local-stats-pixel fb-conv-api

Ko jūs teiksit par šo?11

8 3
18jā plk.10os visi uz Rīgu MIERMĪLĪGĀ demonstrācijā ar prasību par tūlītēju valdības un valdībā esošo partiju atkāpšanos no Valsts pārvaldes!Ieteicams demonstrācijas laikā bloķēt visu Rīgas satiksmi,tādejādi paralizējot visu Rīgu!LATVIJAS TAUTA - skolnieki,studenti,darbarūķi,bezdarbnieki,pensionāri - bērni,pieaugušie,TĒVI,MĀTES,visi kuri kustēt spēj,arī tie kuri kustēt nespēj,palūdziet lai JŪS kukaragās nes!TAUTA NEGULI - MOSTIES,LĀČPLĒSIS MŪS CĪŅĀ PAR TAISNĪBU SAUC!!!!



Ir tāds vārds GENOCĪDS.Tautas iznīcināšana.Viss ļoti vienkārši.Kādam vajag šo skaisto zemi iztīrīt no iezemiešiem.Ir rietumos tāda "Zelta miljarda" koncepcija,saskaņā ar kuru Zemes iedzīvotāju skaits ir jāsamazina līdz 3 miljardiem cilvēku,jo vairāk nepietiks resursu.Šo koncepciju izstrādāja anglikāņu mācītājs Tomass Maltuss jau 18 gs.Un šodien to realizē rietumu pasaules ekonomiskā un finansu elite.Kopumā to var nosaukt par globālo politiku.
Šādā veidā tiek iznīcinātas ļoti daudzas pasaules tautas,jo tās šai globālajai mafijai ir "liekie" cilvēki.Sistēma,kas ir izstrādāta un pilnnveidota gadu simtos,šodien darbojas visā pasaulē.
Sasakaņā ar "Zelta miljarda" koncepciju,Asv un Rietumeiropa būs tas zelta miljards,bet austrumeiropa,tātad arī mēs,būs "zaļā zona",kur varenajiem atpūsties pēc "grūtā "darba.Ķīna un Dienvidamerika ražos visu nepieciešamo .Šeit ir samērā tīra vide,arī visa veida ražošana tiek likvidēta tāpēc,lai saglabātu šo tīro vidi.Un beigās mēs savā zemē kalposim eiropas "feodāļu" lauku muižās.Vergosim paši savā zemē.Un vergus īpaši daudz jau nevajadzēs.Tāpēc jātiek vaļā no pensionāriem,bērniem un protams arī no izglītotiem cilvēkiem.Jo tie mēdz uzdot nevajadzīgus jautājumus.
Sliktākais ir tas,ka mūs nīcina mūsu pašu tautieši.Pret mums notiek pilna mēroga KARŠ.Ne uz dzīvību,bet nāvi.Ja kādam ir šaubas,tad - salīdzinot ar 1970 gadu Latvijā iedzīvotāju skaits ir samazinājies par 400 000!!!Ko nespēja komunisti,to paveica mūsu bāleliņi!Un tuvākajā laikā samazināsies vēl.Skaisti,vai ne???Pilnīgi droši var teikt,ka tiek gatavots kaut kas liels,jo tik muļķīga ,es pat teiktu - debīla- ekonomiskā politika,ko realizē valdošā kliķe,nelien nekādos rāmjos.Un ja tiks paņemts šis milzīgais aidevums,mums ir beigas kā valstij,un lielā mērā arī kā tautai.Jo ar šādu debīlu saimniekošanu tādu summu atmaksāt nav iespējams!!!
No visa tā var secināt,ka tuvākajā laikā Latvija kā valsts,iespējami beigs pastāvēt,ja mēs visi....VISI KOPĀ! nesāksim organizēti pretoties šim noziedzīgajam režīmam!!!ORGANIZĒTI !!! Mums nav daudz laika, un es ieteiktu visiem pēc iespējas ātrāk sameklēt un iepazīties ar informāciju,kas pareizi atspoguļo patreizējo realitāti šeit un pasaulē.Tā ir internetā diezgan plaši piejama.
Iespējams es kļūdos un zīmēju visu pārāk tumšās krāsās un daudzi no Jums,cien.laikabiedri pavīpsnās par manis uzrakstīto.Lai tā būtu.Bet vienalga,pēdējā gada notikumi virknējas pārāk loģiskā secībā,lai mēs par visu notiekošo nesāktu nopietni domāt.Un arī saprast!!!

uzgāju internetā, un tagad sēžu un nesaprotu kā justies.
8 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
Nu atkāpsies valdība, ko liksi vietā? tos pašus cilvēkus? Būtībā tas tikai lieliska augsne būtu kādai citai valstij ieņemt šo valsti.
4 0 atbildēt
pilnīgs idiotisms!!! Cienījamais aģitētāj (ne raksta autor), Jūs vispār sajēdzat, ko runājat? Jeb varbūt labāk pajautāt- kuru spēku intereses Jūs pārstāvat?
3 0 atbildēt
ar galvu taču jādomā, kas mainīsies no protestiem? par to vajadzēja domāt ātrāk, tagad ir valstī tādi s**i, ka nav jau reāli viņiem kaut ko agad mainīt, pie kam atsevišķi kompromisi jau ir pieņemti
3 0 atbildēt

Teikšu, ka tik aptaurētu paranoiķu sacerējumi pat neuzjautrina. Pamuļķim, kas šo rakstījis, gribētos vienīgi pajautāt, kas ir tie "mēs"? Cik noprotams, tie nav tie paši, kas ievēlēja šo "valdošo kliķi". Tad jau laikam domāti viņam līdzīgie pamuļķi.

3 0 atbildēt
nu to ka valdošā elite ir ākstu bars bez zināšanām tas pat aklajam redzams,bet nu tas sviests pa bla bla bla ir hitlera laika palieku murgi..............bļa man r'īt braukšana 11.....nevar sākt to visu kādos 13???
2 1 atbildēt
3 miljardi kur tik daudz emotion .......es dzirdēju ka viņu mērķis 500 000 000........ 80% no cilvēces ir lieki.......
2 1 atbildēt
atkal sākas... kada jeega? domajat valdiibai naw galiigi pohuj?
2 1 atbildēt
man liekas ka cilveks kurš sito rakstijis ir liekams traķene.. :D :D a ta man vispar poxuj, kad bus pavisam sudigi, apsaimniekuso kadu mazu saimniecibinju laukos,,, ta teikt atgriezisos pie saknem.. :D
1 0 atbildēt
sagaidiet varoni... MANI....
1 1 atbildēt
labs ssitas!!!
0 0 atbildēt
Shoreiz Downam cepums par to ko pateica
0 0 atbildēt