemts ar kādu daiļavu, manu uzmanību novērsa blonda, zilacaina ukraiņu atlēte.”

„Mans draugs ar meiteni aizgāja uz blakus istabu, pa to laiku mēs abi bijām paguvuši jau izģērbties. Pēkšņi telpā ienāca otra sportiste, puskaila, sakot, lai neuztraucamies, jo viņa atnākusi tikai pēc ūdens. Teicu, ka labprāt nodarbotos ar seksu arī ar viņu, ja vien pirms tam viņa to darītu ar savu draudzeni. Tas, kā viņas skūpstījās... bija skaidrs, ka tā nav pirmā reize! Neieslīgšu detaļās, bet teikšu tā – man bija jautri! Drīz vien mums pievienojās arī mans draugs.”

Protams, spēļu rīkotāji bija padomājuši par šādām situācijām, pirms olimpiādes atklāšanas katram sportistam piešķirot 15 īpašos Londonas olimpisko spēļu prezervatīvus. Aktīvākajiem un enerģijas pārpilnākajiem varēja arī nepietikt, jo spēles ilga 17 dienas...

„Prezervatīvi ir tiešām nepieciešami, jo olimpisko spēļu laikā ir daudz seksa,” pirms kāda laika presei norādīja Amerikas sieviešu futbola izlases spēlētāja Houpa Solo (Hope Solo). „Es pat esmu redzējusi cilvēkus nodarbojamies ar seksu zem klajas debess, metoties zemē, netīrā zālē, ciematiņa māju pagalmā. Mēs šeit esam gandrīz sešas nedēļas, turklāt sportisti lielāko daļu laika apkārt staigā puskaili. No seksa nevar izvairīties.”

Iedomīgākie un augstprātīgākie sportisti pat pamanoties katru nakti pārgulēt ar dāmu no citas pasaules valsts.

Tikmēr leģendārais sportists Useins Bolts lūdzis apsardzi daiļā dzimuma pārstāves no savas istabiņas turēt pa gabalu.

Visaktīvāk domas par seksu galvā raisoties peldētājiem un peldētajām, jo viņu skatam ik minūti paveras visai pikantas ainas. Pamatīgu nervu spriedzi vīriešos rada arī sieviešu pludmales volejbola vērošana.

Interesanti, ka viens no lielākajiem britu iepazīšanās portāliem Illicitencounters.com (700 000 lietotāju) spēļu laikā atlētiem piedāvāja bezmaksas reģistrēšanos. Daudzi to arī izmantoja.

Sportisti sastādījuši arī savu seksīgāko pasaules kultūru topu:

1.Ukraina
2. ASV
3. Polija
4. Grieķija
5. Zviedrija

549 5 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://puaro.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Boltam kraans pa iisu? :D

0 2 atbildēt