local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieti! Esi Gudrs!367

2478 48

[raksts tika pacelts un papildināts, jo palūdza to pacelt, sakarā ar svētkiem, kuri tuvojas + lāpu gājiena video]

Sveiks, Latvieti!

noteikti daudzi no mums ir draugos [un iespējams ne tikai draugos] saņēmuši šādas vēstules, kas aicina novembrī parakstīties it kā pret krievu valodu, kā otro valsts valodu..

No 1. novembra līdz 30. novembrim notiks parakstu vākšana par likumprojekta " Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē" ierosināšanai. ( Uzziniet kur šī parakstu vākšana notiek jūsu dzīvesvietas pusē.)
Ja nevēlaties arī Jūs mūsu valstī krievu valodu kā otro valsts valodu, tad pārsūtiet šo vēstuli saviem draugiem, un esiet paši aktīvi!
Aiziesim visi un parakstīsimies! Jāsavāc ir vismaz 154 379 parakstu. Nepieļausim, ka krievu valoda ir arī valsts valoda. Mēs dzīvojam Latvijā. Un valsts valodai ir jābūt tikai un vienīgi latviešu valodai!
Uz parakstīšanos līdzi jābūt pasei!

izklausās jau baigi jauki un smuki, ne?

tikai šai vēstulē ir viena ļoti būtiska maldinoša lieta..

šobrīd notiek parakstu vākšana PAR krievu valodu, kā otro valsts valodu. un šī vēstule ir tikai muļķu ķeršana.. jo nu, ja nu kāds uzķeras, viņiem jau tikai labāk..

ŠĪS NAV NEKĀDAS MUĻĶĪBAS VAI PASACIŅAS

neticīgajiem vai tiem, kas šaubas par maniem vārdiem (spied atvērt jaunā logā/ cilnē/ tab'ā, lai nepazaudētu šo rakstu) :

Tvnet - Krāpjas, aicinot parakstīties

Delfi - Parakstu vākšana par valsts naudu

Delfi - Parakstu vākšana

un tiem, kam slinkums lasīt vai gribas vēl - informācija video formātā:

Tv3 - BezTabu , pēc otrās reklāmas pauzes ir sižets.

LNT - LNT Ziņas

2478 48 367 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 367

0/2000

+ un velreiz + !

Man pazina atsutija kedes vestuli draugos, lai parakstos PAR!

Biju vnk sokaa! Kaa taa var?!

Nesaprotu, ar kuru galu doma tie cilveki kuri ir PAR?

Saprotat ka ja krievs tiks pie rulliem buus lielaa dibe*a!

Nepietiek ar to rupekli Usakovu?

2 0 atbildēt

Ja šis projekts būtu vērsts uz izdošanos, tad viņi būtu vākuši parakstus par kaut ko reālāku, piem., pilsonības likuma mīkstināšanu, ko atbalsta Kangara Reformu partija. Tad to Saeima varētu apstiprināt. Bet šis nav nopietni. Neuzskatu to par dusmu vērtu. Šis varbūt nāks par labu tādā ziņā, ka latvieši sapratīs ka nevar būt visiem mīļš un svešinieku ērtības dēļ iet slīcināties Daugavā. Un ja par šito parakstīsies kādi 200 000 cilvēki, tad būs skaidrs ka pilsonība ir dota nepareizajiem cilvēkiem un tie ir tie paši kas balso par SC.

2 0 atbildēt

Favorītos

2 0 atbildēt

Kaut kāds sviests.

autoram pluss par rakstu. emotion

3 1 atbildēt

Netiks krievu valoda atzīta. Tas nav izdevīgi, jo tada vairs nepastāvēs latvijas, būs mazāk ka 50% latvijas pilsoņu un valodas nesēju.

1 0 atbildēt

Un es vel gribēju piebilst, ka to parakstu vākšanu izdomāja žīds un tātad tas viņam ir izdevīgi, savādāk viņš pat nelīstu tur! Bet Dzintars, kas no politikas vispār nekā nesaprot, tkai kko par nacionālismu gvelž, arī kko grib tur panākt tērējot latvišu naudu, no kases! Pats tak ļoti labi zin, ka savācoties parakstiem - nekas nemainīsies, jo nenobalsos satversmē neviens par krievu valodu pietiekami daudz!

1 0 atbildēt

Ja jau tā tagad izdomājām ieviest katru valodu no katras tautas, kas te ir gājusi cauri, tad moš vēl arī Vācu valodu kā trešo valsts valodu, Zviedru - ceturto, moš vēl poļu iemaucam... ai, ko tur daudz, lai jau lietuviešu un igauņu arī iet, tie te daži arī, galu galā, dzīvo.

1 0 atbildēt

Vienkārši lielisks raksts. emotion ++

1 0 atbildēt

Tā vai tā latviešu tauta izmirs un nekādi "Saule. Pērkons. Daugava" triki nelīdzēs. Paši veicinām krievu lielo īpatsvaru Latvijā. Arī mūsu tauta ir celta uz citu tautu kapu vietām, paši esam jaukteņi. Paši braucam uz ārzemēm. Uzturam ēnu ekonomiku. Gremdējam valsti. Mūkam, nemaksājam, rejam uz valdību. Protams, tas viss ir cilvēcīgi, taču neuzvelsim savas problēmas citiem. Cīnāmies par tautu, ja jau esam tādi patrioti! Nē, esam viena mirkļa patrioti, domājam, kad kāds grib uzdzīt mums asinis ar aizkustinošu kora dziesmu. Kad krievu būs tiešām daudz, viņiem būs tiesības pārņemt Latviju sev. Tas būs tad, kad pēdējais latvietis aiz sevis nodzēsīs Latvijā gaismu. Tautu staigāšana un izzušana nav nekas traks. Pastāvēs kas mainīsies. /Rainis/

Un man ir vienalga par to, kā tiks novērtēts mans komentārs, tāpat šajā portālā ir pārāk liela anarhija, lai tas mani interesētu.

Peace.

1 0 atbildēt

tgd visi krievi mīnusus liek

1 0 atbildēt

Krievo tuvāko gadu laikā nekad to nepanāks, un šī viņu akcija ir tikai lai piesaistītu sev uzmanību, gan no Krieviem gan no Latviešiem. Neļaujieties provokācijām, ir daudz svarīgākas lietas par ko dzīvē uztraukties, piemēram popkorns.

2 1 atbildēt

jaaa, piekrītu ka tās sajūtas Dziesmu un deju svētkos ir neaizmirstama!

pati dejoju pēdējos deju svētkos un gribu vēl, un vēl..! tas bija neaizmistami!

1 0 atbildēt

1. Šerbatiks ir tak krievs, ko tad viņu ieliki šinī rakstā?

2. Latvieši jau sen svin Līgo-Jāņus un Z-Svētkus-Jaungadu klubos! Tikai Latgalē tās tradīcijas pal;iek, bet čūļi jau paši visu izposta un ievazā no ārzemēm tās svinēšanas paražas!

1 0 atbildēt

 

Cūkas!  emotion 

Tā jau likās, ka kautkas nav tīrs tajā visā, jo draugs saņēma vēstuli no viena 'krieva' , kurš aicināja 'tjipa' nepieļaut krievu valodu, kā otro valsts valodu...kur loģika?

1 0 atbildēt

aii nesaprotu viņus kkāds ārprāts,tik ilgi nodzīvojuši Latvijā lai krievi mācās latviešu valodu, ja jau dzīvo Latvijā!!!  liels + no manis :) 

1 0 atbildēt

patiešām prieks,ka spoki.lv ir atrodami tik lieli Latvijas patrioti!

Nezinu kā jūs,bet es cīnīšos līdz pēdējam par Latviju!

Ja krieviem kādas pretenzijas,lai sagaida vilcienu Rīga-Maskava!

1 0 atbildēt

Sho rakstu ar spraudni vajag ielikt augsha, lai Jacky pacenshas un lai autoram nav jatere cepumi.

Raksts uzsita pa jutam. Paldies!

1 0 atbildēt

diemžēl krievi Latvijā ir vairāk nekā Latviešu un man ir lielas bailes,ka krievi būs tik daudz,ka 50 % būs par otru valodu Latvijā.Pilnīgi vai asaras sariesās.Es nepieļaušu to!

1 0 atbildēt

Besī krievi

1 0 atbildēt

Par tīru un vienotu Latviju !

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »