local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieti! Esi Gudrs!367

2478 48

[raksts tika pacelts un papildināts, jo palūdza to pacelt, sakarā ar svētkiem, kuri tuvojas + lāpu gājiena video]

Sveiks, Latvieti!

noteikti daudzi no mums ir draugos [un iespējams ne tikai draugos] saņēmuši šādas vēstules, kas aicina novembrī parakstīties it kā pret krievu valodu, kā otro valsts valodu..

No 1. novembra līdz 30. novembrim notiks parakstu vākšana par likumprojekta " Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē" ierosināšanai. ( Uzziniet kur šī parakstu vākšana notiek jūsu dzīvesvietas pusē.)
Ja nevēlaties arī Jūs mūsu valstī krievu valodu kā otro valsts valodu, tad pārsūtiet šo vēstuli saviem draugiem, un esiet paši aktīvi!
Aiziesim visi un parakstīsimies! Jāsavāc ir vismaz 154 379 parakstu. Nepieļausim, ka krievu valoda ir arī valsts valoda. Mēs dzīvojam Latvijā. Un valsts valodai ir jābūt tikai un vienīgi latviešu valodai!
Uz parakstīšanos līdzi jābūt pasei!

izklausās jau baigi jauki un smuki, ne?

tikai šai vēstulē ir viena ļoti būtiska maldinoša lieta..

šobrīd notiek parakstu vākšana PAR krievu valodu, kā otro valsts valodu. un šī vēstule ir tikai muļķu ķeršana.. jo nu, ja nu kāds uzķeras, viņiem jau tikai labāk..

ŠĪS NAV NEKĀDAS MUĻĶĪBAS VAI PASACIŅAS

neticīgajiem vai tiem, kas šaubas par maniem vārdiem (spied atvērt jaunā logā/ cilnē/ tab'ā, lai nepazaudētu šo rakstu) :

Tvnet - Krāpjas, aicinot parakstīties

Delfi - Parakstu vākšana par valsts naudu

Delfi - Parakstu vākšana

un tiem, kam slinkums lasīt vai gribas vēl - informācija video formātā:

Tv3 - BezTabu , pēc otrās reklāmas pauzes ir sižets.

LNT - LNT Ziņas

2478 48 367 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 367

0/2000

Ar viltību grib vinnēt. Zemiskie suņi. Milzīgs pluss autoram.

297 12 atbildēt

Šo rakstu vajadzētu izcelt un turēt pašā augšā. Tas ir pilnīgs marazms, kas tagad notiek.

231 15 atbildēt

es nesaprotu ka vispar kkas sitads var notikt ? kapec lai Latvija butu jabut divam valodam ? lai krievi macas latviesu valodu un ja nepatik lai kap vagonos un brauc uz savu krievzemi

188 11 atbildēt

Un tad krievi vēl brīnās kāpēc viņi nepatīk citiem...

aprobežotie pretekļi.... Protams ne visi, jo vienmēr ir izņēmumi, bet lielākā daļa gan!

145 8 atbildēt

Ieliktu vēl 1000 plusus par patriotismu, ja varētu! 

121 13 atbildēt

ŠĪ IR MŪSU VALSTS. TĀ MUMS IR JĀSARGĀ JO ESAM NEATKARĪGI.

KRIEVI MUMS NAV JĀUZTVER KĀ TŪRISTI UN NAV AR VIŅIEM JĀRUNĀ KRIEVISKI. VIŅIEM IR JĀRUNĀ AR MUMS LATVISKI.! TUR JAU LATVIEŠA VAINA KAD VIŅŠ AR KRIEVU RUNĀ KRIEVISKI!

NEKĀDU 2.VALODU UN NEKĀDU SADARBOŠANOS AR KRIEVIJU , JO KRIEVI PĀRPĒK LATVIEŠU ĪPAŠUMUS UN LATVIJA  PALIEK ATKARĪGA NO KRIEVIJAS.

NEPIEĻAUSIM!

67 11 atbildēt

Šitos tā saucamos krievus pat paši krievi Krievijā negrib ņemt...šitie krievi uzdirš visam kam vien var un neciena valsti kurā dzīvo

vakar skatījos pa ilgiem laikiem ltv un..tur viens krievs teic:"mēs ar tankiem krievu val. neievedām" un kas tad iebrauca Latvijā ar tankiem?

kāpēc tad mums nav valsts val. arī vācu val.? vācieši tač ar ilgi tusēja mūsu teritorijā kā muižnieki utt.

