local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīnas uzņēmums piedāvās tālruni ar Windows XP operēt8

12 7

Ķīnas uzņēmums In Technology Group būs pirmais, kas laidis klajā tālruni ar pilnu Windows XP operētājsistēmas versiju. xpPhone tālrunim būs 4,8 collu skārienjutīgs ekrāns ar 800x400 pikseļu izšķirtspēju, WiFi, GPS, Bluetooth, kā arī USB ports un VGA izeja ārējo ierīču pievienošanai.

Tālrunis ir bāzēts uz AMD Super Mobile procesora un ir aprīkots ar 1GB RAM. 1,3 megapikseļu kamera gan nav nekas īpašs, taču video zvaniem ar šādu kameru vajadzētu pietikt un tieši to uzņēmums uzsver kā vienu no tālruņa plusiem. Tālruņa akumulatora darbības laiks nav nekāds lielais – 7 stundas. Gaidīšanas režīmā tālrunis pie dzīvības turēsies apmēram 5 dienas.

Tālrunim ir četri dažādi HDD ietilpības varianti - 30GB/60GB/80GB/120GB, to vēl var palielināt ar SD atmiņas karšu palīdzību (līdz 64GB). Tālrunim ir arī austiņu pieslēgvieta.
Jaunais tālrunis varētu palīdzēt astoņus gadus vecajai Windows XP operētājsistēmai uzsākt otro dzīvi. Tālrunis būs pieejams četrās dažādās krāsās – sarkanā, baltā, sudraba un melnā. Pagaidām gan nav nekādas informācijas par tālruņa cenu vai datumu, kad tas varētu nonākt tirdzniecībā, taču uzņēmums pieņem iepriekšējus pasūtījumus jau tagad.

 

12 7 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

šitais gan warētu būs zwērā!!!   tikai ja latvijā būs, tad wēl ilgi, ilgi!!

0 0 atbildēt

shtrunts par to kamera Bet kas par ATMINNU telefonam :)

0 0 atbildēt

Noteikti gribētu sev tādu, plus XP, love it

0 0 atbildēt

Made in China...

Neko no tās valsts negribu..

0 0 atbildēt

atbildot uz veca bliive komentāru " ja jums tādu vajag varu dabūt jums pa 200Ls j... " Un cik vins reāli maksā pa 80 euro ebaya nopirksi emotion  150% latvijas cienīgs  uzcenojums ? 

0 0 atbildēt

atbildot uz Kaneelis komentāru " Made in China... Neko no tās valsts negribu.. "

Mua muahahahah    paskaties ka tik made in China apenes nenēsā emotion  

0 0 atbildēt

ķīnā un taivānā ražo ļoti daudz preces, bet viņas tur tikai ražo nevis izgudro, un ķīnā ir ļoti labas preces ja kas vnk viņi daudz mēslus sūta uz citām zemēm

0 0 atbildēt

Es šito gribētu emotion

0 0 atbildēt