local-stats-pixel

Kristāla Galvaskauss23

49 1
Daudzi no mums ir redzējuši filmu ar Harisonu Fordu galvenajās lomās "Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull" . Bet rodas jautājums vai tiešām ir tāds Kristāla galvaskauss, un cik tādu ir? Vai ir vēl jameklē un galu galā, kas viņus radijis? Noskatijos dokumentālo filmu par šo tēmu un tā skaisti atstāstīšu.

Pirmais Kristāla galvaskauss tika atrasts D/Amerikā pētot Maiju civilizācijas 1924 gadā Anna Le Guillon Mitchell-Hedges atrada pirmo Galvaskausu. Tam piemita daudz intresantu īpašību piemēram ietēmējot viņā ar lazera staru gaisma izklidās pa īpašiem kanāliem un stari nāca āra pa acīm un žokli.Netika atrastu nevienu instrumentu pēdas.Tiek uzskatīts, ja šo galvaskausu būtu izveidojuši Maiji, tad viņiem nāktos veltīt 300 gadus lai tikai nospodrināt to. Uzskata, ka šie galvaskausi nav cilvēka radīti.Ir leģenda par to, ka Galvaskausi ir nākuši no debesīm un satur sevī dievu noslēpumus.(Galvaskausi sastāvēja no kvarca, kuru izmanto arī datorčipu veidošanā, kuri satur sevī daudz informācijas, cik tad sevī varētu saturēt galvaskauss?)
Pieskaroties galvaskausam tas izstaro enerģiju, cilvēka temperatūra pieskaroties palielinās par 10 grādiem.(Tur šie skatijās ar kkādām termo brilēm un pieskaroties pie galvaskausa uzreiz ķermeņa temperatūra tam, kas pieskarās palielinājās!)
Kopumā pa visu pasauli ir 13 kristāla galvaskausi, no tiem atrasti ir 8. Vēl ir jāatrod 5, jo pastāv uzskats,ka savacot visus 13 galvaskausus kopā, tas izglābs mūs no pasaules gala. (Pasaules gals Maiju kalendāra tiek uzskatīts par 2012 gads  21.decembris,jo šajā datumā kalendārs beidzas.)

Kristāla Galvaskausus var nopirkt kā suvenīrus!


Reklāma
Reklāma
49 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 23

0/2000
46 gradi mani parak neparliecina....Pie 50 smadzenes izkust :D
4 0 atbildēt
wtf kursh tad pateica ka ir 13 galvaskausi un es lasiju rakstu ka uz tiem ir atrastas virpas pedas un virpa maijiem un parejam centralamerikas tautam nebija pazistama un ka tie galvaskausi ir FAKE
2 0 atbildēt
wtf? jau palielinoties par 5 grādiem cilvēks ir līķis..
2 0 atbildēt

 

man vienaldzīgi uz to galu - būs - būs, nebūs arī labi :D

1 0 atbildēt
Tur teica no 18 uz 28 grādiem, mērvienību neteica.
1 0 atbildēt
Traki...Tik nesapratu par tam kermena temperaturam.
1 0 atbildēt

atbildot uz pizdec.bredspits. komentāru "Mukjibas, es ka reiz lasiju skatijos national g... " Es ar tāpat. Tomēr tie ir Feiki, bet kvalitatīvi :) emotion

Kā teica Chingishan:

"wtf kursh tad pateica ka ir 13 galvaskausi un es lasiju rakstu ka uz tiem ir atrastas virpas pedas un virpa maijiem un parejam centralamerikas tautam nebija pazistama un ka tie galvaskausi ir FAKE"

0 0 atbildēt

Nu nezinu, ar kadam metodem tad nez vinju uztaisija tajos senajos laikos...

0 0 atbildēt

Taatad!

Pirms kaada laika skatiijos dokumentaalo filmu tieshi par shiem galvaskausiem.

Ar jaunaakajiem mikraskopiem tika pieraadiits ka uz shiem galvaskausiem ir atstaatas sliipeeshanas peedas.

itkaa taa sieviete kura atrada nemaz neatrada. Ja nemaldos to galvaskausu vinja dabuuja no teeva kursh vinju bija nopircis no viena tirgonja. Kaa arii vinja izdomaaja sho legjendu lai protams buutu interisantaak un paceltos sauliitee.  Bija arii dokuentaalie kadri kur vinja izveidojusi taa galvaskausa kultu un vinja seezj taadaa mazaa kalninjaa kreeslaa ar galvakausu blakus un barinjsh hipiju luudzas galvaskausam. 

Tika arii noteikts peec daljinjaam galvaskausos no kuras valsts vinji ir ( Mazliet piemirsu)  un tas sakriit ar to no kaada gada shii valsts saaka piegaadaat  kvarcu citaam zemeem......

Taakaa naaksies vien vilties mistikas cieniitaajiem, nekaadas mistikas naf.....  un tas ir roku darbs.....    visi atrastie galvaskausi..   Viens es zinu ka ir vienaa muzejaa par paareejiem gan nemaaceeshu teikt.......

Atvainojos par manu atminju un ka nevaru siikaak precizeet bet nju iisumaa taa......

0 0 atbildēt

Kā suvenīrs noderēs

0 0 atbildēt

Grūti noticēt..:/

0 0 atbildēt

hmm palasot komentus nez kam ticet... emotion

0 0 atbildēt
Par desmit graadiem! :D:D:D Kaa tad! :D 46,6.. :D Momentom liikjis buutu. :D
1 1 atbildēt
Bet beigu beigās pasaule tāpat ies bojā...
1 1 atbildēt
kaa tu zini ka ir konkreeti 13 galvas kausi un kuri no tiem tajaas bildees ir iistie?
0 0 atbildēt
Interesants raksts. :)
0 0 atbildēt
Mystery of Crystal Skulls
0 0 atbildēt
klau, kas tā bija par filmu? ieinteresēji.
0 0 atbildēt
Palielinot iekšējo Temperatūru man liekas tad viņš ir līķis! Tur gan jau ir domāta ādas Temperatūra Bet nu kko tādu tur teica!
0 0 atbildēt
vakar taisni noskatijos Džonsu. nuu, ticamības moments -1, bet ne tur ta sāls. raksts interesants!
0 0 atbildēt