local-stats-pixel

Juniors nr211

22 2
Pasaulē pirmais dzemdējušais vīrietis, 34 gadus vecais Tomass Bītijs, kurš šī gada jūnijā dzemdēja meitu, gaida jau otro bērnu. Pirmais bērns nāca pasaulē ar ķeizargriezienu, un otrā mazuļa piedzimšana plānota nākamā gada 12. jūnijā, raksta ārvalstu prese.
Bītijs ir precējies ar 46 gadus veco Nensiju, kurai nevar būt bērni. Bārdainā grūtniece apgalvo, ka, ja sieva spētu radīt nākamo paaudzi, viņš nekad nepiekristu iznēsāt bērnu. Nensijai jau ir divas pieaugušas meitas. Bītijs piedzima kā meitene, vārdā Treisija Lagondino, kura 24 gadu vecumā izlēma mainīt dzimumu. Pēc dzimuma maiņas operācijas viņai jeb viņam tika atstāti sieviešu reproduktīvie orgāni. Pirms grūtniecības Bītijs pārtrauca injicēt testosteronu (vīrišķo hormonu), un pēc astoņu gadu pārtraukuma viņam atgriezās mēnešreizes. Apaugļošanai toreiz tika izmantota donora sēkla. Bītijs pats sevi dēvē par "vīrieti - transseksuāli" un atzīstas, ka viņa vēlme radīt bērnu "izraisīja diskriminējošu un izsmejošu medicīnas darbinieku reakciju".
22 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
Forši, ir gan daikts gan vagīna, pats sevi var izdrāzt emotion emotion emotion
3 0 atbildēt
mulkibas, jo vinja tomer ir sieviete
2 0 atbildēt
atkal !!
1 0 atbildēt
puika ritmā iegāja
1 0 atbildēt
It's just a crazy woman!
1 0 atbildēt
Tas nav vecis, bet gan vecene! Tā kā es uzskatu, ka neviens vīrietis vēl nav dzemdējis! Ja vēl tas būtu hermofrodīts, tad vēl te varētu parunāt! Bet šitas nu noteikti neskaitās!
1 0 atbildēt
nu jā, tomēr takš sieviete.
0 0 atbildēt
crazy animal mlje
0 0 atbildēt
Sieviete ar vīrieša ģīmi ir sieviete.
0 0 atbildēt
un peec sitaa te bumbas karinaat par to, ka vinjaa ir viiriesa geeni??? bulshits.... sieviete ar smadzeneem atvalinaajumaa...
0 0 atbildēt
Šitos debilos puscilvēkus tik uz gāzenvāgeniem.
0 0 atbildēt