local-stats-pixel

Latvija tomēr piedalīsies «Eirovīzijā»???8

22 2
Pretēji Latvijas Televīzijas oficiāli paustajam viedoklim, starptautiskā dziesmu konkursa «Eirovīzija 2009» oficiālā mājas lapa «Eirovision.tv» vēsta, ka Latvija šogad tomēr piedalīsies konkursā, kura fināls notiks Maskavā.

Vietējie autori un mūzikas eksperti par to vēl nekā nezina, tomēr neoficiāli avoti ziņo, ka šodien LTV par to lemj valdes sēdē. Taču starptautiskajā tīmeklī atrodamās ziņas apliecina to, ka lēmums par piedalīšanos jau ir pieņemts.

«Šobrīd, pateicoties plašajai rezonansei sabiedrībā un vairāku organizāciju paustajam atbalstam, radusies cerība, ka Latvija tomēr varētu piedalīties Eirovīzijā. Latvijas Televīzija šobrīd izskata iespējas, kā rast nepieciešamo finansējumu, kā arī risina pārrunas ar eventuālajiem atbalstītājiem,» šodien portālam «Apollo» teica Latvijas Televīzijas sabiedrisko attiecību speciāliste Ieviņa Ancena.

Detalizētāku informāciju par Latvijas dalību «Eirovīzijas» dziesmu konkursā LTV varētu sniegt nākamās nedēļas sākumā.

«Būtu labi, ja par to vispirms tiktu informēti vietējie autori, kas jau izturējuši pirmo atlasi. Tāpat būs interesanti uzzināt jaunos atgriešanās noteikumus, jo vairāki autori savas dziesmas jau paspējuši iesniegt arī citu valstu atlasēs, kas tādējādi tagad būtu pretrunā ar nu jau atcelto nacionālās atlases nolikumu. tā, ka būs interesanti...» pauž mūzikas izdevniecības «Mikrofona Ieraksti» pārstāvji. Lasiet visu dalībvalstu sarakstu šeit ---> http://www.eurovision.tv/page/news?id=1673 emotion

22 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
da nah to eiroviiziju emotion naudu naw kur likt ?
5 0 atbildēt
LŪDZU, NEVAJAG NEKĀDU EIROVĪZIJU!
4 0 atbildēt
pie kājas un visa pārējā tā Eirovīzija
2 0 atbildēt
Kāda jēga piedalīties eiroviziijaa, ja taa pat Kreivija paķers pirmo vietu!
3 2 atbildēt
tā saucas krīze. vnk smiekliigi. kāda ta jēga aizbraukt un izgāsties kā parasti. nu nē, paldies! emotion
1 0 atbildēt
(nauruha says: es par Linūžiem! emotion emotion )
1 1 atbildēt
Lai jau izgāžās :D
1 1 atbildēt
varēja labāk neprāta cenu turpināt filmēt pa to naudiņu :D
1 1 atbildēt