local-stats-pixel fb-conv-api

Internetā aicina vardarbīgi gāzt valsts varu59

32 2
Internetā piektdien parādījies paziņojums, kurā tiek nepārprotami aicināts gāzt pastāvošo valsts varu gaidāmās protesta akcijas laikā 13.janvārī. Akcijas iniciators Aigars Štokenbergs jau izplatījis aicinājumu nepakļauties līdzīgām provokācijām.
13. janvāra protesta akcijas organizētāji aicina sabiedrību neiesaistīties dažādās provokācijās, kas iespējamas pasākuma laikā Doma laukumā un ziņot par iespējamajiem provokatoriem tiesībaizsardzības iestādēm, portālam «Apollo» pavēstīja partijas «Sabiedrība citai politikai» (SCP).
«Jau tagad publiskajā telpā ir p
arādījušās maldinošas ziņas par 13. janvāra protesta pasākuma norisi un būtību, un provokatīvi aicinājumi uz vardarbību. Mēs aicinām visus iedzīvotājus, kas plāno ierasties uz protesta pasākumu Doma laukumā 13. janvārī, nepakļauties provokācijām, aicinājumiem uz vardarbību un pretlikumīgu rīcību. Jau kopš Atmodas gadiem Latvijas sabiedrība ir pierādījusi, ka spēj vienoties un tautas intereses aizstāvēt nevardarbīgās miermīlīgās akcijās,» uzsver partijas līdzpriekšsēdētājs Aigars Štokenbergs.
Interneta vidē izplatīts šāds aicinājums gāzt valsts varu: «Aicinām visus rīcībspējīgos Latvijas iedzīvotājus ņemt dalību 13.janvāra mītiņā Doma laukumā plkst. 17:30 un veikt vardarbīgu valdības gāšanu. Sapulcēsimies ap 17:30 Doma laukumā un iesim pie Saeimas Jēkaba ielā 11 ēkas bruņojušies ar degmaisījuma pudelēm, dakšām un traktortehniku. Zoodārza prezidents jau izteica savu pozīciju neatlaist Saeimu, vēsturiski tikai Kārlis Ulmanis izdarīja to ko tagad vajadzētu darīt prezidentam - veikt valsts apvērsumu. Cik ilgi nesodīti var celt bibliotēkas bērnudārzu vietā? Vai tāpēc Latviešu Strēlnieki lēja savas asinis, lai esošā zagļu un korumpantu banda varētu netraucēti zagt un shēmot? Jāpatraucē!!!»

