local-stats-pixel

Slavu tilts un ziimulis38

31 5
Nesen zinju portalos bij raksts par Slaavu tiltu(Slaavu tilts varot sabrukt). Amizanta likaas atbilde-
Rīgas Tehniskās universitātes profesors Ainārs Paeglītis norāda, ka vibrācijas varētu rasties, ja uz pārvada uzbrauc divi 44 tonnu vilcēji, taču pēc Satiksmes noteikumiem tādi vispār nevar braukt pāri un vēl smagāki nemaz nedrīkst iebraukt Rīgā. Taču arī tad, ja rodas vibrācija, pārvads sabrukt nevar. Pēc speciālista teiktā, par dzelzsbetona sabrukšanu vērts uztraukties vien tad, ja redzamas plaisas, kurās var iebāzt zīmuli.

Tad nu es devos celjaa paarbaudiit kaa tad ir ar Slaavu tiltu...
Reklāma
Reklāma
Reklāma
31 5 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 38

0/2000
Nu re cik labs padoms - galvenais lai zīmulis vienmēr pa rokai emotion
3 0 atbildēt
* tas taa pat neko nemainiis, kameer nebuus upuru ...
3 0 atbildēt
Malacis bebiite esi labi pastrādājusi emotion emotion emotion
3 0 atbildēt
Tu jau neesi parādījis nevienu plaisu- tie ir tikai atlūzuši/nobrukuši gabali.
2 0 atbildēt
Katastrofa......
2 0 atbildēt
Turees! pashaa dzelzsbetonaa plaisas nemana.. :P
2 0 atbildēt
iCare,rakstu kaa man eerti,nevis kruti kaa tu saki.Rakstiem var redzeet autoru vai ne?Tad padoms tev vnk izlaid manus kaka murgojumus kaa tu tos nodeeveeji ok?Bet ja neveelies nu tad man laikam buus jaasadziivo ar tavu -1. I dont even change for myself,so why should i do it for some nobody?
2 0 atbildēt
nuu omuliigi tur toch nav emotion . Vismaz paarliecinaajos,ka apsargi,kas sarga dienvidu tiltu ir darba augstumos :D
2 0 atbildēt
apakšā līst nebija bišk bail? emotion
2 0 atbildēt
tās jau manuprāt nebija plaisas dzelzsbetona konstrukcijā, par kuru bija runa, bet vnk bedres ceļā, bet nu jā stāvoklis nav no tiem labākajiem emotion emotion
2 0 atbildēt
No sākuma "Slavu" tilts, bet vēlāk jau "Slaavu". Pro Gramatika.
2 0 atbildēt
Uz celja ipashi neveeleejos liist... bet asfalts pazuud skaistaas bedrees... Un ekstreemi iet pa tilta augshu,itseviski tad,ka tie bluki krita lejaa peec ziemas. Pa leju man ar nepatiik pa sliedeem...itseviski tad,kad policija tur dezhuuree :D un vieniigaa paareja Jaanjavaartu galaa ir sleegta jau sen jo ir vairaak kaa kritiskaa staavoklii... Cerams,ka tad kad sho tiltu atjaunos buus arii padomaats par gaajeejiem r*ntdarbu laikaa un ne tikai.
2 0 atbildēt
omg.. pat akmens tiltam lielakas plaisas, te pat nav plaisas...
2 0 atbildēt
Tās jau nav plaisas, kur tu tos zīmuļus esi sabāzusi! Tie ir izgruvumi! Tilts nesabruks - armatūra noturēs. :)
2 0 atbildēt
Es katru dienu no riita un vakaraa braucu paari SLAAVU tiltam, tur ir paraadijusaas plaisas, un veel sodien iebruka viena tilta dala! Nezinu vai taa ir norma, bet patiikami nav!!!!!!!!!
1 0 atbildēt
Tagad tik jācer , ka pabeigs Dienvidu tiltu , lai varētu doties ar zīmuļiem pilnu somu lūkoties , cik kvalitatīvi iztērēts tas miljards :D
1 0 atbildēt
Baizevei. Vibrācijām uz tilta IR jābūt. :> Fizika, fizika, lūzeri tādi, kas prot tik vien kā postfactum lasīt. :>
1 0 atbildēt
einssv,thanx man emotion
1 0 atbildēt
iCare, viss, ko es vēlējos tev pateikt, ir tas, ka nav jēgas te tēlot pārgudro, ja pats neraksti atbilstoši saviem standartiem :)
1 0 atbildēt
O neinteresee ja?So dann erlaube ich dir zu verschwinden!Tev nav te piespiedu kaartaa jaauzturas,ja veel neesi pamaniijis :D,bet tas ir mans raksts un nu taa sanaacis,ka nevaru tevi neieveerot.Ej un pabaidi pamatskolniekus ar gramatiku emotion . Ir arii anekdote par striktiem gramatikiem kaa tu! Ja wolksvagen izrunaa kaa folksvagen,tad kapeec navigator neizrunaa kaa nafigator?Un shis ir raksts par Slaavu tiltu un taa staavokli,ja veelies turpinaat par gramatiku,aizej uztaisi attieciigu rakstu,maybe pakomenteeshu.
1 0 atbildēt