local-stats-pixel fb-conv-api

Londona pirms un pēc grautiņiem120

677 1

Gan jau, ka visi zin, kas šobrīd notiek Londonā - jau trešo nakti grautiņi un nemieri. Uzraku internetā bildes pirms un pēc grautiņiem. Drausmīgi. Stulbākais ir tas, ka tiek izārdīti privātu personu veikali, automašīnas un dzīves vietas

Mirst arī nevainīgi cilvēki. Citēju no "Ir" žurnāla

"Kāds vīrietis, kurš tika sašauts nekārtību laikā Londonā savā automašīnā, otrdien no gūtajiem ievainojumiem miris, pavēstīja policija. Šis ir pirmais nāves gadījums trīs dienas ilgušajos grautiņos.

Nemieru un grautiņu dēļ atcelta trešdien paredzētā Anglijas un Nīderlandes futbola izlašu pārbaudes spēle, otrdien pavēstīja Anglijas Futbola asociācija. Spēlei trešdien bija paredzēts norisināties Vemblija stadionā."

. Apakšā pievienots video



677 1 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 120

0/2000

Vistrakaakie ir musulmanieshi. Vini tak ir galiigi debiili. Beeg prom no savaam smirdiigajaam zemeem, kur nekaa nav. Lien citaas zemees un ar laiku paliek lepni blje, saak uzstaadiit savas prasiibas, redzieties, vinji ir pelniijushu vairaak. A bladj aizmirsushi, ka ir iebrauceeji un pamatiedziivotaajiem ir lielaakas tiesiibas. Iedomaajushies, ka var sodiit citus, spridzinaat pa labi un kreisi, liet skaabi sejaa utt. Vinjiem taa jau labi maksaa, bet nee, vinjiem vajag vairaak. Vinji jau pa visu pasauli parazitee...

3 0 atbildēt

Galvenais, ka jācieš nevainīgiem cilvēkiem. Pārsvarā

2 0 atbildēt

nu brauciet uz savu Angliju sapņu zemi.

2 0 atbildēt

Daudzi sūdzas, ka Latijā ir viss galiigi garām,bet paskatoties uz so var saprast, ka mums ir daudz labaak nekaa citur.Protams ri lietas kas latvijaa nav tik labas kaa citur.emotion

2 0 atbildēt

Kā pēc kara emotion

1 0 atbildēt

joks jau taads ka vinji tagad saak to beigto plunduri aizstaaveet,sodien pa zinjaam veel saaka teikt ka vins taja apsaudee uz mentiem nav izsaavis pat vienu reizi...bet tas grautinsh veel nav beidzies,iet jau treso dienu un turpinaas,sodien londonaa jau 16k menti lai meegjinaatu ievest kaadu kartibu,bet nu vcilveeki naturaali sudzas par mentu darbiibu,jo tie neko nedar lietas labaa,vietaam vnk staav un noskatas kaa majas vnk tiek nodedzinatas liidz zemei,un veikali iznesti tuksi...

1 0 atbildēt

00:12 Chris Buckler BBC News "People are following us around with bags, asking where the riots are. There is no doubt that there is a great deal of opportunism going on here tonight in Manchester."

~ Cilvēki seko mums līdzi ar somām un vaicā, kur notiekot nekārtības. Nav šaubu, ka šeit, Mančesterā, cilvēki grasās izmantot visas iespējas iegūt sev labumus.

1 0 atbildēt

Pēc grautiņiem? Nekas vēl jau nav beidzies!

1 0 atbildēt

Pretīgie pērtiķi. Lai sēž savā Āfrikā un ēd banānus.

2 1 atbildēt

Vot duraki. 

1 0 atbildēt

Cerams, ka līdz manīm netiks, bet te pilns ar korejiešiem, nav kam ārdīties. ;D (tikko uzzināju, ka ir tikuši līdz manai pilsētai, nevajadzēja pieminēt)

Bet jā, šausmīgi. Žēl tos cilvēkus, kuriem izdemolēja veikalus, dzīvesvietas utt.

1 0 atbildēt

daudziit tos vandalajus vajag...

2 1 atbildēt

PSC!

man ir gan radi, gan draugs anglijā.

netālu no galvaspilsētas.ta nepierīgi kļūst:(

0 0 atbildēt

nu stulbie, stulbie cilvēki!  Kā var kaut ko tādu nodarīt  nevainīgiem cilvēkiem, kā vispār var ko tādu nodarīt?!  Nesaprotu.  Skumji, ka ir tādi indivīdi, kuri neprot atrisināt probēlmas mierīgā veidā, tādejādi iznīcinot citu dzīves.

0 0 atbildēt

Dziivoju stundas attaalumaa no Londonas, sajuuta nav diezko patiikama..

0 0 atbildēt

Paziņa strādā Londonā un vienu nakti viņš palika kaut kādā tur viesnīcā kuru tai pašā naktī aizdedznāja. Knapi tika laukā.  Kā arī manas mammas brālis tur dzīvo vienās bailēs.

0 0 atbildēt

Loši paļubom! Izārda savu pilsētu

0 0 atbildēt

Unreāli. Bet nu respekts. Vismaz labi organizēti visu noslauka, nekā mēs pa vienam kko mistiski daram un pēc tam policija izsijā. Domāju  grautiņi tika labi organizēti.

0 0 atbildēt

OMFG Tās taču ir tīrākās šausmas - futbols ir atcelts... 

Lab tas tik taads joks :D :D

Bet tomēr šausmas par to visu..

Ja go'digi titulbilde kura bija izskatiijaas ka deg tas leilais sarkanais pulkstenis aizmirsu kaa vinju sauc

1 1 atbildēt

Lielākā daļa kausu un visu citu turnīru beigušies un futbola faniem nav ko darīt :D atraduši iemeslu tā 29 gadīgā nošaušanā un ārdās uz vella paraušanu 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »