local-stats-pixel fb-conv-api

Kāds Ir Tavs Stāsts?16

Ko Tu nožēlosi, kad atradīsies uz nāves gultas?

Mēs dzīvojam mūsu dzīves ātri tiecoties notikumiem garām, visur ir jāpaspēj, visur ir jābūt, viss ir jāpiedzīvo. Tā ātri skrienot var paskriet visai dzīvei garām. Un pats svarīgākais, kas mums ir jāapzinās, ka dzīve mums ir dota tikai viena, ko nodzīvot uz šīs zemes.

Es gribu padalīties ar piecām lietām, ko cilvēki ir nožēlojuši par nodzīvoto dzīvi atrodoties uz savas nāves gultas:

1. Es vēlētos kaut man būtu drosme un būtu dzīvojis savu dzīvi balstoties uz saviem sapņiem, nevis uz to, ko citi no manis sagaida.

"Šī bija visizplatītākā nožēla no visām. Kad dzīve ir gandrīz jau galā un ir jāatskatās uz padarīto, var skaidri ieraudzīt tos sapņus, kuri tā arī nav piepildīti. Daudzi no cilvēkiem gulēja uz nāves gultas ar lielāko daļu nepiepildītu sapņu un tas ir noticis pateicoties izvēlēm, kuras tika izdarītas, vai arī izvēlēm, kuras netika izdarītas. Veselība dod tādu brīvību, kuru ļoti retais novērtē, līdz veselības vairs nav."

2. Es vēlētos, ka es nebūtu strādājis tik daudz.

"Šādu vēlēšanos izteica katrs vīrietis, ko es aprūpēju. Viņiem pietrūka viņu bērnu jaunības gadi, kas tika palaisti garām un viņu vecāku klātbūtne. Lielākā daļa vīriešu, kurus es aprūpēju, nožēloja lauku, ko viņi bija pavadījuši darba skrējienā."

3. Es vēlētos, ka man būtu drosme izpaust sevi, to kāds es patiesībā esmu.

"Daudzi cilvēki ir apspieduši savas sajūtas, lai tikai saglābātu labas attiecības ar citiem. Kā rezultātā viņi palika par viduvējiem cilvēkiem un nevarēja izveidoties par tādām personībām, kādas tās patiesībā ir. "

4. Es vēlētos, ka es būtu vairāk pavadījis laiku ar saviem draugiem.

"Bieži vien viņi nebija novērtējuši patieso draugu nozīmi, līdz nonāca uz miršanas gultas un veco draugu uzmeklēšana bija kļuvusi visai grūta. Daudzi no viņiem atskārta, ka bija ļāvuši īpašām attiecībām ar draugiem gadu gaitā aizslīdēt nebūtībā. Bija daudz patiesu nožēlu par to, ka netika veltīta nepieciešamā uzmanība un piepūle attiecībām, kādu tā patiesībā bija pelnījusi."

5. Es vēlētos, ka es būtu ļāvis sev justies daudz laimīgākam.

"Šī vēlēšanās ir pārsteidzoši populāra. Daudzi no viņiem nebija sapratuši, līdz nokļuva uz nāves gultas, ka laimes sajūta ir izvēle. Viņi bija palikuši kā iesprūduši savā vecajā dzīves stilā, ieradumos."

Un šis ir tas jautājums, kāda ir Tava nožēla līdz šim un kas ir tas, ko Tu mainīsi savā dzīvē, lai to izmainītu, pirms nonāc uz savas nāves gultas?

Ieskaties arī citos satriecošos rakstos! :)

92 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Interesanti emotion

1 0 atbildēt

ehh

1 0 atbildēt

. Es vēlētos, ka es būtu vairāk pavadījis laiku ar saviem draugiem

Es par to nekad nevareetu suudzeeties , jo visi labaakie jauniibas gadi nodropeeti ar labakajiem draugiem :D .. Dopeetaajs.. un tik dropee un tik dropee vienaa vaidaa traidaa laidaa ;D

1 0 atbildēt

kruushukurvii ! Aiz ribaam!

1 1 atbildēt

Man nav sirds.

0 0 atbildēt

Āha, nebūtu šīs nožēlas, būtu pretējās - "kaut es būtu vairāk domājis par citiem cilvēkiem, savu ģimeni un visu mūžu neskrietu pakaļ neaizsniedzamiem sapņiem", "kaut es būtu labāk nodrošinājis savu ģimeni, kad man bija tāda iespēja", "kaut es būtu uzturējis labākas attiecības ar cilvēkiem un pratis reizi pa reizei turēt mēli aiz zobiem", "kaut es visu mūžu neskrietu pakaļ laimei, bet novērtētu to, kas man jau ir". Par draugu saglabāšanu gan ir liekams aiz auss, bet pārējais - nu nav tas viss tik vienpusēji, dzīvot egoismā arī nav nekāda varavīkšņu ieleja.

1 1 atbildēt