local-stats-pixel fb-conv-api

Kas īsti notiek ar Kima Čenira mantinieku?3

2 0
Kims Čenuns, Ziemeļkorejas līdera Kima Čenira jaunākais dēls, nav iekļauts valst parlamenta deputātu rindās, ziņo „Associated Press”. Pēc aģentūras rīcībā esošās informācijas, parlamenta deputātu sarakstā, kuri publicējuši vietējie masu informācijas līdzekļi, nav neviens no trim Kima Čenira dēliem. Kima Čenuna piedalīšanās vēlēšanās tika uzskatīta kā pirmais solis viņa iecelšanai par tēva varas mantinieku. Paredzams, ka oficiāli par to tiks paziņots aprīlī.
Dienvidkorejas Apvienošanās lietu ministrijā aģentūrai paziņots, ka pašlaik tiek analizēts deputātu sarakstu. Nekādus komentārus par Kima Čenuna vārda neatrašanos jaunievēlēto deputātu vidū Dienvidkoreja nesniedz. Pirms tam kļuva zināms, ka pats Kims Čenirs kļuvis par parlamenta deputātu, saņemot simtprocentīgu vēlētāju atbalstu. Komumā Ziemeļkorejas parlamentā, kuru „Associated Press” dēvē par "marioneti", tika ievēlēti 687 cilvēki.
Uzskata, ka 2008. gada vidū Ziemeļkorejas līderis pārcietis insultu. Vēlāk masu informācijas līdzekļos vairākkārt izplatījās baumas par viņa nāvi, kuras Phenjana regulāri atspēkoja. 2009. gada janvārī Kims Čenirs arī parakstīja direktīvu, kurā nosauca Kimu Čenuna par savu pēcteci. Direktīvas parakstīšana nekavējoties tika saistīta ar viņa veselības stāvokļa asu pasliktināšanos, tomēr nekādus soļus varas nodošanai dēla rokās Čenirs nespēra, tāpat viņš atsācis regulāri parādīties publikā.
2 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Vai sis saits ir kads zinu portals?
0 0 atbildēt
nenak pa skadi kad paretam kautkadus jaunumus ielek
0 0 atbildēt
da shas korejieshi meetaasies ar atombumbinjaam uz ASV un tad es jums garanteeju beigsies kriize pasaulee..... jo ASV vairs nebuus
0 0 atbildēt