local-stats-pixel fb-conv-api

Silvio Berluskoni labākie uznācieni3

2 0
Britu laikraksts „The Daily Telegraph” publicējis sarakstu ar Itālijas premjerministra Silvio Berluskoni (attēlā) desmit pašiem skandalozākajiem izgājieniem. Saraksta pirmajā vietā atradas šī gada 4. aprīļa saruna pa mobilo tālruni, kuras dēļ Itālijas valdības vadītājs palaida garām Afganistānā kritušo NATO spēku kareivju piemiņas sēru ceremoniju. Savukārt dažas dienas pirms šī incidenta, kad „liela divdesmitnieka” valstu samita Londonā dalībnieki fotografējās kopā ar Lielbritānijas karalieni Elizabeti II, Berluskoni tik vētraini pauda prieku par tikšanos ar ASV prezidentu Baraku Obamu, ka karaliene bija spiesta izteikt aizrādījumu Itālijas premjeram pārāk trokšņainās uzvedības dēļ.
Tāpat britu izdevums atgādina, ka martā Berluskoni ar Baraku Obamu atšķirīgo viedokli par ekonomisko krīzi skaidroja ar to, ka Obama ir "garāks, jaunāks un slaidāks", piebilst, ka viņš pats ir "bāls, jo sen nav sauļojies". Berluskoni nemulsināja fakts, ka viņa iepriekšējo joku par Obamas „lielisko iedegumu” bija nosodījuši gandrīz visu Eiropas valdību pārstāvji.
Laikraksta reitingā tāpat iekļauti Berluskoni „seksistiskie” komentāri, tajā skaitā viņa paziņojums, ka Itālijas sieviešu pasargāšanai no izvarošanām vajadzēs desmitiem tūkstošu kareivjus, kā arī viņa padoms amerikāņiem investēt Itālijas kompānijās, tāpēc ka tajās strādā pašas skaistākās sekretāres.
Žurnālisti Itālijas premjeram pieminēja arī skandālu Eiropas Savienības līderu tikšanās laikā 2002. gadā, kad grupas foto uzņēmuma laikā viņš no aizmugures pielika "radziņus" Spānijas ārlietu ministram. Tad Berluskoni paziņoja, ka vēlējies izklaidēt „šo boiskautu grupu”.





2 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Normāls kikers.
1 0 atbildēt
ists galma aksts!!!! izskatas ka ministri ne visai saprot jokus emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
"Eiropas Savienības līderu tikšanās laikā 2002. gadā, kad grupas foto uzņēmuma laikā viņš no aizmugures pielika "radziņus" Spānijas ārlietu ministram. Tad Berluskoni paziņoja, ka vēlējies izklaidēt „šo boiskautu grupu”. " shitas labs :D
0 0 atbildēt