local-stats-pixel fb-conv-api

Mans viedoklis!34

77 20

Šis nav raksts informatīvs. vnk manas personīgās domas.

Tik ļoti jau ir apriebušēs šī - Stop Smoking reklāmas spokos, cik var jau! Jūs tiešām esat pastulbi, ja domājat ,ka mēs nezinam, ko cigaretes nodara mums-smēķētājiem. Mēs to zinam pat labāk kā jūs gudrie No Smokeri. Šīs reklāmas ir domātas tiem, kas vēl nav sākuši vai tikko, burtiski vakar sāka. Nejau tiem, kas smēkē jau diezgan ilgi.

Ja gribēsim, paši atmetīsim un tādēļ nav šīs reklāmas jāliek dienā pa nezin cik reizēm, būtu kko gudrāku ielikuši.

Un tiem gudrajiem runātājiem, kas tā bļauj, ka nepatīk ka kāds paiet garām un uzpūš dūmus, tu šo smaku ciet paaris sekundes, bet kā tad ir ar automašīnu izplūdes gāzēm? To mēs ieelpojam katru dienu, un nez kāpēc neviens nežēlojas.

Tad davaj sākam likt rakstus katru dienu, ko mums nodara izplūdes gāzes, ko ozona slānim tās nodara. Visi paliksim par Zaļajiem.

Un man ir jautājums nesmēkētājiem, jūs ūdenspīpi kurījat?

Ja jā, tad ziniet, ka tā jums nodara 10x vairāk sliktuma, kā mūsu cigaretes, ja jūs būtu Indijā vai Ukrainā, kur taisa tabaku, tad varētu rakstit par nekaitiigumi, bet to, ko pārdod pie mums(kā jau viss) ir mēsls.

un es par to rakstīju ZPD, zinu ko rakstu. 

Un kā nekā mēs zaudējam vairāk kā jūs, īpaši nauda, paciņa(normālu cigarešu) maksā pie 2 Ls, drīz atkal jau uzliks nodokli. 

Tādēļ būtu klusējuši par to, ko mēs zinam, vai nezinam.

P.S. Mēs arī zinam to, ka jau ir pagājis laiks, kad smēkēt bija "kruti", bet atzīstos nejau dēļ "krutuma" personīgi sāku.

77 20 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Pilnigi piekritu. bet nu ko var gribet,musdienu tauta jau taa ''attistijusies'' ka spej nostadit sevi dieva vietaa,un noradit kas tev jadara.

5 0 atbildēt

Pareizi vien ir.. Neesam jau mē stādi , kas iet un pūš tev tos dūmus sejā. Es piemēram vienmēr, ja garām iet mazs bērns , vispār nevelku nedz iekšā nedz ārā.. Mēs neaiztiekam jūs - jūs neaiztieciet mūs..

5 0 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " Pilnigi piekritu. bet nu ko var gribet,musdi... " Pati nepīpēju un netaisos sākt, bet manuprāt ir nepareizi kādam kādu kontrolēt. Piemēram, ja cilvēks pīpē,tad lai pīpē un otrādāk. Bet kā es atceros nevienā rakstā par cigarešu kaitīgumu neviens jūs nepiespieda atmest.

Bet tā ir jūsu personīgā izvēle ..

3 0 atbildēt

Esmu nesmēķētāja un man, personīgi nav nekādu iebildumu pret smēķētājiem. ;) Ja, patīk un tas sagadā baudu, smēķējiet! Vai drīkst zināt, kāpēc Tu pat(s/i) sāki smēķēt? ;)

 

3 0 atbildēt

++

3 0 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " Pilnigi piekritu. bet nu ko var gribet,mus... "

priecē, ka kāds ir ar mani vienās domās  

3 1 atbildēt

ko streso? ;) Nezinu kāpēc, es neesmu šīs reklāmas ievērojis, man liekas, ka tu pati apzināti viņas meklē :) Es pats arī šad tad mēdzu uzpipēt cigaretes, bet tik tiešām ļoti reti, tikai kādos tusiņos. ūdenspīpi arī pīpēju, bet nez kapēc nestresoju par visām reklāmām, kas parādās. Varbūt tu varētu ielikt arī savas domas par alkohola reklāmām? :) Jo zem katras reklāmas taču ir rakstīts "Alkahola lietošana ir negatīva ietekme" Neviens jau tev nespiež atmest smēķēt, visi tikai atgādina, cik kaitīgi tas ir.

