local-stats-pixel fb-conv-api

Īpaša bezbiļetniece :)7

84 0

 

 

Iestājoties aukstam laikam, mēs nereti tiecamies uz kādu brīdi izrauties no aukstās ziemas un doties uz kādu siltāku vietu. Otrdien (15.12.2009) kādā lidmašīnas reisā, kas devās no Helsinku lidostas Somijā uz Malagu Spānijā, papildus pasažieriem, kas bija godīgi iegādajušies biļetes, iekļuva kāds bezbiļetnieks, kas nebija samaksājis par biļeti. Lai situāciju padarītu vēl dramatiskāku, te nu jāpiebilst, ka šis pasažieris netika aizturēts ne iekāpjot lidmašīnā, ne arī ierodoties galamērķī Spānijā.

 

Šaja gadījumā bezbiļetnieks bija zīlīte, kas šādā veidā skaidri parādīja savu nostāju par nemīlīgajiem laika apstākļiem, kas šobrīd novērojami arī Somijā. Nevarot samierināties ar tiem, mazais putniņš izmisumā izlēma doties ar Finnair reisu AY2160, kas tiek veikts ar Boeing 757 gaisa kuģi, lidojumā uz Malagu, Costa del Sol.

 

Kā ziņo kāds no reisa pasažieriem, neilgi pēc pacelšanās no Helsinku Vantaa lidostas, stjuartes paziņoja, ka pasažieru salonā ir manīts putns, kurš pēc īsa brīža ir labi noslēpies kaut kur salonā. Tikai brīdī, kad lidmašīna jau bija sagatavota atpakaļceļam no Costa del Sol, putns izšāvās no pilotu kabīnes pasažieru salonā, kur jau bija sakāpuši atpakaļceļa reisa pasažieri. Reisa apkalpe atvēra visas pasažieru durvis, lai tas izkļūtu siltajā Spānijā. Kā norādīja aculiecinieks, pasažieri nejutās īpaši traucēti, tieši otrādi - tas izraisīja papildus jautrību.

 

Aviokompānija Finnair savā paziņojumā apstiprinājusi, ka zīlīte patiešām kā bezbiļetniece lidojusi šajā četrarpus studas garajā reisā, taču noraidīja apgalvojumus, ka tā bijusi pilotu kabīnē. Pilots esot ziņojis, ka putns visu lidojuma laiku atradies zem kāda paneļa pasažieru salonā un nav lidojis visu lidojuma laiku un nekāds apdraudējums lidojuma drošība nav bijis. Kā norāda Finnair, tika mēģināts putnu arī pabarot, bet tas no šī piedāvājuma nepārprotami izvairījies.

 

Ar atpakaļceļa reisu no Malagas, Costa del Sol uz Helsinkiem pretim aukstumam otrdienas vakarā devās gaisakuģa apkalpe un pasažieri, taču savdabīgais bezbiļetnieks palika siltajā Spānijā. Ak, laimīgais! :))

84 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

GUdrs putns ;)

4 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz sh0cky komentāru " Es tieši tagad dzīvoju Somijā, Helsinkos! " nu tad prom uz lidostu un atkārtot zīlītes varoņdarbu :))

4 0 atbildēt

Interesanti :)

3 0 atbildēt

Es arī gribu!!! Žēl, ka nevaru tā vienkarši ielidot lidmašīnas salonā... emotion

2 0 atbildēt

Es tieši tagad dzīvoju Somijā, Helsinkos! emotion

2 1 atbildēt

Šis putniņš laikam uzlidojis augstāk par visiem citiem - augstu lidojošiem putniem :D

1 0 atbildēt

Pamēģini pārģērbties par zīlīti , varbūt izdosies :Datbildot uz Juste komentāru " Es arī gribu!!! Žēl, ka nevaru tā vienkarši i... "  

0 1 atbildēt