local-stats-pixel fb-conv-api

Pilnigs idiotisms22

14 6

Šodien Latvijas populārākaja portālā uzdūros šim profilam!

http://www.draugiem.lv/friend/?openBlog=1&fid=367272&pid=5791959

 

Palasot šī cilvēka dienasgrāmatas un paskatoties video man palika slikti kā var izturēties tik necienigi pret valsti kurā dzīvo!

 

 

daži ieraksti no viņa dienasgrāmatām!!

 

Stulbā valsts - Latvia! :D

ne laikam par valsti so viss nenosauksi, jo te tadas vienkārši nav! ir tikai prasts nevienam nevajadzigs, neaugligs, zemes plaķis kuram pat nav resursu ko izsmelt, kkads karogs ar vairakam versijam ka tas esot radies un ģerbonis, un nekas vairāk!
Protams ir ari kautkas līdzigs tautai kas šeit dzivo, bet par tautu to vis nevar nosaukt, jo vienotibas nav nekadas, visi tik vāras un nodirs tos ar kuriem pirms briža pavisam draudzigi runajas par dzivi un vel nez sazin ko!
biezi ir noverots ka ja Tev pase nav raxtits "latvietis" tad nemaz Tev nav nekadu ipaso tiesibu uz labaku dzivi saj nozelojamaja valsti kautgan esi to pelnijis jo citigi maksa nodoklus un baro tos "sivēnus" kas sez un bezde mīkstajos kreslos, bet nu labi par politiku daudz nerunasim, jo ka latvija visi saka politiķi takš atspogulo pasu tautu! bieži izbrina ari tas fakts ka tiklidz sāc par kadu temu runat kas nu tiem kam pase ieraxts "latvietis" ir acis kodoša ta Tevi uzreizi nosauc par krievu un blaustas lai tu titos uz krieviju, laigan ar krieviju ne man nedz ari daudziem citiem cilvekiem nav nekada sakara un pat nav nemazakas intereses gar to galu! bet tas ar atkal raxturo to "patriotu" debilo mentalitati ja kautko nevar atrisinat tad problemu vajag deportet pie kada cita laj tas tur cakarejas ar to tur problemu! zel man sos visus cilvekus kas tik loti necieš patiesibu ka staiga ar mesliem aizsmeretam acim blaustoties ka esam pasa labaka tauta, tas nekas ka staigajam ar plikam pakalam doties esam brivi un neatkarīgi!
un tad vēl tās visas debilas murmulēšanas par to ka krievija varetu uzbrukt LV un atņem šo zemi! nez vai maz vispar ši bedre kura neka nav viniem ir vajadziga un pat ja ar vini te iebruktu un kautko sagrabtu tad LV viennozimigi gaztu visu RUS valsti nevis tapec ka mūsu bālelini ir tie stiprie karotaji un cinitaji, kas patiesiba to vien tik zina ka mežos slepties un no muguras naidniekiem uzbrukt, bet gan tapec ka musu ekanomiska krize specigi parautu ari vinus uz leju un rezultata iestatos pilnigs krahs!
smiekli vispar parauj par to kas pedeja laika notiek šaja valsti, visu laiku mazina un mazina izdevumus un veljoprojam nav gana! zimigs fakts ir tads ka visas šis mazinašanas ir tieši tendetas uz trucigajiem un maznodrosinatajiem un protams ari pencionariem! jauni nodokli, jauni pabalstu un penciju griezumi, un taja paša laika Dambrovska svars palielinājas par 21kg, pari daugavai taisas buvet velvienu tiltu(tacu ar vienu rekordu nepietiek), valdibai smalki komandējumi un premijas, protams sita var turpinat mūzigi! tomer fakts kas fakts citas valstis jau ir ekonomikas augšupeja bet mēs vel slidam arvien zemak un zemak bezdibeni, ar stulbu ceribu un mierinajumu "viss kadu dienu buss labak" smiekligi vai ne!
katra zina daudz laimes latvijai 18 dzimsanas diena!

 

 

mēslu čupa! :D

nu ka sogad "patrioti" doma svinet 18.novembri?

14 6 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

pareizi rakstiits  latvija aunu zeme.

0 1 atbildēt

diez kas nav ja ta doma par Latviju.  bet tadu cilveku ir visas valstis grib vai negrib. bet vienmer esmu teicis ja tevi tik loti sausmina si valsts un ta izraisa tadu nepatiku, tad sapako savas somas un dodies kur sirds velas un busi laimigs. bet es tiesam nesaprotu kapec vini nedodas prom..... es vinu vieta butu jau sen prom. man piemeram nepatik krievija (sis ir mans subjektivs viedoklis, nevajg yztvert to personigi, drosvien ari jums ir kada valsts kura jums nepatik)  un es tapec uz vinu nedodos un nesezu tur un zelojos.

 

katra zina visiem tiem kas ta doma ka LV ir sliktaka vieta kur vis ir nepareizi un stulbi varu ieteikt sakt kautko darit lai so vietu padaritu labaku. nevis ka lielaka dala sez un gauzas. bet reali neko nedara lietas laba.   tik sez un gaida kad pienesis labu dzivi uz sudraba paplates.

0 8 atbildēt