2 0 atbildēt

pilnīgi piekrītu.    +1

2 0 atbildēt

raksts jau labs, tikai sasmīdināja šī vieta ''un es par to rakstīju ZPD, zinu ko rakstu'' emotion

2 0 atbildēt

Pārsvarā piekrītu visam teiktajam, paša izvēle, cits sāka smēķēt, lai būtu "kruts", cits, lai mazinātu depresiju, citam tas vienkārši patīk.

Bet par tiem cilvēkiem, kas iet garām, jā lielāka daļa pārspīlē, bet es zinu cilvēkus, kuriem no cigariešu dūmiem var momentāli palikt slikti, piemēram, arī tiem kas slimo ar kādām plaušu slimībās, nevienam jau uz pieres nerakstīs, ka viņam ir kādas problēma, tapēc abām pusēm tomēr vajadzētu padomāt ko labāk un kā labāk darīt :)

2 0 atbildēt

atbildot uz Alabama komentāru " Pareizi vien ir.. Neesam jau mē stādi , kas i... " nevajag runāt visu vārdā :) Ir daudz tādu cilvēku, kam tas vienalga ;)

1 0 atbildēt

Kaut arī pats smēķēju, bet tomēr te ir tikai viens sakāms ...dude...shut...up O_O

1 0 atbildēt

ja noperk to paciņu ar tiem pretīgiem zimejumiem daži mani čami dara ta vainu aizlime kautko preikšā, bet daži jau ir pagatavojuši maciņus apneram ka telefoniem un liek tojos,emotion Ja pats negrib nomest tad jau arii nenometis ir ļoti gruti aispildit to pidešanas bridi ar ko citu nav nemaz tik viegli emotionemotion

1 0 atbildēt

Un man ir jautājums nesmēkētājiem, jūs ūdenspīpi kurījat?

nē, nekurīju :)

1 0 atbildēt

Manliekas tā smēķēšana ir tāda sociāla problēma, kuru cilvēki pārņem viens no otra, vnx tapēc, kad tas ir interesanti un kā laika pavadīšanas laiks, piem ejam uzpīpēt pie reizes papļāpā.

Vēlāk izveidojas atkarība no kuras vairs nespēj tikt vaļā, tākā problēma nav tikai nikotīnā, jāizvēlās sabiedrība ar ko esi kopā. Ok šad tad tusiņos uzvelku dūmu 1 reiz 2 mēnešos, joka pēc, bet aizrauties un ieslīgt cigarešu purvā nevienam nenovēlu. 

1 0 atbildēt

es teiktu tā ,ka tie kas nepīpē ,lai aizpiš muti / tie kas pīpē jums pašiem ir galva uz pleciem.

1 0 atbildēt

+++

0 0 atbildēt

Bet vispār ja pa tām pretsmēķēšanas reklāmām, viņas ir absolūti neefektīvas, un smēķētājiem tās tikai atgādina par veco labo dūmiņu un rada vēlmi uzsmēķēt.  Ir jāstāsta reāli stāsti par cilvēkiem, bez tukšiem jēliem faktiem un stulbām melnām plaušu bildēm, kas sen jau vairs neatstāj nekādu iespaidu uz publiku.

0 0 atbildēt

atbildot uz sema4kas komentāru " cista poxuj uz tevi un tavu viedokli visiem " nerunā daudzskaitlī tu nēesi visi.

un ja būtu pohuj manam rakstam nebūtu 321 skatītājs!

1 1 atbildēt

atbildot uz Back komentāru " nu tu spokos biezhaak paskaties, es nerunaaj... " es jau arī runāju par spokiem :) Katrs redz tikai to, ko viņš grib redzēt :) Tavā gadījumā tās ir reklāmas :)

0 0 atbildēt