local-stats-pixel fb-conv-api

Samuraji!!!32

7 4
Manuprāt dižciltīgāku karotāju par šiem nav!
Pirmkārt jau viņu filozofijas dēļ!! Es viņu īsti nezinu, jo pagaidām neesmu iedziļinājies, bet viņiem cik zinu ir daudz augstākā līmenī nekā jepkam citam!
Otrkārt Viņi kā ieroci izmanto Katanu pašu manuprāt dižciltīgāko ieroci, ko cilvēks jebkad ir radījis. Es saprotu, ka ar to tomēr nogalina, bet tas mnauprāt ir daudz godīgāk un respektējamāk, ka tev dot iespēju cīnīties par sevi nevis ielaiž no 100M atāluma lodi galvā un tu pat neredzi savu slepkavu! Bet vispārībā runajot tas nav labi jā!

Un manuprāt Samuraji ir daudz labāki nekā citi cīnītāji, jo viņi izskatās jau daudz stilīgāk! :D
« 1  2  3 »
7 4 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
šie ir cilvēķi kas manī iedzen dziļu respektu jo viņu dzīves stils un domāšanas veids mani fascinē emotion
1 0 atbildēt
nu vispar piekritu samurajiem folozofijairspeciga!!! es zinu ka viniem vislielakais pazors bija kad vinus sagusta un vini tur visvisados veidossevi centas nogalinat!!! pat kad vini sedeja sasieti un nevareja pakusteties vini nokoda sev meli un mira no noasonosanas!!! emotion
1 0 atbildēt
helloanddie par to tak neiet runa ! Zini sekotāji eksistē vel joprojām!!!
1 0 atbildēt
Samuraji ka kasta jau kops 19.gs 2 puses neksiste
1 0 atbildēt
rikido nē nu to es zinu es pats viņu esmu lasījis un man itkā nav nekas pārkāpts kas tur rakstīts !!! Bet kāda starpība galvenais ka vismaz dažiem patika !!! ossiss nu kādas liku tādas liku mana izvēle! mani sauc Kārlis kāda starpība itkā tas mani tagad raustītu! Laikam jaaiziet jāparaud stūrī un pēc tam jāpakarās tagad! Pēcnācējs Nu jā tas tiesa Nindzjas nav cik prasmīgi karotāji kā Samuraji tāpēc arī jau uzbruka no slēpņiem, jo frontālā uzbrukumā jeb aci pret aci viņiem tā maigāk teikt nebija ne mazākās iespējas uzvarēt !!!
1 0 atbildēt
Tapēc aju radās nindzjas...samuraju slepkavas....atklata lauka smagi bruņotam samurajam nekko daudz nepadarīsi , bet klusiņām , tumsā ar zobinu iedurt - to gan :D
1 0 atbildēt
buutu salicis iistas bildes nevis kaukaadus anime suudus varbuut buutu pelniijis +
1 0 atbildēt
man iistenibaa dzilji vienalga ;) raksts meesls tas arī viss!
1 0 atbildēt
Kasis007 Khm khm http://www.spoki.lv/static.php?type=howtoadd bet tas tā . . piesienos sīkumiem.. labi raksti tev un viss kārtībā.. nepārdzīvo par sīvu kritiku!
1 0 atbildēt
Kadu vel kvantitati ko tu man te mozgus jauc?? Ne nu tadi čališi kā tu man visvairāk besī muld paši nezin ko!!! Vot pasaki man kaut vienu vietu kur būtu rakstīts Koncepts kā vajag taisīt rakstus jeb cik daudz teksta un kadam tekstam jabut es viuenmer lieku rakstus par to kas man patik kas man nepatik tu varbut paskaties kadi vispar man raksti ir un tad varbūt sapratīsi ka es neeju uz kvantitāti bet uz kvalitāti!!!
1 0 atbildēt
nuu tad kamdēļ piesārņot spokus.lv? :( kautkādus mazus rakstiņus kur rakstīts kas Tev patīk, kas Tev nepatīk un pāris, ne paaraak skaistas ziimeetas bildītes, kur ir attēlota parodija par samurajiem! bet nu tā skatos, ka Tu izej uz kvantitāti, nevis uz kvalitāti ! skumji! emotion
1 0 atbildēt
nē nu varēji kaut pameklet informaciju par samuraiem kas tie ir un ko... raksts patukšs :( ....
1 0 atbildēt
http://lv.wikipedia.org/wiki/Samuraji reckur kkaada vismaz informaacija,ja kaadu interesee! ;)
1 0 atbildēt
vareeji beerninj vairaka pastudeet tomeer un tieshaam uzrakstiit saturiigu rakstu, ko buutu veerts lasiit,kautvai no kkurienes izkopeet buutu lielaaks tolks! jo piemēram man buutu daudz interesantāk palasīt kkaadu infotrmaaciju, nevis apskatiit kkaadas stulbus japaanju ziimeejumus, kur paarceert milziigu robotu (15. bilde) emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
Kāpēc gan nē ! Es tak esmu gramatikas viena liela kļūda !!!!
1 0 atbildēt
manuprāt jāliek komatos :D varbut vēl apskaties kuriem burtiem garumzīmes nav saliktas :D
1 0 atbildēt
WTF? nU logiski tak ! Ne nu vinekarsi kautkur krumos ar snaiperu sedet ir glevi ! Byakugan WTF? Ko tu tadiem niekiem piekasie s?
1 0 atbildēt
vārdu "manuprāt" liek komatos :)
1 0 atbildēt
ltniksgt komentārs 2009-04-24 23:13:20 - Ne nu es tev piekrītu ~! Es tikai rakstā īsti nekorekti pateicu atvainojos vienkārši nedadomāju mazliet, bet doma man tāda pati vien ir ! ! rikido Labā anekdote ! :D shinobi komentārs 2009-04-24 23:18:27 - ko tu murgo? Norm raksts tak? Es tak neteicu ka tagad stāstīšu par viņu dzīvesveidu par viņu uzskatiem par viņu vēsturi te vienkārši vairāk bildes !
1 0 atbildēt
Nu jau gan nobēri sākuma tekstu kā zīdainis(to jestj, kā mazs bērns)sorru:D Bet nu man arī patīk šis pasāciens, lai gan dodu priekšroku attālumam. atcerējos anekdoti: Kroč aizbrauc normāls latvietis, teiksim kaimiņjanka, uz ukrainu. Kro4 vakarā aiziet uz klubu uzvilcis maiku uz kuras rakstīts "Ukraiņiem ir trīs problēmas!"! Protams ukraiņu bars apkārt šim prasa nafig tādu maiku valkā. Nu šis saka, ka tā esot viņu pirmā problēma "Meklē problētas tur kur viņu nav" Šie visi uzreiz sauc šo ārā kauties. Nu ko arī otrā problēma "Neko nevar atrisināt bez brutāla spēka"! Nu tjip iziet ārā visi... Ukraiņi taga izvelk savus SAMURAJU ZOBENUS un sakās Janku nokillīt. Bet Janka mierīgā balsī tbild "Lūk arī trešā problēma. Vienmēr ierodaties ar nažiem uz apšaudi!!"!
1 0 atbildēt