local-stats-pixel fb-conv-api

Londona pirms un pēc grautiņiem120

677 1

Gan jau, ka visi zin, kas šobrīd notiek Londonā - jau trešo nakti grautiņi un nemieri. Uzraku internetā bildes pirms un pēc grautiņiem. Drausmīgi. Stulbākais ir tas, ka tiek izārdīti privātu personu veikali, automašīnas un dzīves vietas

Mirst arī nevainīgi cilvēki. Citēju no "Ir" žurnāla

"Kāds vīrietis, kurš tika sašauts nekārtību laikā Londonā savā automašīnā, otrdien no gūtajiem ievainojumiem miris, pavēstīja policija. Šis ir pirmais nāves gadījums trīs dienas ilgušajos grautiņos.

Nemieru un grautiņu dēļ atcelta trešdien paredzētā Anglijas un Nīderlandes futbola izlašu pārbaudes spēle, otrdien pavēstīja Anglijas Futbola asociācija. Spēlei trešdien bija paredzēts norisināties Vemblija stadionā."

. Apakšā pievienots video



677 1 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 120

0/2000

Idiotu bars! Dēļ policijas patvaļas sākās nemieri un tapec jācieš ģimenes veikaliņiem kur varbūt kāds ieguldījis mūža darbu vai pārņēmis no vecakiem. Ir arī kāds iemesls dedzināt mājas un demolēt citu īpašumu? Policijas vietā es nebūtu mainījis munīciju uz gumijas lodēm un močītu Hardcore.

1 1 atbildēt

Un jēga tam visam? :\

0 0 atbildēt

nu stulbie, stulbie cilvēki!  Kā var kaut ko tādu nodarīt  nevainīgiem cilvēkiem, kā vispār var ko tādu nodarīt?!  Nesaprotu.  Skumji, ka ir tādi indivīdi, kuri neprot atrisināt probēlmas mierīgā veidā, tādejādi iznīcinot citu dzīves.

0 0 atbildēt

Dziivoju stundas attaalumaa no Londonas, sajuuta nav diezko patiikama..

0 0 atbildēt

Paziņa strādā Londonā un vienu nakti viņš palika kaut kādā tur viesnīcā kuru tai pašā naktī aizdedznāja. Knapi tika laukā.  Kā arī manas mammas brālis tur dzīvo vienās bailēs.

0 0 atbildēt

Loši paļubom! Izārda savu pilsētu

0 0 atbildēt

Unreāli. Bet nu respekts. Vismaz labi organizēti visu noslauka, nekā mēs pa vienam kko mistiski daram un pēc tam policija izsijā. Domāju  grautiņi tika labi organizēti.

0 0 atbildēt

Es nesaprotu, kāpēc tik ļoti tas viss bija tā jāaizrauj? Tie, kas tur ārdās, laikam nekad neaizdomājās, ka reāli ciešs jau nevainīgi cilvēki, cik daudzas ģimenes pazaudē savas darbavietas vai pat savu ģimenes biznesu....

Pat ja tas mani nekādīgi neietekmē, jo es dzīvoju te - Latvijā, tomēr žēl skatīties uz šo, tomēr cilvēks pret cilvēku var būt tik nežēlīgs.

0 0 atbildēt

Mēs postam savu civilizāciju,kultūru,sevi un pasauli pa kuru staigājam... emotion

0 0 atbildēt

8. paklāji laikam labi deg.emotion

0 0 atbildēt

beidzot suda policisti dabuja, jau zb iedomajusies bij ka viniem kautkada visatlautiba. latviesi gan ka salagas 13 janvari neko tadu neatlavas, bet vaidzeja visus mentu uukjus nosvilinat :DDD

0 1 atbildēt

Zinat visi ko, tas būs nežēlīgi ļauni ko es teiksu, bet jūs latviesi esat vienkarsi tik nenormali ļauna tauta vienkārši pretigi paliek,, un man ir kauns sevi saukt par latvieti, ka jus dalat cilvekus pec krasas un pec matreala stavokla tas ir vienkarsi pretigi. You're a hater, just let it go ♥

0 1 atbildēt

-mans onkulis dzīvo Londonā! emotion

0 1 atbildēt

Panki tagad laimīgi, ir viņiem anarchy in the UK ;d

1 2 atbildēt

Tas nau tikai londona tas ir visa anglija un pat pasaule :D

gribeju lidz savas pilsetinas veikalam aiziet a nahh visur režģi rinki nu ko centra netieku,, domaju uz wolves aizbrauksu uz asda hujj tur ari visi jau ardas un asda ari ciet,, nu neko jasez majas bez našķiem :( :(

0 1 atbildēt

Smuki.

0 1 atbildēt

8totā ir smuka ;)

0 1 atbildēt

Šeit nav nekada rasisma, grautiņi sakas no ta, ka ments noglinaja jaunieti, un grautiņos piedalas gan baltie, gan melnadainie, gan visi parejie, jo mentu bespredels nepatik nevienam. Pilnigi atbilststu, vienkarši Latvijas iedzivotaji ir atrafeti un bezmugurkaulainie, un maksimums ko var izdarit ir paris izdaizitu logu 13 janvara grautiņos. Ludzu, macaties ka vajag aiztavet savas tiesibas, pret valdibu, policiju u.t.t.

 

 

A.C.A.B- ALL COPS ARE BASTARDS

1 3 atbildēt

http://news.sky.com/home/uk-news/article/16046775 un tas melanis neko policijai neizdarija, taka lai beidz daudz dirst

0 3 atbildēt

fail

0 12 atbildēt
« 1  2  3 »