local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules top specvienības62

335 0

Šitie čaļi ir tik sūri, ka mietu pakaļā var nolauzt... Skatamies, izglītojamies..

335 0 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

atbildot uz niks komentāru "EM>atbildot uz darons komentāru "   NBS.. ... " 30 novembī man tuvam paziņam bija tā sauktā " učebka"  Alūksnē, nesen bija atbraucis pastāstīja, ka tagad ir 2,5km un tad nāk 5km 10km... 3km NAV...  

4 0 atbildēt

Vareni!

4 0 atbildēt

Interpols nav specvienība

4 1 atbildēt

Interesants raksts!

3 0 atbildēt

atbildot uz Citizen Cope komentāru " tops balstīts uz atpazīstamību pasaulē + sa... "

Nu kaa staasta viiri, kas atbrauc no misijaam - ameru karaviiri domaa, ka muuseejie Kaajinieku Bataljonu karaviiri ir no specvieniibaam, nu tad padomaa, ko vinji domaa par muusu SUV. Attieciigajaas vieniibaas muusu SUV ir atpaziistams, arii Latvijas presee nekur un nekas gandriiz netiek mineets par SUV'u.

Katru gadu NBS normatiivus kaartojot ir jaaskrien 3km....pirmaa dzirdeeshana par 2,5km....  

4 1 atbildēt

ideāls raksts :)

3 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Ujjjjjjjjj kadi te gudri specialisti :))))) S... " A es paskatītos kā krievu nazīši strādātu amerikāņu apstākļos, kur viss nenotiek tikai ar sūdainu mietu un bez domāšanas... Paskatītos kā viņi prastu rīkoties ar Amerikāņu aprīkojumu, elektronikām utt. Krievi to tik vien zin kā jobņīt visu... :D Lielisks krievu idiotisma atspoguļojums:

http://www.youtube.com/watch?v=a4UuQf3j3XI

2 0 atbildēt

VEČI

2 0 atbildēt

Gudrajiem dirsējiem par Beslanu ir tikai viens sakāms. Ārzemju specdienestu pārstāvji novērtējot Spetsnaza operāciju, nonāca pie slēdziena, ka viņi visu izdarījuši pareizi un ka gāze bija vislabākā izvēle. Tomēr konflikta iznākumu smagi ietekmēja prasta cilvēku muļķība. Netika ziņots slimnīcām, netika pareizi novietoti cietušie, lai tie nenosmaktu, utt utj. Suck on this.

2 0 atbildēt

Nu pasaki vel ka Seals nav elitara vieniba, paradi ka neko nezini :D

 

Tur ir taa, vispirms ir 450 metru peldejums, 10 min. atpuuta, 42+ atspiedieni 2 minuutees,  - 2 min atpuuta,  52+  presiites 2 minuutes, 2 min. atpuuta, 6+ pievilksanaas - bez laika limita, tad 10 minuushu atpuuta un 2.5 km skreejiens < 11min ja pareizi atceros. 

 

Taakaa gribeetu redzeet videeji tizlais vidusskolnieks shito visu izdariis pa 40 minuuteem ar nelielu atelpu -_-

2 0 atbildēt

es zinaju par alfa,delta un spetsnaz,bet par parejaam nezinaaju,biju dzirdejis vardu specnazi kad kaadu taa sauc,bet nekad nebiju iedomajies kad ir taada vieniiba!!

2 0 atbildēt

neiešu te gari izplūst un strīdēties, tapēc - labs raksts! :) + no manis

3 1 atbildēt

normali cali ar normalu dzives misiju

3 1 atbildēt

ja zinaju Spetsnaz vel zalo bereti un NaWY SEALs

3 1 atbildēt

Daudzi shkjiet nesaprot, ka tie ir kriteeriji, kuri ir jaaizpilda, lai vareetu uzsaakt apmaaciibu, kura parasti ilgst vairaakus meeneshus un biezhi pat ilgaak par pusgadu, kuraa lielaakaa dalja izkriit, fizisko un psihologjisko gruuutiibu deelj....Principaa tas ir kaa izliist cauri galjasmashiinai....

3 1 atbildēt

NU ko, ASV ir visvairāk visādu vienību.

3 1 atbildēt

+++++++

2 0 atbildēt

NAVY SEALS toc varētu pieteikties tik nezinu vai nopeldētu tik ātri cik tur vajag!

2 0 atbildēt

"Nogalināji" manu rakstu sēriju ar vienu vienīgu rakstu. ;D Lai vai kā labs raksts. +

Tie,kas gribēja uzzināt kko par LV SUV,tad man viens raksts ir par viņiem.

2 1 atbildēt

Par Krieviem nebriinos, :D Tie ir daudz,debiili,un agresiivi taka SPECZNAZ vienibas maca daudz ko trakaku neka raksta minets. Psihologjiskie treninji ari notiek,vinjus parversh par 'Mindless minions' un tad aiziet iedod kalashnikovu un valee :D Turklat ja ka jau mineja,specnaz ir vaaji taktikaas,uzbruk agresiivi un ar speeku,bet kad nonak pie domashanas,tad ir pakalja :D

6 5 atbildēt
« 1  2  3  4 »