local-stats-pixel fb-conv-api

PACELTS! Legalize it!99

169 28

Šajā rakstā es vēlos izteikt viedokli par tēmu, ar kuru, man šķiet, ir saskāries gandrīz ikviens no mums. Tā ir marihuānas legalizēšana.

Tātad ir uzradusies neliela cilvēku grupa, kas vēlas šo domu, par kuru katrs, kurš ir lietojis marihuānu, lielākā vai mazākā mērā domājis, . Tad nu mums radās doma, ka to varētu sāk caur šejieni un kaut kā lēnam izplatīt.

Veidojot šo rakstu, mēs vēlamies parādīt plašākai sabeidrībai ka ir jāsāk kaut kas darīt. Jāceļās un jāsaka "Mēs to varam!".

Nepaejiet garām un pievērsiet šai lietai vairāk uzmanību. Protams ka atradīsies ļaužu grupa kas man nepiekritīs un šķitīs ka tas nekam neder. Es neaizliedzu mūs kritizēt, bet tad izsakiet savus viedokļus civilizētā valodā.

Ja jums šī ideja liek kaut nedaudz par to aizdomāties, lieciet + un padodiet tālāk saviem draugiem un mēģināsim šo lietu novest līdz galam.

P.S.

Paldies ka veltījāt 5min sava laika šī raksta apskatei. Bonusam nedaudz uzjautrinošas leilākas un mazākas bildītes.

169 28 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 99

0/2000

Es esmu pret

Es daudz neiesprinkstu Man tāpatās ir labi aye

0 0 atbildēt

Zāle NAV legāla Holandē, Amerikas Savienotajās Valstīt vai kāda citā no ANO dalībvalstīm. Tā ir dekriminalizēta. Saskaņā ar ANO konveciju pret narkotisko un psihotropo vielu nelegālu apriti, Latvijā marihuānu legalizēt nevar.

Izglītojaties, tauta - http://aizaug.wordpress.com/

0 0 atbildēt

5. tas atzars ir vismaz 150 ls vērtībā emotion

0 0 atbildēt

protams ka pret :D maz ka pa ielaam vazaajas gopnjiki, tak veel bezponjas pajolus izlaist??? nee nee lai jau labaak slepus kkur chupojas.... un nevajag te tagad to zaali tik "baltu" padariit, katrs kas ir saskaaries ar taas efektu labi zina, ka nav viss tik gludi, kaa te staasta.... sevi jau appist nesanaaks :)

pilniigi piekriitu TheHugo.... tas vaidziigs muljkjiem kas to piipee ponta peec...

2 2 atbildēt

Okej, tagad visiem gandžas heiteriem. parādiet man vienu piemēru, kad sapīpējies cilvēks izdara tādu hujņu kā nogalina savu ģimeni, ko parasti izdara alkahola reibumā?

Parādiet nāves gadijumu no marihuānas ieelpošanas? ps no cigaretēm gadā pasaulē nomirst vairāk kā 300,000 cilvēku

Parādiet gadijumu, kad kāds hi esot salauž kādu autobusa pieturu vai izsit kautkur stiklus, kas parasti notiek alkahola reibumā.

Jūs pat nespējat man parādīt gadijumu kad cilvēks zem gandžas sakaujās. un jūs te kautko nīdat ka pajoli tikai pīpē.

Pasaulē pazīstami cilvēki ir kļuvuši slaveni, tikai tapēc ka toreiz kad sakurijās izdomāja kā realizēt vis afigennāko fīču.

 

puse ASV baltā nama smēķē marihuānu katru dienu.

Stīvs Jobs (Apple) smēķēja marihuānu.

Slaveni mūziķi, gleznotāji, aktieri, sportisti smēķē marihuānu.

 

es uzskatu ka vajadzētu aizliegt alkaholu un cigaretes, un vismaz dekriminalizēt zālīti latvijā.

vai kāds no jums maz zin iemeslu kapēc zālīte ir nelegāla? Tikai tāpēc ka tai ir ārstnieciskas spējas, kas apārstē aptuveni 200 slimības, un farmaceitiem tas nebūtu izdevīgi, un ja kas, farmacētiskais lauciņš ir PASAULES LIELĀKAIS IENĀKUMU GUVĒJS. Ceru , ka apgaismoju jūs mazliet.

JET LIFE SUCKA WHAT? IM HIGH AS FUCK JUST CHILLIN ROLLIN DOUBIES UP!

3 3 atbildēt

Nu re, uzpīpē zāli, gribas vēl, veikalā nav, kūdīsim tautu lai atbalsta legalizēt.  Un lai jūsu grupiņai būtu labāk. Iedomājies, kad par to uzzin sīkie 8-14 un vairāk, mazāk. Un tad sākās.

0 0 atbildēt

Principā esmu pret. Lai gan šad tad pats bombiju. Lieta tāda. ka nesaskatu legalizēšanai jēgu. Agrāk zāle bija tāpat, tāpat pīpējam un bija ok. Tagad nez kādēļ ir uzradušies bars cilvēku, kam tā ir modes lieta, tāpat, kā emo stils, reperu stils un tā tālāk. Par to, ka marihuāna ir ceļš uz kautkom stiprāku pilnībā nepiekrītu jo tādā gadījumā to var adresēt arī uz alkaholu. Piekrītu arī TheHugo teiktajam, galu galā mazāk zin vairāk paliek. Tiešām nav vēlmes lai 12-15 gadīgi idioti zog naudu tam. Jau pietiek, ka dēļ tādiem alkaholu netirgo legāli pec 22:00.

0 0 atbildēt

mēs paremotion

1 1 atbildēt

Es gribētu tikai zināt - cik gadu ir tam kontingentam, kuri visvairāk bļauj par marihuānas legalizēšanu. Domāju, nekļūdīšos, ja teikšu - zem 18. Tad kāda jēga? Tāpat šī sabiedrības daļa ir salīdzinoši spriestnespējīga.

0 0 atbildēt

Apnikuši šie raksti. Ja jau Tev šī ideja ir tik Tuva, lūdzu rosini parastu vākšanu par referendumu. un uz priekšu. ņaudēšana netā neko nedos, tikai izraisīs bezjēdzīgas interneta batālijas.

0 0 atbildēt

es atbalstu ideju par legalizēšanu kādā vienā noteiktā pilsētā, ne visā valstī.ir pārāk daudz idiotu, kas sapīpētos un tikai h*&^%$ darītu. bet no tās vienas pilsētas varētu gan normālus nodokļus dabūt, gan tūrisms attīstītos. tikai sākumā ļoti žēl vietējo iedzīvotāju būtu.

0 0 atbildēt

Nekadu legalizešanu nevaig.....Tas ir pirmais ceļš uz narkotikam....

0 1 atbildēt

Marihuānas legalizēšanas būtu viena no lietām, kas varētu celt Latvijas ekonomiku! :D

2 4 atbildēt

Tā kā zinu cilvēkus, kas zāles dēļ zaudējuši dzīvi, esmu pret.

9 12 atbildēt

es domaju ja marihuānu legalizēs tad lielāka daļa valsts būs nopīpējušies,to starpā policisti,,,un tadā gadijumā valstī sāktos haoss,neviens neieverotu noteikumus jo neviens nebaidiitos no policijas jo viņiem butu poh uz visiem parkāpumiem!!!

0 3 atbildēt