local-stats-pixel fb-conv-api

NOkevejies raxts, bet tomēr! Par I. Lidaku5

30 3

Pieliku Ingmāram Komentāru:

Es ceru ka turpinasies juusu, Patriotiskais viedoklis.. milu TO!!!
Es esmu patriots, vnk no citiem poliyikjiem to neizjuutu>> Juutu patriotismu no juus puses !!
ES saku ''krieviem''! ir viena partija ko balsot (saskanjas centrs) SC!!!
bet Latvieshiem 20!!
Izlasiet un sakiet savu viedokli mna !! Luudzu
Latvieshi nevar buut vienoti, atrs par savu, apmeeram taa....
gribeeetos lai juus ieviestu PATRIOTISMA TEELU LATVIJAI !!
visu cienju, Deputat Kungs !!

Vinjsh atbildēja:

Sveiks!
Atbildēšu ļoti filosofiski. Rau, emociju uzplūdā pateicu pāris vārdus un nokļuvu "labo" kategorijā. Tāpat "izsaimniekoju valsti", tāpat "tēreju nodokļu naudu"... Bet nu labais!
Krieviem tiešām ir viena (divas - arī PCTVL) partijas, par kuru balsot un VIŅI TO ARĪ DARA, kaut ne visai tic, ka šie spēs reāli izvilkt no bedres. Daudzi latvieši nospļaujas un vēlēt neiet.
Tagad man daudzi jaunieši (jaunāki par Tevi) raksta - tik pasakai kad, un mēs iesim krievus sist!- Esmu jau atbildējis uz kādām 400 vestulēm un saku tikai vienu - ar sišanu sevi cienīt neiemācīsi. Jākļūst stipram, tad tevi cienīs arī bez kaušanās. Rau, dabā, stiprākajam briedim ar lielākajiem ragiem jābadās nav... jo visi tā kā tā griež ceļu. Krievi (starp kuriem daudzi ir visnotaļ saprātīgi un forši) tā "būvēti", ka spēj patiesi mīlēt un cienīt tikai stipros. Rau, futbola spēlē Latvija - Krievija viņi vicina trejkrāsu krievijas karogu, bet Rīgas Dinamo mačos aiz sajūsmas gavilē, kad rīdzinieki sit "Metalurgus".
Tas nenozīmē, ka aicinu balsot par sevi vai savu partiju, bet uz vēlēšanām IR JĀIET. Tāpat kā 11. un 18. novembrī ar lepnumu jābūt svinībās. kaut par spīti "9. maija kabanoviem"! Ne jau citam pa purnu sitot, paši spēcīgāki kļūsim. Abi spēkus zaudēsim, bet šobrīd spēkus zaudēt nedrīkst!
Zaļa Līdaka

30 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Personīgais!
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Ja tā godīgi tad viņš pateica to kas ir acīmredzams.

1 0 atbildēt

atbildot uz Birokrāts komentāru " Ja tā godīgi tad viņš pateica to kas ir acīmr... " Acīmredzams, bet cilvēki tāpat neieklausās.

0 0 atbildēt

pashi deputaati vien latviju i ievilka tut kur taa tadag ir..un tagad meklee vainigos a no veleshanaam nekadas jegas nebuus tapat jau tagad ir zinams kura partija vinnes un kura nee

0 0 atbildēt

Būtu vismaz to komentāru bez kļūdām uzrakstījis lol. kauns

0 0 atbildēt

gramatika pieklibo raksta autoram :(

0 0 atbildēt