Varas gāzēju tīmekļa lapa http://nostarsaeimu.times.lv/


32 2 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000
Idiotu bars. Un ko liksiet Godmaņa vietā? T.Ždanoku?
3 0 atbildēt
Visp. gribētos redzēt tos, kas te lieki komentē. Vai viņi īstajā dzīvē k.ko darītu lietas labā? Vai arī lielākā daļa prot tikai sēdēt matrixā un tukši dirst?
2 0 atbildēt
Anonīms , ņ*t vērā tavu komentāru, uzreiz ir redzams, ka esi melnā darba darītājs. Patiesībā, ko tu kunksti! Nodokļus tu nemaksā! Tapēc šaubos, vai tu esi tiesīgs te kko daudz ņurdēt.
2 0 atbildēt
Nu es personīgi no Cēsīm dzīšos uz to pasākumu... Točna zb jau tas idiotu bariņš, cik var.... emotion emotion emotion
3 1 atbildēt
Amerikāņi ir apmierināti, zemā IQ līmeņa dēļ...
2 0 atbildēt
Anonīms, es nevienu neaizstāvu un nē, man rados nav neviena politiķa! Es vnk visu šo uzskatu par bezjēdzīgu pasākumu. Viens stulbenis uzrakstija kkādu ziņu un tgd visi mazie muļķīši ies un darīs nez ko. Atgādina notikumu Tallinā, kad visi padsmitgadnieki uztaisija grautiņu par Aļošas statujas pārvietošanu, lai gan pat nezināja kapēc tā statuja tur stāv. te ir tieši tas pats! kkādas nesaprotamas idejas vārda briest stulbība. Nu lai jums veicas visiem. Es netaisos piedalīties, jo neuzskatu to par kko labu, tas nemainīs situāciju.
2 0 atbildēt
Labrīt cilvēki, lab atlaidīs saemu un tālāk ? Ko liks vietā ? Jādomā ir tālak nevis visiem te jāskrien pakaļ pūlim
2 0 atbildēt
Latviešiem ir tāds tizls paradums visu laiku īdēt un pukstē... Jā, ir grūti, bet jūs paši darat visu iespējamo , lai tā nebūtu ? Vēlviena problēma ir tāda, ka viss tiek uztverts ar *cijām nevis ar prātu, piemēram, vairums cilvēku, kurus es pazīstu un , kas dosies uz šo jauko pasākumu ir vecumā - 18. cmon, tā ir vnk manipulācija. Es, personīgi neesmu skatījies, kādas sekas varētu būt, vai , ko darīt , gadījumā ja valsti gāztu un nedomāju, ka lielāka daļa no jums - gājējiem to ir darījuši. Tapēc - jo mazāk zini, jo vieglāk ar tevi manipulēt.
2 0 atbildēt
aha ja vien tas nostradamus nebūtu smagi appīpējies un sarakstījis vienkārši murgaini par vēsturi ... jo ir pierādīts ka ļoti daudzi notikumi ir vienkārši šizīgi sarakstīti vēstures notikumi, un viņš pagaidām neko paredzējis nav, pasaules galu ar it kā bija viņš paredzējis un kur palika ? aaa un ja viņš jau bija paredzējis pasaules galu, kapē tad paredzēja vēlreiz ? aaa ievainotos lai novāktu? :D:D:D ... tikai tad kad kkas ir noticis tad viņam piešuj "o rekur rakstīts ka nostradamus to paredzēja" visa šitā paredzēšana ir major bullshit ... un 2012. ir tikai sakritība tam ka tuvojas meteorīts un maiju vai inku kalendārs ir līdz tam datumam ... moš dzīvojam nevis baidamies par kkādām lietām ko slimi narkomāni nogļukojuši ... labs offtopic sanāca :D .. .drusk aizrāvos :D ... bet sorix, ta ir vienkārš pierādīta info par to nostradamusu ... bet nu šitā gāšana varētu tikai drusk pievērst pasaules uzmanību mums arī par ko nopietnu, nevis tik slaktera runu :D ... labākajā gadījumā tas dotu eeem lielo neko ... sliktākajā gadījumā dirsā mati ... savācam parpalas un minam uz tuksnesi kur nebūs jāčīkst mums visiem par īres cenām un nodokļiem :D
2 0 atbildēt
Manuprāt nacionālā bibliotēka mums ir vajadzīga. Ja kādam ir cits viedoklis, labprāt uzklausīšu un respektēšu to... Ko varu atbildēt uz Anonīmo komentāru: Tu esi melnstrādnieks, saņem daudz, kādēļ tad bļausties? Vai deputāti bļaustās cik viņiem garlaicīgs darbs?
2 0 atbildēt
Nu tad dzīvojam pāķos! Vai sadalamies pirmatnējajās tautās un dzīvojam katrs savā novadā!
2 1 atbildēt
iisteniba jaa .. pazinnojums ir skarbs bet nu newkadi nau nepaties.. cik ilgi var :@
1 0 atbildēt
Nju nez, Čārlij, par tiem pareģiem es tev piekrītu. Bet tuksnesī k.kā negribās dzīvot. Kad pa dienu ir +40 un naktī -10. Mhm...paldies. (off-topic neliels turpinājums, sorry)
1 0 atbildēt
Domajat, ja atlaidis saeimu, ieliks kko labaku, tadus pasus vien ieliksiet un ta varesiet katru gadu darit... vai braukt uz daniju vai iriju dzivot...
1 0 atbildēt
Ždanoku uz karātavām vajadzētu! Btw. cien. Anonīmais, pats strādāju, zinu kas ir nodokļi, bet bibliotēka tomēr ir vajadzīga! Ja tu esi melnstrādnieks/rukātājs,l tad tu laikam ar tevi nav jeegas strīdēties...
1 0 atbildēt
Piekrītu UN nepiekrītu. Zatleram būtu jādara tas pats kas Ulmanim, tomer bibliotēka mums ir vajadzīga! Un ne jau mums spriest, kādas idejas bija Latvijas deļ kritušo karavīru prātos un zemapziņā!
1 0 atbildēt
moš iecelt šito atkal pirmajā lapā?
1 0 atbildēt
Grave, plus par pirmatnējām tautām ... domāju ka tā varētu būt visnotaļ forši, viens galvenais, kas pīkst to novāc un visi laimīgi ... hmmm drusk brutāli diktarorisms bet man tīk ]:) ... nu katrā ziņā ja ne labāk tad savādāk ...
1 0 atbildēt
obligaati jāiet! jānomētā tie idiņi ar akmeņiem!
2 1 atbildēt
nu lab tuksnesī var ar nedzīvot :D bet kkur gan varētu dzīvot kur nekā nav, tikai zeme (kas letiņiem ir ļoti tuva, jo reti kuram nav zemes gabals kur parakāties :D ) ...
1 0 atbildēt
« 1  2  3 »