local-stats-pixel fb-conv-api

PACELTS! Legalize it!99

169 28

Šajā rakstā es vēlos izteikt viedokli par tēmu, ar kuru, man šķiet, ir saskāries gandrīz ikviens no mums. Tā ir marihuānas legalizēšana.

Tātad ir uzradusies neliela cilvēku grupa, kas vēlas šo domu, par kuru katrs, kurš ir lietojis marihuānu, lielākā vai mazākā mērā domājis, . Tad nu mums radās doma, ka to varētu sāk caur šejieni un kaut kā lēnam izplatīt.

Veidojot šo rakstu, mēs vēlamies parādīt plašākai sabeidrībai ka ir jāsāk kaut kas darīt. Jāceļās un jāsaka "Mēs to varam!".

Nepaejiet garām un pievērsiet šai lietai vairāk uzmanību. Protams ka atradīsies ļaužu grupa kas man nepiekritīs un šķitīs ka tas nekam neder. Es neaizliedzu mūs kritizēt, bet tad izsakiet savus viedokļus civilizētā valodā.

Ja jums šī ideja liek kaut nedaudz par to aizdomāties, lieciet + un padodiet tālāk saviem draugiem un mēģināsim šo lietu novest līdz galam.

P.S.

Paldies ka veltījāt 5min sava laika šī raksta apskatei. Bonusam nedaudz uzjautrinošas leilākas un mazākas bildītes.

169 28 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 99

0/2000

Lai jau legalizē un valsts ievāc nodokļus ar to, jo tie, kas pīpē tie pīpēs zāli, a tie, kas nepīpē arī nepīpēs tad, kad legalizēs.

30 1 atbildēt

Nestaigā pa ielu ar zāli

Nevāc tautu lai pīpētu zāli

Nelielies ka pīpē

ja ievērosi 3 likumus legalizēt nemaz ar nevajag

20 2 atbildēt

Padomā ar galvu pirms liec tādu rakstu. Tu pīpē zāli ?  Tātad tu zini kur viņu dabūt ! Problem ? Un ja legalizēs parādīsies daudz daudz daudz vairāk 14 gadīgu mēslu kuri zags mammai naudu no maka un dos lielajam draugam lai nopērk.

12 4 atbildēt

šito izmanto kā zāles pret garlaicību!

7 0 atbildēt

ASV marihuāna legalizēta ārstniecības nolūkos, nevis, lai rīkotu ballītes.. tas ir cik esmu dzirdējis, vēža slimniekiem, kaut kāda profilakse, bet 100% ka maldos par to ko ārstē tur, bet tas, ka ārstniecībā izmanto, par to gan esmu pārliecināts.

5 0 atbildēt

Pilnībā atbalstu legalizāciju, bet tas ko tu te dari vispār nepalīdzēs. Izmisīgs mēģinājums sapelnīt +

4 0 atbildēt

Tie kas gribēs pīpēt to arī darīs, bet esmu pret lai Latvijā šito sūda draņķi legalizē. Un nevajag tikai man dirst par to cik tas ir kruta progresīvi pīpēt. Pietiek Latvijā idioti. Vairāk nevajag.

10 6 atbildēt

Jau tāpat sabiedrība tupa, no zāles gudrāka nekļūs

13 9 atbildēt

Doma cēla, bet pirms bļaustīties par legalizēšanu ir jāizglīto cilvēki kuriem ir ieskaldīts maldīgais priekštats par MJ kaitīgumu. Jānomainās paaudzei, un tad pie mums kautkas var kustēties.

5 1 atbildēt

ES tikkai par :)

3 0 atbildēt

Gribi lai apliek ar nodokli celas cenas legalizejoties uz prieksu velu tev veiksmi. man ir labi tapat!

4 2 atbildēt

vienigi valstij buutu labums no ta ka legalizetu, savaktu tikai $ no mums, tapec nemaz negribu lai legalize, negribu maksat par to vel nodoklus! tapat kursh grib vart tacu dabot zaali tapat! 

5 3 atbildēt

Ak dievs cilvēki. Jūs esat dumi. Marihuāna ir mazāk kaitīga nekā alkohols. Alkohols cilvēku padara stūlbāku. Ja būtu legāla, tad arī noziegumi būtu mazāk. Esi kādreiz dzirdējuši, ka kāds appīpējies ir nogalinājis cilvēku? Appīpējies notriecis kādu? Un cik ir miruši no pārdzeršanās? Tād kāpēc alkohols ir legāls?

5 3 atbildēt

Ir daudz tādu kā cilvēku, kas domā tāpāt kā tu. par nelaimi.

7 5 atbildēt

Es pilnībā atbalstu legalizēšanu, jo piemēram Holandē, kā jau mēs visi zinam, tas ir legali. Es pati esmu tur bijusi un ziniet mīlīši un tur nav ne ziņās ne miņas no krīzes un es domāju ka tas ir tapēc ka Holandē ir šie cafeshops un katrai šai mazaij iestāditeij gadā valstij ir jāmaksā viens miljons eiro. Tad padomajiet kādi valstij ir ienakumi. Takā esmu pilnīgi par!!! emotion

9 8 atbildēt

Man besij ka muus ar narkomaniem jauc :@ :@ :@ daunju bars zaljums tas ir chilll.... atputa no stresaaa... a narkotikas ir >>>>>> – (no grieķu val. narco -sastingums, iemidzināšana, notirpums un mania ir kaisle, tieksme) tā ir slimība, kuru raksturo totāla personības sakāve. Narkomānija izraisa psihes traucējumus, noved pie psihiska un morāla sabrukuma. Narkomāns ar laiku pakāpeniski zaudē pašcieņu, draugus, ģimeni, nevar apgūt profesiju, pamet darbu, iesaistās noziedzīgā vidē. Narkotiku lietošanas rezultātā indivīds atnes nelaimi sev, ģimenei un apkārtējiem. Galu galā viņš neatgriezeniski sabojā savu ķermeni. Narkomānija ir smaga kaite, ar kuru ir ļoti sarežģīti cīnīties, jo narkotiskas vielas kļūst par organisma (it īpaši galvas smadzeņu) bioķīmisku procesu sastāvdaļu. Narkomānija ir slimība, kura attīstās narkotiku lietošanas laikā. Tās īpatnība ir tāda, ka fizisks un dvēselisks cilvēka stāvoklis un lietotāja pašsajūta atrodas pastāvīgajā narkotiku lietošanas atkarībā, to esamības vai neesamības organismā. Narkomāns ir spiests periodiski lietot narkotikas, lai nerastos mokoša sajūta, apvienotā ar sāpēm, krampjiem utt. Tāds stāvoklis saucas par abstinenci vai „lomkām” (kaulu laušanas sajūta). Narkotiku lietošana noved pie atkarības, atkarības vajadzības, atkarības adoptēšanas, citiem vārdiem sakot, pie slimības.

1 0 atbildēt

Ja esmu par. Vismaz nebūs jāslēpjas zem nosaukumiem!!!

1 0 atbildēt

Es gribētu tikai zināt - cik gadu ir tam kontingentam, kuri visvairāk bļauj par marihuānas legalizēšanu. Domāju, nekļūdīšos, ja teikšu - zem 18. Tad kāda jēga? Tāpat šī sabiedrības daļa ir salīdzinoši spriestnespējīga.

0 0 atbildēt

mēs paremotion

1 1 atbildēt