local-stats-pixel fb-conv-api

Hockeyarena4

11 4
Latvijā ir 4463 oficiāli reģistrētu hokeja spēlētāju, bet "HockeyArena" (HA) ir hokeja menedžerspēle, kuru spēlē 3403 menedžeri no Latvijas. Pasaules čempionātā pagājušajā sezonā Latvija izcīnīja sudraba medaļu, bet U-20 izlase ieguva augsto 4. vietu!
Neatkarīgi no vecuma, dzimuma vai nodarbošanās, Tev ir iespēja nākt, pievienoties Latvijas kopienai un pierādīt savas prasmes hokeja komandas menedžēšanā, jo šī ir spēle, kuru spēlē gan jauni, gan veci, gan zēni, gan sievietes, arī vectēvi - kopā vairāk kā 40 000 cilvēku no 45 dažādām valstīm! Kas būtu jāzina uzsākot HockeyArena? Tā kā šī spēle tiek piedāvāta katram cilvēkam bez maksas, tad būtiski ir ievērot, ka katram menedžerim drīkst būt tikai viena komanda. Lai uzsāktu savu hokeja trenera un kluba vadīšanu, jāpiereģistrējas mājaslapā hockeyarena.net. Ļoti lietderīgi būtu katram menedžerim iepazīties ar spēles noteikumiem un palīgu - tas noteikti palīdzēs ātrāk izprast spēli! Piereģistrējoties šajā spēlē, Jums tiks piešķirta komanda, kura atradīsies visticamāk Latvijas VII vai VIII līgā. Katra piešķirtā komanda saņem jaunizveidotus spēlētājus, naudu un stadionu. Jūsu pirmais uzdevums būs salikt sastāvu nākamajai spēlei. Vēlāk varēsiet pierādīt sevi, pārdodot un iepērkot spēlētājus, attīstot savu stadionu un spēlējot spēles ar menedžeriem no visas pasaules. Labākie no labākajiem! Katrā sezonā HockeyArena menedžerspēlē ir 30 līgas spēles. Jūsu līgā ir 16 komandas un ar katru no tām sezonā Jums jāspēlē divas reizes. Sezonas 8 labākajām komandām vēlāk ir jāpiedalās izslēgšanas (play-off) spēlēs, kur fināla komandas pacelsies līgu augstāk! Savukārt 4 komandas, kuras sezonas laikā ir iekrājušas vismazāk punktu, nokritīs līgu zemāk. Katras komandas mērķis ir iekļūt I līgā. Paši labākie valsts pārstāvji sacenšas Pasaules Līgā, kurā piedalās komandas no visas pasaules, savukārt Nacionālā Kausa uzvarētāji piedalās Valsts Čempionu kausā. Katru sezonu notiek arī izlases vēlēšanas. Tajās kandidēt uz izlases amatu var ikviens menedžeris. Uzvarētājam ir tas gods Latviju pārstāvēt Pasaules Čempionātā. HockeyArena kopiena Paralēli komandas attīstīšanai HockeyArena piedāvā arī citas aktivitātes. Katru vasaru notiek HA festivāls, kurā pulcējas menedžeri no visas Latvijas, uzspēlē bumbu un pārrunā HA notiekošo! Tāpat regulāri HockeyArena rīko intervijas ar Latvijas hokejistiem, kurās jautājumus uzdod paši menedžeri. Tiek rīkoti arī dažādi konkursi, piemēram, šobrīd, prognozējot dažādus KHL spēļu iznākumus, labākajiem ir iespēja vinnēt Rīgas Dinamo kreklu, cepurīti, ripu un citus labumus! HockeyArena ir menedžerspēle, kura neprasa daudz laika, tomēr to ir ļoti interesanti spēlēt. Sākumā spēle var šķist grūta, bet tāpēc nav jāatmet ar roku - spēli izprast palīdzēs daudzi menedžeri gan individuāli caur pastu, gan Latvijas kopienas diskusijās! Galvenais, lai ir vēlme piedalīties un pierādīt sevi kā labu hokeja menedžeri! Nāc un reģistrējies - hockeyarena.net!
11 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
jau pirms kāda laika ieliku tieši tādu paš urakstu..bet ok..reklāmas nekad nevar būt par daudz :D
1 0 atbildēt
aa vot kur es jau biju redzējis - Synco, protams, kam negadās, bet nuu...
1 0 atbildēt
Kad sito pirmo reiz ieraudziju pei sevim noteicu....Es tak nebusu tik stulbs?! Bet tomer nebiju! Kad pirms kadiem 3 gadiem sitais panesas....Vajprats!Ja skola bija par ko jaruna tad tas bija sis!Man tas loti nepatika biju pat aiz niknuma aizmirsis ka tads ir....
1 0 atbildēt
paldies, nē...
1 0 atbildēt