local-stats-pixel fb-conv-api

Pilnigs idiotisms22

14 6

Šodien Latvijas populārākaja portālā uzdūros šim profilam!

http://www.draugiem.lv/friend/?openBlog=1&fid=367272&pid=5791959

 

Palasot šī cilvēka dienasgrāmatas un paskatoties video man palika slikti kā var izturēties tik necienigi pret valsti kurā dzīvo!

 

 

daži ieraksti no viņa dienasgrāmatām!!

 

Stulbā valsts - Latvia! :D

ne laikam par valsti so viss nenosauksi, jo te tadas vienkārši nav! ir tikai prasts nevienam nevajadzigs, neaugligs, zemes plaķis kuram pat nav resursu ko izsmelt, kkads karogs ar vairakam versijam ka tas esot radies un ģerbonis, un nekas vairāk!
Protams ir ari kautkas līdzigs tautai kas šeit dzivo, bet par tautu to vis nevar nosaukt, jo vienotibas nav nekadas, visi tik vāras un nodirs tos ar kuriem pirms briža pavisam draudzigi runajas par dzivi un vel nez sazin ko!
biezi ir noverots ka ja Tev pase nav raxtits "latvietis" tad nemaz Tev nav nekadu ipaso tiesibu uz labaku dzivi saj nozelojamaja valsti kautgan esi to pelnijis jo citigi maksa nodoklus un baro tos "sivēnus" kas sez un bezde mīkstajos kreslos, bet nu labi par politiku daudz nerunasim, jo ka latvija visi saka politiķi takš atspogulo pasu tautu! bieži izbrina ari tas fakts ka tiklidz sāc par kadu temu runat kas nu tiem kam pase ieraxts "latvietis" ir acis kodoša ta Tevi uzreizi nosauc par krievu un blaustas lai tu titos uz krieviju, laigan ar krieviju ne man nedz ari daudziem citiem cilvekiem nav nekada sakara un pat nav nemazakas intereses gar to galu! bet tas ar atkal raxturo to "patriotu" debilo mentalitati ja kautko nevar atrisinat tad problemu vajag deportet pie kada cita laj tas tur cakarejas ar to tur problemu! zel man sos visus cilvekus kas tik loti necieš patiesibu ka staiga ar mesliem aizsmeretam acim blaustoties ka esam pasa labaka tauta, tas nekas ka staigajam ar plikam pakalam doties esam brivi un neatkarīgi!
un tad vēl tās visas debilas murmulēšanas par to ka krievija varetu uzbrukt LV un atņem šo zemi! nez vai maz vispar ši bedre kura neka nav viniem ir vajadziga un pat ja ar vini te iebruktu un kautko sagrabtu tad LV viennozimigi gaztu visu RUS valsti nevis tapec ka mūsu bālelini ir tie stiprie karotaji un cinitaji, kas patiesiba to vien tik zina ka mežos slepties un no muguras naidniekiem uzbrukt, bet gan tapec ka musu ekanomiska krize specigi parautu ari vinus uz leju un rezultata iestatos pilnigs krahs!
smiekli vispar parauj par to kas pedeja laika notiek šaja valsti, visu laiku mazina un mazina izdevumus un veljoprojam nav gana! zimigs fakts ir tads ka visas šis mazinašanas ir tieši tendetas uz trucigajiem un maznodrosinatajiem un protams ari pencionariem! jauni nodokli, jauni pabalstu un penciju griezumi, un taja paša laika Dambrovska svars palielinājas par 21kg, pari daugavai taisas buvet velvienu tiltu(tacu ar vienu rekordu nepietiek), valdibai smalki komandējumi un premijas, protams sita var turpinat mūzigi! tomer fakts kas fakts citas valstis jau ir ekonomikas augšupeja bet mēs vel slidam arvien zemak un zemak bezdibeni, ar stulbu ceribu un mierinajumu "viss kadu dienu buss labak" smiekligi vai ne!
katra zina daudz laimes latvijai 18 dzimsanas diena!

 

 

mēslu čupa! :D

nu ka sogad "patrioti" doma svinet 18.novembri?

14 6 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

:beiss  nožēlojams cilvēciņš, bet kā labi zināms, tādu kā viņš ir daudzi......

6 2 atbildēt

Lai brauc uz ASV un atlaiza dibentinju saviem HIP-HOP negeriishiem :)) !

6 2 atbildēt

Sho cali zinu, ir draugos, senak bija daudz maz ladzigs, tagad to vien dirsh cik latvija slikti, kam vins te maksa nodokljus bezjedzigi, kautgan vel tik 18 gadi un viddusskolas izglitiba nav dabuta. Lai jau mauc uz savu USA un dziivo laimigs.

4 0 atbildēt

lašara rihtīgs

2 0 atbildēt

Neiet runa par valdibu bet par tautu , vinjs nejau tikai uzdirs Vlastij bet arī tautai!

Ja valdiba mums sēž  galīgi auni , bet parādiet kurā valdībā tā nav?Un kas varētu iet šo cilvēku vietā!

2 0 atbildēt

Tapec ka vins ir urla, tpc jau raud sitaa

5 3 atbildēt

Šim diedziņam ir divi gali un abos galos ir uzsieti mezgli...

Izlasot rakstu pārņāma dusmas, pārlasot komentārus - apjukums!

