local-stats-pixel fb-conv-api

Laiks? Tas aizbēga.73

813 1

Kur pazūd laiks?

813 1 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

Nu es tikai daļēji piekrītu, jo neesmu vēl tik ļoti izauzis (10. klase) bet par skatīšanos uz 12 pilnīgi piekrītu ;D

0 0 atbildēt

taisnība, taisnība.

0 0 atbildēt

Ļoti labs raksts :) Man joprojām liekas dīvaini, ka sīkie no kādas 5.,6. klases uzrunā uz 'jūs' :D

0 0 atbildēt

Man ir 15 gadi un manam bērnības draugam ir 18, dažreiz šķiet ka laiks paskrien tik ātri, vēl atceros kā mēs ar riteņiem braukājām laukos, a tagad mēs ar mašīnu braukājam emotion

0 0 atbildēt

Laiks ir nezūdoša vērtība, cilvēka organisms un uzskati noveco.. Vakar tu domāji par lietām virspusēji, bet tagad, akd gadi tevi jau ir skāruši, tu vairāk piekasies detaļām. Pētot detaļas laiks tiek izmantots lietderīgāks, un tāpēc tas ātrāk paiet... Dienas? Pieaudzis cilvēks ikdiena dodoties uz darbu visu dara autopilotā, kā kombainis, bet bērns skola visu apgūst no nulles. Atceries, kad skola tas 40 minutes vilkās kā vesela mūžība? Tagad tā liekās , kā nelielaa pīppauzīte

0 0 atbildēt

Nevajag šitā runāt. ;d Es uzreiz aizdomājos, un tad garstāvoklis noplok. Labāk ir dzīvot, priecāties nevis tikai par vasaru, ebt arī par rudeni, ziemu un pavasari. Un, ir jāizmēģina viss dzīves laikā, lai pēc tam vecumdienas varētu dzīvot mierīgi un būtu ko atcerēties. Protams, visu izdarīt nav iespējams, bet leilāko daļu gan, un tad, sēžot krēslā un risinot krustvārdu mīklas pasmaidīt par to, ko esi izdarījis dzīves laikā!

0 0 atbildēt

Ideāls raksts!

0 0 atbildēt

Jā, vēl tieši tikko nākot mājās ar draugiem runāju, ka šis pus gads paskrējis nemanot, un man vēl tik daudz kas jāspēj izdarīt.

 

Bet kādēļ nav iespējams aizņemties laiku no pagātnes?Iemainīt kko mazvērtīgu nesvarīgu pret nākotni?-Labāk varbūt tomēr nevajag arī, jo katra nodzīvotā minūte, sekunde ir pieredze, kuru es mācos izmantot savā nākotnē, katra atmiņa ir kaut kas īpašs un nepārspējams.

Galvenais jau gan tomēr nebēdāt par laiku, kas pazudis, bet izdzīvot šo brīdi.Un vēl viens lieta-tas laiks visvairāk pazūd sēžot pie datora.Ahhh, gribu atpakaļ 90os.tad vēl laika visam pietika un pat palika pāri.:)

0 0 atbildēt

PAr šo visu kas bija rasktīts raks'ta, esmu pardomājis entās reizes. Kā jau psiholoģijas ksolotājs teica, jo pieaugušaks ir cilvēks, jo ātrāk gads paiet, un tā ir, kad bij umazs, likās ka gads ir vesals mūžs. Un jā, autors par tiem klases audzēkņiem nolasijas domas, tagad pats kad esmu 12 klasē, neliekas ka esmu tāds, kādu iedomajos 12.klasi akd gāju  2 klasē.

0 0 atbildēt

tieshaam bail

0 0 atbildēt

man ir pilnībā tā uznācis- jūtos izaudzis, ka viss ir krietni savādāk :/

0 0 atbildēt

paldies :)

0 0 atbildēt

1.- wõw, veseli divi gadi.. 

0 1 atbildēt

atceros kad miru bet tagat viss izskataas seit savaadak  !!!

1 2 atbildēt

parāva uz rēku,pirmā rindkopa,''tikko bija 13 un nu jau 9.klasē''-baigā starpība? 2 gadi, es ar tikko 9 pabeidzu pirms gadiem 15,bet liekās ,ka nesen....

2 4 atbildēt

Tiešām skaists raksts :)

0 2 atbildēt
« 1  2  3 »