60 8 atbildēt

jebkurš loģiski domājošs cilvēks nebalsos par krievu valodu.

c'moon , tur jau ir jābūt galīgi rētardētam

48 4 atbildēt

Tam pat nav nekāda sakara ar ''krievu kultūru'' - tā ir krievvalodīgo masa, kas pat nav tauta - viņus vieno valoda, bet ne tautība. 1940. gadā sovjeti apšāva īstos Latvijas krievus, kuri cienīja šo zemi. Pēctam saveda iekšā visādus atkritumus, kuri runā vienā mēlē. Tie tad arī tagad uzdarbojas. Kolonisti nav tautība.

40 3 atbildēt

Šis nav tas patīkamākais raksts, ko lasīt no rīta pie kafijas krūzes!:D KRETĪNI TĀDI!!! 

42 7 atbildēt

viens no labākajiem rakstiem spoku vēsturē! :)

37 11 atbildēt

prieks redzet ka raksta autors mil latviju :) man ir nesaprotami tie krievi kas te dzivo ka vinji var nodzivot Latvijaa ja visi vinju piemineklkji un visa lielaa dzimtene ir kkur citur.

28 3 atbildēt

Labs raksts! Par latvisku Latviju! +

36 13 atbildēt

tāpat parakstus nesavāks, ja savāks, tad referendumā krievekļi 50% nesavāks emotion

cik stulbam jābūt, lai noticētu, ka var balsot par un pret? emotion

Par rakstu mīīīīīlzīgs PLUSS!!! emotion

26 5 atbildēt

Vēlos tikai piebilst, ka, ja lieta tomēr nonāks līdz referendumam, tad tur gan varēs balsot PAR vai PRET.

22 2 atbildēt

Tak nekas netiks sabalsots, latvieši Latvijā tāpat ir vairākumā un neviens sevi cienošs un ormāls latvietis nebalsos par otru Valsts valodu. Un šaubos, ka arī visi krievi kā viens nobalsotu PAR, jo tomēr dažiem ir smadzenes un viņi saprot, ka tāpat nepiespiedīs runāt krieviski tos, kuri nevēlas, tikai atrausies pa seju, ja pēc šī visa tēlosi baigi bravūrīgo kuili un mēģināsi kādam latvietim bāzt sejā, ka krievu valoda arī ir Latvijas nacionālā valoda.

No šī visa sanāks tikai gigantiskas izmaksas par ielu, dokumentu nosaukumiem 2 valodās, jaunām skolas programmām un vieni vienīgi, negatīvi iznākumi un vairāk emigranti, nekā no jebkādas krīzes.

Ja tiešām kaut kas tāds iznāks, es tīšos prom no šīs Valsts, lai gan pirms tam krita uz nerviem visi aizbraucēji - ja Valstij un pilsoņiem pašiem vairs nav svētas un dārgas patriotiskās vērtības, tad tā vairs nav Valsts, bet kaut kāds nožēlojams zemes pleķis.

22 5 atbildēt

Es nezinu vai rakstam ir īpaša jēga, izņemot jau tā sasāpējušās latviešu mentālās pašapziņas stiprināšanu. Nezinu nevienu latvieti, kurš ietu balsot par otru valsts valodu un šaubos vai šis raksts spēs uzrunāt krievus, jo tieši viņus ir jāpārliecina, nevis latviešus.

21 5 atbildēt

HHHHHHHHESMU LATVIETIS UN ES LEPOJOS AR TO!

HHHHHHHH

16 0 atbildēt

Maita krieva. ~~

Ko vēl neizdomās.

 

''Kas maizīti par hļebu sauc, no Latvijas lai ārā brauc!''

 

emotionNevajag mums krievu mēli.

10 0 atbildēt

Brīžām brīnos par latviešiem, kas neiebilst pret krievu valodu kā otru valsts valodu un tikai nošūpo galvu ar tekstu: Ai nav ko tos krievus kaitināt! Tādos brīžos gan liekas, ka ar latviešu valodu ir cauri emotion

15 5 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »