local-stats-pixel

Mums nav bail no referenduma!69

262 14

[Pacelts, jo sākas februāris!]

Mēs aiziesim uz referendumu visi un nobalsosim par savu latviešu valodu ievelkot krusta zīmi PRET otru valsts valodu. Mēs balsosim Rīgā, Liepājā, Londonā un Dublinā. Mēs balsosim paši, ņemsim līdzi uz iecirkņiem savus bērnus un mazbērnus – lai viņi redz, ka esam lepni par savu valodu, ka nosargāsim valodu, valsti, tautu un zemi arī mazmazbērniem un nākamajām paaudzēm. 



Mēs sanāksim iecirkņos ar latviešu melodijām sirdī. Mēs taču atceramies "... viena saule, tas pats mēness, visiem viena mātes valodiņ...". Dziedāsim, jo tauta, kas dzied, – nemirst. Dziedāsim visi kopā iepriekšējā vakarā – lai mūsu nelabvēļi uzzina, cik liels un skanīgs ir latviešu koris. Sarkanbaltsarkano lentīti pie krūts nēsāsim visu februāri, brauksim ar mašīnām, kas rotātas Latvijas karodziņiem, visu nedēļu pirms referenduma liksim pie savām mājām valsts karogus.

21. februāris ir Pasaules Dzimtās valodas diena, bet nedēļa līdz šai dienai – Dzimtās valodas nedēļa. Tā kā mūsu politiķi ir lēmuši tieši šajā nedēļā piedalīties referendumā, tad darīsim to – mīlot un cienot savu valodu, rakstot un runājot labā un pareizā latviešu valodā.


Mums ir jaunieši, ar ko lepoties, tādi kā Mārtiņš Pavasaris ar savu klipu un aicinājumu iet uz referendumu. Mēs ticam, ka mums būs daudz šādu jauniešu, kas rakstīs viens otram labas ziņas interneta vidē, telefona īsziņās, uzņems jaunus klipus un aicinājumus.


Latvieši kā maza tauta ir labi valodu pratēji. Gandrīz ikviens latvietis runā trīs vai četrās valodās, ko nevar teikt par lielo nāciju pārstāvjiem. Balsojot par latviešu valodu, mēs balsojam par mazas tautas valodas prasmēm, izglītību, zināšanām, pašcieņu. Mēs labprāt runājam krievu valodā, labprāt lasām šajā bagātajā valodā un mīlam jebkuru Latvijas pilsoni ar viņa dzimto valodu, bet prasām godu arī savai valodai. Mēs nevienam neesam uzmākušies ar padomiem un aizskāruši citu nāciju pašcieņu, bet nepieļausim arī svešu ļaužu diktātu. Tie, kas raisīja šo referendumu, bija tikai un vienīgi ļaunprāši, kas gribēja sanaidot Latvijas iedzīvotājus. Un viņiem referendumā atbildēsim, ceļot godā latviešu valodu, ceļot latviešu pašcieņu, pašlepnumu un tautas apziņu.


Referendumā mēs piedalīsimies visi un ievilksim krusta zīmi PRET. Gandrīz katrā latviešu ģimenē ir auto. Šoreiz aizmirsīsim nesaprašanos, palīdzēsim kaimiņiem, paziņām, visiem kam grūti nokļūt līdz iecirknim. Mīlestības apliecinājums latviešu valodai - kopīgs PRET.


[NAV MANIS gudrots RAKSTS]
Man šo atsūtīja kā ķēdes vēstuli, aizrāva teksts, tā kā esmu patriots un negativi noskaņots pret krievu valodu, tad man šis teksts aizrāva. Kopibas sajūta!






262 14 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 69

0/2000

👍

0 0 atbildēt

Varbūt Anglijā dzīvojošie latvieši varētu arī pieprasīt otru valsts valodu? emotion

0 0 atbildēt

PRET Krievu valodu viennozīmīgi! Tikai tāpēc ka viņi nekad nav cienījuši un respektējuši mūs un mūsu valodu! Viņi speciāli nemācās latviešu valodu, viņi pseciāli ir krievvalodīgo pusē un pret latviešiem vini izturas kā pret suņiem, tāpēc es netaisos cienīt viņus un un viņu valodu, es netaisos ne mācīties Krievu valodu, ja arī pieņems otro valsts valodu! Visiemn kas dzīvo Latvijā ir jārunā vienā valodā un tie kuri tā nedomā var braukt uz SAvu Krieviju...

0 0 atbildēt

būs kašķis..liels kašķis...

0 0 atbildēt

Ar skaistiem vaardiem apviits Patriotisms, tik ar skaistiem vaardiem nepietiek lai nosleeptu patiesiibu, kas ir ruugta taadiem kas tic shitam suuudam,,...

Patriotisms = Lielaikais slepkava uz pasaules,   Hitlers bij 100% patriots,,, ,,,, cik mums vel taalu lai sasniegtu sho robezu?

