local-stats-pixel fb-conv-api

Kas man nepatīk mūsdienu sabiedrībā38

106 38

Laba diena emotion Šajā rakstā es nemēģinu pārveidot planētu, bet gan pateikt to, kas man nepatīk sabiedrībā. Palūgšu iztikt bez kakām. Ir taču tomēr tualete.

Piedodiet par gramatikas kļūdām, man rokas ir nosalušas.





106 38 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000
BEIDZOT kāds skaļi ir izteicis manas domas! žēl, ka nau daudz tādu cilvēku, kas to saskata...
0 0 atbildēt

 

Nē es saku gleznas - Tā kā fotogrāfijas, nevis aplītis un pāri ķēpājumi tajā...

0 0 atbildēt
ak, nabadzinj. uzpipe zaali, nonems stresu. man bi tavas problemas.
0 0 atbildēt

malacis, ka izteici savu viedokli, par to likšu +, bet

nedaudz par negatīvu.

jāatceras, ka cilvēki ir dažādi, meklē sev domubiedrus, tad sapratīsi, ka tas ir tikai dzīves sīkums, lai slīcinās paši savos sliktajos vārdos un darbos.

+ emotion

0 0 atbildēt

nu, daļēji Tev var piekrist.

 

Pats esmu klases zubris, kurš nekad nav pīpējis, bet tas man netraucē komunicēt ar atkarībniekiem, otrgadniekiem, pīpētājiem u.c. 

Es spēju nodibināt kontaktu ar visiem, viņi nav ne par ko sliktāki nekā Tu, vienkārši viņi nedomā par savu nākotni, centies būt draugs visiem, un mūsdienu sabiedrībā Tev visi liksies forši. 

 

0 0 atbildēt

Kādi mēs aizvainojami tu laikam esi no tiem cilvēkiem, kas redz visas citu cilvēku kļūdas un uzskati, ka pats/i visu dari ļoti pareizi. protams, dažas lietas ir kā ir, kā jaunatnes degradācija un mūzika. Bet gan jau skaties tur, kur nav viņas. Pat šodien taisa foršu mūziku, tik jāzin kur meklēt. Smēķētāji un dzērāji ir bijuši vienmēr un visur. Pārmest par to ir tas pats, kas pieet pie tevis un pārmest, ka sēdi netā un skaties TV. Pamēģini pieet pie resnīša un pārmest viņam, nafig viņš tik resns, lai iet trenēties. C'mon, beidz īdēt un turpini dzīvot.

Piemēram man ir pieriebies tas, ka mūsdienu sabiedrība ir tik daudz memļaku, ka vēmiens nāk. Daudzus puišus pat par puišiem vairs nosaukt nevar t.i. vīriešu dzimuma feminizēšanās. Vot tā gan ir problēma.

0 0 atbildēt

Foršs raksts. Daļēji piekrītu tavām domām, bet ko darīt ir jāsadzīvo ar citiem - jo viņi ir tādi kādi viņi ir.

0 0 atbildēt

cilveki ir daazadi, un ka nu kurs ir izglitots dazadaas dzives jomaas.. varbut pilsetniekiem ari besi laucinieki, jo nemak lietot bankomatu, vai norekinaties pasnorekinashanaas kase veikala. Visi neesam vienadi.

3 8 atbildēt

taa dziesma save me reaali suuka penjus

0 8 atbildēt