local-stats-pixel

Ideālā Latviešu Meitene!!14

58 11

Pasaulē ir daudz skaistu meiteņu, kaut arī, es domāju neviena no viņām, nav tik skaista kā latviešu meitenes! Satikties ar latviešu sievieti ir kā satikties ar nevienu citu sievieti pasaulē, un tu esi gatavs sagaidīt ideāli pavadītu laiku! Es zinu kaut kam tādam ir grūti noticēt, bet ja tu jebkad esi redzējis Latviešu sievietes, tad tu zini tas ko es runāju ir taisnība. Ja jūs kaut kad esat saticies ar sievieti kaut kur kur tu dzīvo, tad tev nav idejas, ko tu zaudē, un tev ir jāpamēģina satikties ar Latviešu Sievieti! Esi laimīgs ar to ko atrodi!

Latviešu meitenes ir kā neviena cita meitene pasaulē, un tas ir dažādu lietu dēļ.

Pirmais, viņas ir ļoti skaistas, un ar viņām nekad nav garlaicīgi!

Arī ja tu satiecies ar Latviešu meitenēm, tu esi par liecināts, atrast savu sapņu meiteni, un tas ir liels punkts lai satiktos! Kad tu ej uz randiņu, tu skaties pēc perfektas personas, ar ko pavadīt dzīvi. Es domāju tev ir laba iespēja atrast viņu, ja tu satiecies ar Latviešu sievieti!

Protams, Latviešu Meitenes nav kā citas, kuras esi saticis pirms tam! Viņām ļoti patīk iziet sabiedrībā, un tas ir ļoti grūti apturēt viņas no iecerētā,. Kaut arī, es domāju tā ir laba lieta. Par viņām. Kā arī, šīs meitenes nekad tevi nepametīs! Viņas ir gatavas palikt tavā pusē!

Es zinu, ka daudzi no jums, nekad nav domājuši satikties ar Latviešu meitenēm, bet ja tu bet ja tu vēlies mēģināt, tad dari to, tu neticēsi ko esi atradis. Es pat domāju. Kad daudzi no jums, atradīs meiteni ko meklē visu savu dzīvi, un tas nebūs viegli atrast viņu! Ja viņa ir viena no Latviešu meitenēm, un tu nekad nepamēģini, tad tu nekad neatradīsi viņu. Es nesaku kad tu nepabeigsi ar meiteni, bet tu varbūt nepabeigsi dzīvi kopā ar savu sapņu meiteni! Tik daudzi vīrieši aprecās tikai tāpēc lai varētu dzīvot ar bagātu sievu, un naudu kabatā, un atmaksāt visus parādus. Kaut arī, ja nu viņa nav istā priekš tevis? Kā tu zināsi kad viņa nav izstā priekš tevis! Uz šo jautājumu nav viegli atbildēt. Vai tavai draudzenei patīk, tās pašas lietas kas tev? Vai viņai patīk pavadīt laiku kopā ar tevi tikmēr tu dari tās lietas? Ja tu atbildēji jā.

Tad jums abiem būs ideāla dzīve kopā! Pēc visa, Aprecēšanās, ir tikai pavadīt vairāk laika kopā, ja tu to nevari izdarīt, tad neprecies!

Tagad ir grūti atrast meiteni klubā, kurai patiks tās pašas lietas kas tev, kaut arī, tas nenozimē, kad tev ir jāpadodas, un jāizmet cerība atrast meiteni priekš sevis. Pats pirmais, meitene kas tev patīk, ir tur ārā. Tev vienkārši ir jāatrod viņa pirmā. Labas ziņas šajās dienās ir kad meiteni savos gados, atrast varētu but ļoti viegli. Atrast savu sapņu meiteni, viss kas tev jādara ir jāmeklē. Tā ir taisnība, kad tu ej skatīties, Latviešu meitenes, tev ir laba iespēja atrast meiteni kas ir ideāla priekš tevis. Tas ir tāpēc kad, tu esi gatavs redzēt kas viņās ir iekšā, un kādas intereses viņai ir. Ja kāda no šīm Latviešu meitenēm patīk tās pašas lietas , kas tev patīk, Tad tu esi atradis ideālo meiteni priekš sevis! Es zinu cilvēkiem nepatika paskatities onlainā, atrast saderību priekš viņiem, bet daudzi cilvēki, šajās dienās skatās internetā, lai palīdzētu viņiem. Ja tu turēsi šo augstu, tu atradīsi Latviešu meitenes kas ir izstās priekš tevis. Un tad tu izvelies vienu no viņām! Esi drošs pavadīt kādu laiciņu meklējot. Es mīlu, satikties ar meitenēm, bet tev taču kaut kad arī ir jāatrod meitene, ko tu vēlies precēt, un veidot ģimeni. Tāpēc šis ir kaut kas grūti atrodams, tev varbūt vajag internetu atrast sevi. Viss kas tev ir jāatceras ir, ka atrast perfektu Latviešu meiteņu priekš sevis, ir pavadīt kādu laiciņu meklējot. Perfektā meitene , nav gatava iznākt un iedzelt tev pēcpusē. Tev jāiet pasaulē, un jāmeklē viņa!

Atvainojos par tulkojuma kļūdām, tulkoju pats, bez palīg ierīcēm!


Dažas Skaisto Latviešu meiteņu bildes!

Reklāma
Reklāma
58 11 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.syl.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

A kāpēc tu bildēs izvēlējies kaut kādas baisas vecenes, ja jau raksti par skaistajām sievietēm?

15 0 atbildēt

Vecit nezinu kada tew gaume , Bet teiksu ta GALIGI GARAM, Newiena no sim neizcinija manu simpatiju bet tew pa centibu +

3 0 atbildēt

jā, no visām meitenēm labi ja divas bija simpātiskākas, bet tas tā. kāda kuram gaume. ja gribēji ielikt bildes ar skaistām Latviešu meitenēm tad vajadzēja pameklēt rūpīgi nevis samest pirmās atrastās bildes

1 0 atbildēt

wtf?

0 0 atbildēt

2. bildē ir pretstats skaistai latviešu meitenei emotion

0 0 atbildēt

jā, vnk sviestains raksts :D

0 0 atbildēt

Jājautā ,kāpēc tulkots , vai pats nevar uzrakstīt ? :D un tulkojums ir vienkārši briesmīgs , vietām vispār nevar saprast , kas tur ir domāts ! + bisķi ūdens liešana .. to visu var pateikt daudz īsāk ! :D piemēram '' Latvijā meičas super puper un punkts ! :D ''

0 0 atbildēt

pēdjējās trīs bijai tikai KAUT CIK līdzīgas tam, kādai vajadzētu izskatīties "ideālai meitenei" :D:D:D

0 0 atbildēt

katram par to ideaalo ir savaadaaks viedoklis ;)

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

2. nezinu vai vēl dzīvo, bet dzīvoja turpat kur es tgd. :) mana krustmāte un viņas draugi agitu pazīst.

0 0 atbildēt