Zinu tikai, ka man te patīk! Es nesaku, ka ir labi, kā ir, ka nekur nav labāk... es ticu, ka tikai darot var panākt rezultātu, nevis runājot... vēl labāk, ja darbi attaisno sacīto...

18 gados jau mēs paši daudz ko vēl neprotam un daudz ko nezinām... ir jāmācās un jācīnās!!!

Katram ir sava daļa taisnības, bet es personīgi vairāk esmu par LV!!!

1 0 atbildēt

Nu varbut ir, es nemaz nelasiju to visu jo biju lasijis vinja visus ieprieksejos, vins to vien dara ka apdirs Latviju, par visiem piketiem rakstija zel ka nebiju, butu iemetis ar kjiegeli pa saeimu u.tt. dirst tik maak un neko vairak.

1 0 atbildēt

mjā tā ir... :// LV sux...[tā dažkārt vnk. liekas ;@@]

0 0 atbildēt

МДААААААА........TAISNIBA CAUR MUSU MUTEM IET

0 0 atbildēt

Ka smejos par to ka kometaros izkan tads viedoklis ka latviesu optimisti grib piespiest jūs te sēdēt , nu bliin juus te neviens netur jus auni tādi braucat kur jums patīk ,tik rekinaties ka citas tautas pret jusu svitrainajiem purniem izturesies daudz sliktāk nekā mēs!!

Un tiem individiem kas dirs ka sim idiotam esot taisniba es gribetu pateikt kā jūs justos ja es pateiktu ka tava māte slima resna krievu kandzas tirgotaja ir ritiga aita meslu bedre un tādā garā???Jo uzskata ka sava tauta un valsts ir jamīl!

0 0 atbildēt

te ir d*krātija. "vara tautai". tātad - vienīgie vainīgie ir tauta. tagad paskaitiet, cik jums pazīstamo neaizgāja vēlēt? tā ir vienīgā vieta, kur mēs varam parādīt savu viedokli un mums piešķirtās privilēģijas. tās ir jāizmanto. mums ir dota iespēja piketēt, streikot, bet mēs sēžam kā sēnes un blisinamies apkārt, plus vēl brutāli lamājam politiķus, valdību, jo viņi ir neizglītoti, zaglīgi pašlabuma meklētāji. protams, es daļēji piekrītu, jo tur ir arī tādi, uz kuriem kauns skatīties. bet mēs - tauta jau esam tie, kas visu var mainīt un ietekmēt.

šim, kas zākā savu valsti - dzimteni, liels spļāviens sejā no manis. vienkārši brauc prom!

mīlu latviju tās būtībā, nemīlu tautu.

0 0 atbildēt

ko es īsti nevaru sarast... tas kas šito uzrakstīja.. Jā protams daļēji jau viņam ir taisnība jā... Bet ja viņš ir tik sūdīgās domās par Latviju un šo zemi tad kāda velna pēc tu nelasies NAFIG no šitās citēju "sūdu bedres" kurā ir tikai pilnīgākie idioti kur ir neatkarīgi patrioti un ar plikām pakaļām? Kāpēc tad tu vēl nēesi aizlasījies no šejienes? Tā kā vispirms domā ko runā... Nevis runā un tikai pēc tam domā!

0 0 atbildēt

piekrītu ar -> valsts stulba, ne zeme =]

0 0 atbildēt
Que avatarsQue

atbildot uz boli112 komentāru "ne jau Latvīja s**ā, valdība jau ir vainīga nev... "

piekrītu :O  

0 0 atbildēt

piekritu vinam ka stulba valsts, kaa zemi so valsti milu utt, bet del tiem 100 onanistiem taa valsts vienkarsi riebjas un ne tikai del tiem 100 tauta ari mums ir taada ka nu toc nekadas vienotibas mums nebus, jo visiem jau tikai ir iegut, nevienam neinterese kaa man vai kadam citam seit klasies, bet tikai intereses savs maks un daris visu lai to papildinatu u galvenais ieriebt otram. Piemeram par to pasu Lembergu or Skeli, visi nodirs ka viniem tik daud naudas, kas ir tiri aiz skaudibas un neviens nav pieradijis ka kaads buutu atmazgajis to naudu or ka savadak un vini nav vainigi ka esat tik debili un nevarat pasi nopelnit tik daudz(tas uz skaugjiem un nodirsejiem) + tas ka vini varbut ir zagusi, bet kas nav pieradits, - jus vinu vieta nebutu taa darijusi? ne jus butu pateikusi, es labak dzivosu 2istabu dzivokli ar 300ls algu menesi un 10000ls kredita? Ka redzams tauta valsti neglabs taa kaa galigi pajat par to ko saka kaads cits. Riebigi ir latvija dzivot.

0 0 atbildēt

ne jau Latvīja s**ā, valdība jau ir vainīga nevis zeme!

Ieteiktu labāk paklusēt

0 0 atbildēt

 jam

0 0 atbildēt

pilnīgs 4iriks, poh par šitādiem un viss buus labi, un ar tiem grautinjiem ka tauta apvienojaas nekas labaak nepaliks. Pacietiibu un velreiz pacietiibu .Labs naak ar gaidīšanu

0 0 atbildēt

pilniibaa saprotu.. kamer netiks mainiita shitaa sisteeema tad kas tad iisti ir latvija? kas esam mees pie shitaas sisteemas kur visu nozog? idioti kurus apzog - latvietis? :D

0 0 atbildēt