local-stats-pixel

Krima8

18 1

Drīzumā plānoju apmeklēt šo brīnumskaisto pussalu, nolēmu iepazīstināt arī Jūs ar Krimas skaisto dabu. To bieži dēvē par pasauli miniatūrā vai muzeju zem klajas debess, ko arī pati vēlos aplūkot un droši vien pēc ceļojuma padalīšos ar iespaidiem un apstāstīšu ceļošanas gaitu. Iespējams kādam uznāks vēlme apmeklēt šo skaisto vietu un būs pieejama informācija par ceļošanu ar busu, kas pilns ar tuvākajiem draugiem.

Te pieejama daļa no vēlamajām apskates vietām. Izrādās, ka Krima ir milzīga un redzēt tur ir daudz ko. Cerams mums izdosies redzēt lielāko daļu no šī pussalas skaitā muzeja zem klajas debess :)

Reklāma
18 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

Novēlu patīkamu un veiksmīgu ceļojumu :)

P.S. safočē smukus bilžukus ko vēlāk arī mums parādīt, jo personīgās bildītes tomēr interesantāk skatīties nekā mākslinieciskos attēlus, kas domāti tūristu ceļvežiem :)

6 0 atbildēt

Pavisam piemirsu pateikt, ka tur ir ljoti garda virtuve, tur var est, est , est, lidz tam bridim kad tev vairs nelien ieksa, bet tev tapat gribas vel. Baigi garsigi. Kad Kieva bijam ta pierijos, un nevis tapec ka zel vai vel kaut kas, bet gan tapec ka baigi viss ir garsigs, piedavajums ir samera liels un tev gribas visu pagarsot, un kad pagarso gribas apest neviss vienu porciju , bet kadas divas. Nu tur par dietu to4na var aizmirst. )) Bet tu to nenozelosi. Un cilveki tur tadi kolosali, it ipasi Odesa. 

1 0 atbildēt

Burviga vieta. Iesaku noteikti iebraukt Kieva, un Odesa, tur ir ko redzet, bet Odesa dzirdet )), un ja busi Odesa mans ieteikums sargi maku, jo tur it tadi talanti, kas tev pulksteni nonems un tu to nemanisi.))

Novelu veiksmigu celojumu.

0 0 atbildēt