local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir maģija?29

4 11
Kādēļ tā būtu jāmācās un jālietо? Ļoti dabīgi, tie ir pašsaprotami jautājumi, kuri tiek uzdoti par jebkuru lietu. Katrā gadījumā nav jātērē laiks skaidrojot, kas maģija nav, vai arī stāstot kā vārds tapis nepareizi lietots cirka triku un brīnumu apzīmēšanai. Sāksim to tīri matemātiskā stilā ar Definīciju, Postulātu un Teorēmām. DEFINĪCIJA: Maģija ir Zinātne un Māksla izraisīt apzinātas Izmaiņas, kas notiek saskaņā ar Gribu. Skaidrojums: Mana Griba ir informēt Pasauli par noteiktiem man zināmiem faktiem. Tāpēc es ņemu "maģiskus ieročus" - spalvu, tinti un papīru; es rakstu "burvju vārdus" - šos teikumus - "maģiskā valodā" t.i., lai mani saprastu cilvēki, ko vēlos instruēt. Es izsaucu "garus" - tipogrāfus, izdevējus, grāmatu tirgotājus.
POSTULĀTS: Jebkura pieprasīta Izmaiņa var tikt panākta pielietojot pareiza veida un stipruma Spēku pareizā veidā uz pareizu objektu izmantojot pareizu vidi. Skaidrojums: Es vēlos pagatavot unci zelta hlorīda. Man jāņem pareizā skābe. Mūsu zināšanu pašreizējais stāvoklis un iespējas neļauj dažas izmaiņas ieviest praksē - mēs nevaram izraisīt aptumsumus, vai pārvērst svinu alvā vai pārvērst sēnes par cilvēkiem. Tomēr teorētiski ir iespējams jebkurā objektā izraisīt jebkuru izmaiņu, uz kuru dotais objekts ir spējīgs pēc savas dabas, un prasības ir noteiktas iepriekš minētajā postulātā.
Reklāma
Reklāma
4 11 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 29

0/2000
lai apgutu tad jastudee okultisms kopumaa! vispar loti intresanta lasamviela ir par okultismu!
2 3 atbildēt
un kapec ne! vnk varbut kadam intrese! es jau varu sabast rakstus - rozaa, zals, zils, melns, utt!
3 4 atbildēt
bla bla bla............down atkal savas atbildes virza tikai uz citu cilveeku izdomaataam atbildeem...........autor nennjem pieree shito Down......
2 4 atbildēt
saja raksta jau nau par melno magiju, par magiju kaa tadu! var izveidot rakstus ari par balto magiju ja intrese! dziednieciba ir ari loti intresanta teema!
2 4 atbildēt
dura, tu taa saki ka es sito pati no zila gaisa izdomaju!
3 5 atbildēt
nu cilveki kas peta so nozari laikam uzskata ka var!
2 4 atbildēt
religija ir zinatne!
2 5 atbildēt
taa tev skiet, man gan nee! un vis neredzu jeegu apspriets talak vai ir vai nau!
2 6 atbildēt