local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man nepatīk mūsdienu sabiedrībā38

106 38

Laba diena emotion Šajā rakstā es nemēģinu pārveidot planētu, bet gan pateikt to, kas man nepatīk sabiedrībā. Palūgšu iztikt bez kakām. Ir taču tomēr tualete.

Piedodiet par gramatikas kļūdām, man rokas ir nosalušas.





106 38 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

nepārvērtīsim spokus par sūdzību portālu emotion

29 3 atbildēt

Nūū , citur var piekrist , bet citur nē . Bet iedomājies , kas būtu ja visi cilvēki būtu vienādi ?

Kāds jau var būt tas Urla , totālākais pilsētnieks , kas savu mūžu nav govi redzedzējis . Tas tak ir jautri uz viņiem paskatīties emotion

13 2 atbildēt

Nu .. 2. var piebilst šo:

Ja pieaugušie pīpē tas vēl tā.. viņi varbūt stresu grib noņemt.. 

bet kad man divi sīči pie veikala prasija vai man cigas ir es atbildēju ka nē (un man arī tiešām nebija xD ) tad man vienkārši domas pa galvu klīst, kas notiek ar mazajiem. ja kādreiz viņi bija jauki un forši tad tagad kaut kādi ''krutie'' kas dirš augumā un pīpē un ir visu varenie.. Pat bail iedomāties kas notiks nākotnē emotion

9 0 atbildēt

Ar tādu attieksmi- viss ir slikti, turpmāk saraksts tikai augs un augs :)

8 1 atbildēt

HATER GONNA HATE BECAUSE ALL PEOPLE FUCK YOUR OPINION!

Katrs dzīvo kā grib, jo visi  nevar būt vienādi, garlaicīgi arī stulbums padara īpašus. Ieteiktu tev pārceļot uz viduslaikiem , jo tu esi pret progresu un visu moderno.

5 0 atbildēt

Runājot par Gangnam Style - neviens, ko es pazīstu, to neuztver, kā nopietnu mūziku. Tādu mūziku klausās ballītēs, klubos, kad ir jautri un gribas dejot. emotion

5 0 atbildēt

Jēziņ,cilvēk, nevajag būt tik aprobežotam. Ir tik daudz lietas kas ir daudz reizes trakākas nekā tas ko tu pieminēji. Paaugsies - sapratīsi. Tavi piemēri ir tikai sīkumi kas ar laiku paliek tik nenozīmīgi ka pat viņus nepamanīsi. 

Un par to pīpēšanu. Priecājies ka Latvijā pārsvarā smēķē tikai cigaretes, nevis zāli. Kas zin, sapratīs...

4 0 atbildēt

Alkohols ir nepieciešams cilvēkam, tikai ja māk to lietot.

PSY skaņdarbs vēl ir ļoti labs, jo tajā vismaz ir kāds uzjautrinošs ritms un pie tā var kratīties. Traģiski ir ja klausās kautkādu urlainu gangster repu, vai slimu house un dubstep, kas atgādina beigta traktora skaņas.

Māskla ir tīrā komercija un stulbo snobistu izmantošna.

Viss pārējais ir popkultūras gēns. Tā mums visu šo ieskalo. Ta ir gadu desmitiem pētīta psiholoģijas nozare, kā cilvēkus pēc iespējas vairāk nozombēt, lai viņu uzturēšana būtu izdevīga tiem, kuri ir pie varas.

5 2 atbildēt

emotion 

5 2 atbildēt

Bet man besī tas ka tagad jebkurš čīkst ka viņam kaut kas nepatīk, un ka nav jēga dzīvot.

7 5 atbildēt

Tu mani ienīsti :D

2 0 atbildēt

Par ko vispār ir gangam style?

2 0 atbildēt

Pārāk daudz mīnusi šim rakstam nedomāju ka cilvēki tam teiktajam nepiekrīt drīzāk liek mīnusus jo aizstāv paši savu tizlumu.

5 3 atbildēt

Sorry, bet tu esi baigais ņerkstētājs.

Jā, ir tādi cilvēki un būs tādi cilvēki - kāpēc tu lien pie viņiem, ja esi pārāks? Atrodi sev normālu kulturālu sabiedrību, kur cilvēki nelamājas,nesmēķē un klausās normālu mūziku. Neviens tev neliek mūžam uzturēties tādā pagrimušā sabiedrībā, "draudzēties" ar cilvēkiem, kas tevi komandē un vēlāk ieslīgt sevis žēlošanā un likt spokos depresīvus rakstus (šis tev jau kāds ceturtais par šo tēmu?), kur daļa cilvēku tev, protams, ieliks atbalstošu komentāru, jo tīri teorētiski te viss ir pareizi, taču savās dzīvēs pilnīgi neko nemainīs (ja tavs mērķis ir kādu uzrunāt) un daļai tu vienkārši nokritīsi uz nerviem, jo nafig tava grūtā dzīvīte te nevienu neinteresē (ja gribi pažēloties). 

Ja gribi tikt saprasts, tad beidz ņuņņāties un ej meklē sev normālu sabiedrību un, galvenais, beidz ņerkstēt par to cik viss ir slikti un degradējoši. Tiešām taču patīkamāk ir runā tpar mākslu (jā, arī abstrakto mākslu), nevis visu laiku sūdzēties par kaut kādām urlām, kas tev šorīt cigaretes prasījuši.

Bet esdrošvien pārpspīlēju, gan jau tu proti arī normāli komunicēt. Vienkārši spokos tu te sāc atstāt nabaga nesaprastā puisīša iespaidu, nevis izskaties pēc kulturāla un gudra cilvēka.

3 2 atbildēt

Beidzot kāds pasaka visu patiesību. Vienīgi mūzika daudziem patīk dēļ tā, ka tās iepiežas prātā.

1 0 atbildēt

Nevar nepiekrist autoram. Tu neesi tāds vienīgais ;)

1 0 atbildēt

Pirmkārt, tev viss liekas slikti, un visapkārt ir negatīvisms. Varbūt maini domāšanu, jo neizskatās, ka tā būtu visu apkārtējo problēma, bet gan vairāk tava ''ideālā pasaule''? Otrkārt, tu esi sapinies ar nepareizajiem cilvēkiem. Tad jau labāk būt vienam un pastāvēt par savu dzīvi, nekā būtu draugu pulkā, kur visi tev kāpj uz galvas un izmanto kā vēlas. Atkal nonākam pie secinājuma - maini domāšanu! Neuztraucies, pasauli tu neizmainīsi, vari izmainīt tikai savu attieksmi, kā rezultātā mainīsies attieksme pret tevi. 

1 0 atbildēt

Bļa, atkal tu sāc. Pietiek!

1 0 atbildēt
ak, nabadzinj. uzpipe zaali, nonems stresu. man bi tavas problemas.
0 0 atbildēt

malacis, ka izteici savu viedokli, par to likšu +, bet

nedaudz par negatīvu.

jāatceras, ka cilvēki ir dažādi, meklē sev domubiedrus, tad sapratīsi, ka tas ir tikai dzīves sīkums, lai slīcinās paši savos sliktajos vārdos un darbos.

+ emotion

0 0 atbildēt