local-stats-pixel fb-conv-api

Powerplay manager8

15 6
Powerplay Manager ir tiešsaistes menedžeru datorspēle no Slovākijas, kas pašreiz ir pieejama 35 valodās. Projekts oficiāli tika uzsākts 2007. gada martā un reģistrācija sākās 2007. gada jūnijā. Lai arī pirmā spēles versija - hokejs nav vēl palaista (tiek plānots izlaist 2008. gada maijā), 2008. gada februārī tika sasniegts 35 000 reģistrētu lietotāju slieksnis. PowerPlay Manager tiks iekļauti futbols, Formula 1, teniss, basketbols, beisbols, volejbols, biatlons, rokasbumba un hokejs. Līdzīgi kā citās tiešsaistes menedžeru spēlēs, spēlētājs saņems komandu ar kuru būs jātiecas uz augšu, jāattīsta tā. Lai sasniegtu šo mērķi būs jāpērk spēlētāji no citiem brīvajā tirgū un jārada jaunie talanti, jāatrod komandas sponsoru utt.
POWERPLAY MANAGER ielūdz tevi hokeja pasaulē!
Pirmais sporta veids, ko tu vari spēlēt PowerPlay Manager ir ledus hokejs. Tāpēc ja gribi izmēģināt, kā ir būt par vadītāju veselai hokeja organizācijai, izlemt, kurus spēlētājus piesaistīt komandai, lai pastiprinātu sastāvu nākamajai sezonai, vai sastādīt pamatsastāvu spēlei, kurai varēsi sekot Tiešraidē, tad nevilcinies. Tu vari piereģistrēties un izveidot savu profilu jau šodien! Ar PowerPlay Manager tu atklāsi, ka spēlēšana pret reāliem menedžeriem no visas pasaules ir pilnīgi jauna pieredze, salīdzinot to ar sacenšanos pret datoru. Nāc, pievienojies mums, un pārstāvi savu valsti!
15 6 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Sveiki! Es jau pāris mēnešus viņu spēlēju un tīri labi patīk. No sākuma spēlēju arī hockeyarena, bet tas nav tik interesants, kā powerplaymanager. Šī pagaidām ir BETA versija un visas piereģistrētās komandas tiks dzēstas un spēle sāksies pilnā režīmā 2009. gada maijā. Pagaidām var izmēģināt visādus trikus un knifus, jo spēles laiks ir 4 reizes ātrāks nekā reāli.
1 0 atbildēt
Ar ko atskjiras vinjsh no pareejiem kaa piem. Hockeyarena.net ?
0 0 atbildēt
Manuprāt, šī ir tīrākā reklāma, bet nu es tur gaidu, kad saņemšu komandu velns viņu zina cik ilgi, un tā arī neko neesmu saņēmis.
0 0 atbildēt
Hokejs pašlaik iet testa režīmā. Kautkad drīzumā notiks restarts un visiem būs līdzīgas izredzes, pēdējais brīdis reģistrēties. :)
0 0 atbildēt
Vispārjau tur komandu saņem uzreiz pēc reģistrācijas emotion emotion
0 0 atbildēt
laba spēle man tīk ;)
0 0 atbildēt
Man parādīja uzrakstu, ka es saņemšu e-pastu, kad man būs komanda, tā arī nevienu e-pastu neesmu saņēmis.
0 0 atbildēt
Tur būs 9 sporta veidi nevis tikai viens kā hockeyarena pagaidām gandrīz gatavs ir tikai 1. (hokejs) bet tiklīdz šis būs pabeigts veidotāji ķersies klāt pie nākamā ;) Man ļoti patīk šī spēle iesaku
0 0 atbildēt