local-stats-pixel

Operdziedātāju notur par uzbrukuma upuri1

2 1
Zviedrijā policija uzlauza viesnīcas numura durvis, noturot operdziedātājas vingrināšanos par nelaimē nonākušas sievietes kliedzieniem, ziņo zviedru laikraksts "The Local".

Ap pusnakti ejot garām viesnīcai "Gamla Fängelset" Ūmeo pilsētā Zviedrijas ziemeļos, policijas darbinieki kļuva aizdomīgi, ieraugot kādu vīrieti, kas kavējās viesnīcas durvju priekšā.

Kad vīrietis ievadīja durvju kodu, lai ieietu viesnīcā, policisti piegāja tam klāt, lai pārliecinātos, vai nenotiek kas nelikumīgs. Tajā brīdī viņi izdzirdēja, ka vienā no numuriņiem skaļi un spalgi kliedz kāda sieviete.

"Viņi nodomāja, ka kādam draud briesmas, un nolēma pārmeklēt ēku," vietējai avīzei pavēstīja policists.

Taču, uzlaužot viesnīcas durvis, policisti sastapa koristus no Dienvidāfrikas, kas virtuvē gatavoja ēdienu. Dziedātāji, kas bija ieradušies pilsētā, lai uzstātos vietējā operā, valodas barjeras dēļ nesaprata, ka pie viņiem ieradusies policija. Drīz vien parādījās viesnīcas pārstāvis un pārliecināja policistus, ka tas, ko viņi dzirdēja, bija vienīgi operdziedātājas balss vingrinājumi. Pārliecinājušies, ka neviens nav cietis, policisti atstāja ēku.

Savukārt pārbiedētie ārzemju viesi uz maiņām palika sargāt uzlauztās durvis.

2 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000
gadās, bet tie paši jaukie likumsargi varēja salabot durvis.
2 0 atbildēt