local-stats-pixel

Slavu tilts un ziimulis38

31 5
Nesen zinju portalos bij raksts par Slaavu tiltu(Slaavu tilts varot sabrukt). Amizanta likaas atbilde-
Rīgas Tehniskās universitātes profesors Ainārs Paeglītis norāda, ka vibrācijas varētu rasties, ja uz pārvada uzbrauc divi 44 tonnu vilcēji, taču pēc Satiksmes noteikumiem tādi vispār nevar braukt pāri un vēl smagāki nemaz nedrīkst iebraukt Rīgā. Taču arī tad, ja rodas vibrācija, pārvads sabrukt nevar. Pēc speciālista teiktā, par dzelzsbetona sabrukšanu vērts uztraukties vien tad, ja redzamas plaisas, kurās var iebāzt zīmuli.

Tad nu es devos celjaa paarbaudiit kaa tad ir ar Slaavu tiltu...
Reklāma
Reklāma
Reklāma
31 5 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 38

0/2000
Bebīte, tad kādēļ tu nosaukumā rakstīji 'Slavu tilts...'? Un tici man, man pie vienas vietas vai tu komentē vai nē.
0 2 atbildēt
iCare so much. Neesmu ar teicis, ka rakstu gramatiski pareizi. Labāk nesāc te piesieties pie komatiem, jo tev arīdzan ir kļūda(s) tavā tekstā. Neraksti tu gramatiski pareizi arīdzan. :)
0 2 atbildēt
iCare so much about your opinion. Godīgi sakot man nemaz neinteresē ko tu te man murgo pretī. :> Bet ja tu ko liec spokos, tad vismaz pacenties ffs. Slavu tilts nav tas pats kas Slāvu tilts, ne?
0 2 atbildēt
ICare,who else cares,ka taa rakstu,daudzi taa raksta emotion,nelielos jau ar gramatikas zinaashanam,ka sanak ta rakstu so what?
0 2 atbildēt
Ja citi tā raksta, tas nozīmē, ka jāpeld straumei līdzi un jāraksta ar super kruti, ja? However, ja centies ko likt spokos, tad vismaz lai tas būtu pareizi, savādāk es netaisos lasīt tavus kaķa murgojumus un uzreiz -1 par paviršo noformējumu. kktnxbye
0 3 atbildēt