Tu domaa tava dziives jeega ir tanii lai aizstaaveetu to zemes pikuciiti uz kura tu piedzimi? vai runaat tanii valodaa ko pirmo tev iemaaciija?  Ko tu dariitu ja buutu piedzimis krievija?  TU tieshaam domaa Ka ir veerts Kauties Par kaut kaadu iedomaatu suudu kas saucas valsts? vai nacionalitaate? TU domaa ka muusdienu valstis vel pastaavees peec 1000gadiem???   Jums jaatver acis mani miilie un jaapaarstaaj naids kurinaat, Jo visi mees esam pilniigi vienaadi cilveeki uz shitaas planeetas,,jaa jaa ne Latvia tavas maajas, bet gan planeeta zeme!! uz kuras mees nekad nedziivosim draudziigi, kameer cuhupa fanaatisku Patriotu skraidiis apkaart un blaustiisies, par kaut kaadu tur valodu......es tieshaam ceru ka cilveeki, spees parvareet sho svariigo soli visas Civilizaacijas vaardaa!!  un ceru ka tie visi "patrioti" saaks miileet, ne tikai savus tik daargos Latvieshu kaa braaljus un maasas bet arii Krievus, Poljus, Angljus, Vaacieshu, Iraakieshus, Afganistaanieshus un visus visus paareejos....

5 5 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Briivi domaajoshiem cilveekiem valoda ir sazinjas liidzeklis, galvenais ir lai mees saprastu viens otru, nevis kaadaa valodaa mees to daram!     un ja mees par to kausimies tagad tas muus tikai attalinaas no otra cilveeka saprashanas,,,,, a jaasaprot ir tas, ka visi cilveeki esi TU pats.....un visi kopaa mees esam viens vesals! es miilu visus cilveekus uz planeetas, tik pat stipri cik es miilu sevi! ne mazaak un ne vairaak! Juus manus miilos "patriotus" es arii miili, neskatoties uz juusu kaiti galvaa kas aizmiglo praatu un isleedz juusu smadzenes....

2 2 atbildēt

Betmen, tev naids ir virziits nepareizaa virzienaa, tev buutu jaadusmojas nevis uz kriev tautiigajiem latvijaa, vinji ir tikai cilveeki, taadi pashi kaa tu!! 

bet gan jaapanjem, un jaapastudee pasaules politika mazliet, un tad es garanteeju tu atradiisi kur savu naidu likt,,,un tici man taa nebuus kaada tauta vai citaa valstii dziivojosha tautas grupa,

0 0 atbildēt

4 cilvēki laikam netīšam nospieda mīnusu :p nekas kam negadās.. mēs jau tikuntā zinam,ka viņi mīl mūsu zemi ja jau dzīvo Latvijā un sēž Latviešu saitā un balso par Latviešu raksti :p:ciga:

1 1 atbildēt

Es personīgi ņemšu darbā brīvu un došos uz Dublinu, lai, kad atgriezīšos dzimtenē joprojām varētu to saukt par LATVIJU!

0 0 atbildēt

 Kapēc nav katrā pilsētā.?

0 0 atbildēt

Nez kurš salika mīnusus ? :D .. Jums ir iespēja minēt ;)

2 2 atbildēt

Kāda jēga šeit kautko liekt, ja kādi 90% no šejienes spokiem nemaz nav balstiesību?

Tai skaitā arī man nav.

0 0 atbildēt

pedeejaa rindkopaa daudz tiek lietots vards aizrava, tev laikam tada raujosha sajuta visu laiku :D

vispar nesaprotu kadas balsstiesibas ir ja cilveeks dziivo ārzemēs, vinju neietekmee vinja balss.

0 0 atbildēt

nepatīk tie teksta sarkanie burti bet balsot iešu PRET kriebu valodu ! 

0 0 atbildēt

Es es esmu Latvietis! Savas zemes patriots un aizstāvēšu to! Referendumā balsošu tikai PRET!

0 0 atbildēt

Vispār tādu parakstu vākšanu valdībai nevajadzēja pieļaut.! Man liekas ka sen mūsu liktenis ir izlemts.

Es protams balsošu pret 2v.val ,iesaku to darīt arī citiem

0 1 atbildēt

Mēs balsosim Rīgā, Liepājā, Londonā un Dublinā.

лол, это называется - взаимоисключающие параграфы :DDDD ладно, ебанатам с националистическим мышлением этого понять не дано))

1 3 atbildēt

visfor'sákais, ka daļa šo patriotu ir apm 16-21 gadus veci latviešu izdzimteņi, kas iet kačā savas pravas ar vārdiem, lamājās krievu valodā, bet kad kkas ir jādara, raud kā emo, es jau vairs nez, pielīdzināt šos urālu kalniem, vai vienkārši pie tupiem pediņiem

1 3 atbildēt
« 1  2  3 »