local-stats-pixel fb-conv-api

Nedēļa bez Telefona.17

60 11

chau visiem ; ) Nesen atguvu savu mīļo telefonu kuru mamma bija atņēmusi uz nedēļu par piezīmēm un sliktām atzīmēm. Būtu labāk kaut ko izdarīt likusi bet nejau telefonu atņēmusi ! Izjūtas nebija labākās jo Ja tev ir Daudz kontaktu un internets pieslēkts un mēnesi un isziņas par velti !

Tagad pastāstīšu izjūtas.

1 . Diena : Mazs uztraukums ka netikšu internetā telefonā un neuzsvanīšu draugiem. Stundās ļoti gralaicīgi. Gan jau iztikšu es nodomāju.

2. Diena : Rīt Ekskursija. Visi vienojas cik ņems līdzi naudu un cik jāsametas iepriekšējās Klases Audzinātājas dzimenei. Neko nezinu.

3.Diena : Rīts , jādodas uz veikalu lai nopirktu kaut ko dzeramu līdzi. Esmu atutobusā. Paņēmu līdzi 1 Ls priekšs skolotājas dāvanas. Vajadzēja 15 sant. Palika pāri nauda bet citi Sarakstijās ar izsiņām un mūziku telefonā klausijās bet es gulēju. Bija tāls cēļs.

4.Diena : Atkal skola. Stundās tiešām garlaicīgi bet sāku kaut ko mācīties lai vismaz ir ko darīt. Domāju kad iztikšu bet nē. Tas ir neiespējami.

5. Diena : Ir piektdiena. Stundas beidzas un atzīmes ir uzlabojušās. Laikam tādēļ kad nav telefons. Visi kaut ko norunāja kad ar telefoniem saraksītsies.

6.Diena : Ir brīvdiena , sēžu pie PC un lādēju mūziku un spēlēs. Intrenets lēns bet spoki.lv un citās vietnēs ieiet var. Gaidu ar pacietību rītdienu :)

7. Diena : Esmu izturējis nedēļu bez telefona :) Mamma apskatās dienasgrāmatu un nopriecājas. Domā kas esmu dabujis mācību . Tā viņa tik domā. Atdod telefonu. Kad ieslēdzu telefonu redzu. Saņemtas 50 izsiņas neatbildēti 20 zvani ! Šodienu ilgi pavadiju pie telefona lai atrakstītu uz izsinām vienu un to pašu atbildi. Man Nebija telefons jo bija saplīs . Sameloju viņiem :) 10 Zvani bija no draudzenes un tagad viņa apvainojās uz mani un bija ilgs laiks lai salītu mieru ar viņu. Viņa tam neticēja kad man atņēma telefonu.

Secinājumi : Jābūt uzmanīgākam lai skolotāja neredz kad spēlējat telefonu un kontroldarbā jacenšas apsēsties blakus zubrim.

Un tikmēr kamēr man nebija telefons viena meitene no klases uztaisija mazu Tusonu kamēr vecāki bija prom. Uz to netiku :( Tikai tādēl kad man nebija telefons :( Bet tomēr neiespējamā misija ir pabeigta :)

60 11 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://gumybear5
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

lol, nav telefona- nav party?emotion

11 0 atbildēt

Tava gramatika un loģika vienkārši dauza manas nieres! Cik tev gadu?

10 0 atbildēt

Es tev to telefonu atņemtu vismaz uz gadu. Un atdotu, ja tu iemācītos pareizi rakstīt un likt pieturzīmes.

7 0 atbildēt

Manupraat tu neesi izaudzis telefonam, ja vieniigais ko stundaas dariit ir drochiit speeliites telefonaa un tas ir par iemeslu sliktaam atziimeem.

5 0 atbildēt

Es jau 2 gadus bez telefona dzīvoju emotion

2 0 atbildēt

Vecīt, tu esi forever alone :D Tiešām, tādus murgainus melus nebiju dzirdējis :D

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

"izsiņas", kas tās tādas?

1 0 atbildēt

vecīt,kā tu izturēji?emotion

1 0 atbildēt

Nu bet draudzenei gan tev vaidzeja ticet ,ka telefons atnemts ,bet tu esi paklausigs ,es gan nebutu devis!emotion

0 0 atbildēt

"...kontroldarbā jacenšas apsēsties blakus zubrim. "

Ibiomatj, tāpēc jau te izaug kaut kādi degradējušies idioti, kuri "pabeidz" skolu uz citu rēķina.

0 0 atbildēt

No Phone - No Party.

0 0 atbildēt

es pati 1 vasaras nedēlā nogrudu telefonu un kkā baigi netiecos pēc tā

0 0 atbildēt

Es jau tā telefonu īsti neizmantoju.Parasti pa skype sazinos ar citiem.;) P.S Tev touch screen?

0 1 atbildēt

Akdievs!  es pat 1 dienu nevaru iztikt bez telefona!!!  :D   njaaa...   bet tu iztureeji :D

0 1 atbildēt