local-stats-pixel fb-conv-api

HELPLINE Jauniešu problēmas30

43 4
Sory, ja kāda kļūda, izrakstīju dažus smieklīgākos raxstiņus no popcorn žurnāliem emotion

Man (13) ir liela problēmiņa. Mēs ar džeku nebijām sexsojušies, ļoti gribējām. Izdomājām pamēģināt. Ne viņš, ne es nezinājām kurš ir īstais caurums. Izdarījām, bet tagad jau kādu nedēļu man tur šausmīgi sāp. Vai mēs darījām pareizi, vai varbūt tas nebija īstais caurums?


Man, precīzāk manai māsai ir problēma. Viņa jau aptuveni vienu mēnesi katru nakti guļ skapī. Tur viņai virs galvas karājas apģērbi, pati viņa guļ uz kailas grīdas. Zinu, tas izklausās stulbi, bet tā ir.


Man (17) nav drauga, ar sexsu nodarbojos katru nedēļas nogali, bet man vēl nekad nav bijis draugs. Jūtos kā mauka, bet nevaru tā nedarīt jo man patīk seks. Ko man darīt?


Esmu baigi foršais zēns (13) Vai tā jābūt, ka iekšā manu krūšu galos ir tādi kā četrkantaini kubiciņi?


Man ir problēma, kas droši vien nomāc daudzus. Vecāki mani agrāk sita par manām kļūdām, palaidnībām. Tas mani iemācīja ka spēkam ir vara. Tagad situ māsu. Negribu bet nevaru novaldīt rokas. Nesen piedzima brālītis, bail ka arī viņu sitīšu. Ko lai es daru?


Kā var būt mēnešreizes ja esi jaunava? Kā asinis var iztecēt ja priekšā ir plēve? Vai vel ir caurumi pa kurieni tek asinis?


Es visu laiku šausmīgi svīstu, tāpēc arī slikti ožu. Lietot varu jebkādus krēmus, dezīšus - nepalīdz. Vanā eju katru dienu, jau pēc stundas esmu sasvīdis, ožu.


Gandrīz katru nakti dzirdu kā mani vecaki dara TO. Sākumā nezināju, nesapratu kas tās par skaņām. Naktīs nevaru gulēt, no rīta vecākiem acīs nevaru paskatīties. Ko man darīt?


Es (14) gribu sexu! Saprotu, savu pirmo reizi gribētu ar džeku ko mīlētu, bet man tiešām gribas sexsu! Es vairs newaru izturēt.


Macos 7. klasē. Kad gāju 1. klasē, visi bērni ar mani draudzējās, bija pret mani labi. 3. vai 4. klasē notika atgadījums, pēc kura mani vel aizvien apsaukā. Kad sēdēju stundā, loti smējos, apčurājos, visa grīda bija slapja. Protams visi smējās, smejas vel tagad.


Manai draudzenei (14) ir baiga problēma - aug ūsas, viņa no visiem man zināmajiem darugiem ir visvairāk attīstījusies, visi viņu par to apsmej.


Man jau labu laiku ir apmatojums uz dzimumorgāniem. Vasarā kad uzvelku peldkostīmu apmatojums ir redzams gan padusēs gan apakšā (spalvas lokās ārā no biksītēm) No padušu spalvām kautkā tiku vaļā, bet no apakšspalvām?


Ko lai daru ar ausīm, tās man ir nedaudz atliekušās. Mani sauc par lutausi. Un mana galva, mati... Man uz galvas, pakausī bija augonis, to izgrieza, tagad tur vairs neaug mati, ir tāds caurums ko ar matiem grūti nosegt.


Draugs (14) mani (13) uzaicināja pastaigāties. Staigājām pa pilsētu, pēkšņi nogriezāmies uz nepazīstama ceļa. Tur bija daudz vasaras mājiņu. Kādā no tām iegājām iekšā. Skanēja romantiska mūzika. Tur bija gulta, kurā mēs sākām maigoties, tad izģērbāmies, mūsu starpā notika sex! No rīta pamodusies uzzināju ka nebijām izsargājušies. Viens otram apsolījām nevienam to neteikt, ka lai uzzinu ka neesmu stāvoklī?


Man (14) sāk augt bārda, ūsas. Esmu kautrīgs, kauns runāt par to ar vecākiem. Klasesbiedri smejas. Ko lai daru?


Centos uztaisīt pašnāvību apēdot ļoti daudz citramona, bet nekā.


Klasei bija exskursija. Es ar savu klasesbiedru (12) uzcēlām telti dziļāk mežā. Protams učene neļāva, bet mēs tik un tā uzcēlām. Iegājām teltī, viņš mani noskūpstīja. Biju izbrīnīta, bet tad pati piedāvāju pārgulēt. Viņš piekrita! Tagad to nožēloju, jo bail ka neesmu stāvoklī.


Uzskatu ka masturbēt nav grēks. Vecmamma un mamma to aizliedz, bet tā ir mana dzīve, tapēc daru ko gribu. Viņas saka ka vajagot ar vidējo pirkstu, bet man labāk patīk darīt ar rādītāj pirkstu. Palīdziet man pierunāt viņas ka tā ir mana dzīve.


Man bail no tumsas. Pirms 3 gadiem klases vakarā man bija bail iet uz tualeti. Kad vairs nevarēju izturēt skrēju uz tualeti, bet pa ceļam neizturēju un apčurāju kāpnes. Visa klase par mani smējās. Datoru stundā nopirdos, atkal visi par mani smējās, tagad eju 10. klasē. mani apceļ, apsmej joprojām.
43 4 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000
Es jūtos kā totāls mūdzis. Es nevainību pazaudēju tikai 18 gadu vecumā xD A te - rekordu rekordi. Kam tas vajadzīgs? 12 gadi? Pff - sakiet, ko gribat, bet tas tomēr ir krietni par agru. Njā - tīnīši ar savām "problēmiņām", var jau viņus saprast arī... Taču ja būtu viņiem mūsu problēmas - viņi nomirtu :)
16 2 atbildēt
jēēbal , visi labi :D:D bt nu teikšu kad 12 gados pārgulēēt , ir mazliet par agru ;D nezinu kā citiem liekas , bet man gan
12 2 atbildēt
Ja nu problemas dažiem ir skaidri redzamas un itka par to nevajadzetu smeities, bet tomer nevar novaldīties :D
9 1 atbildēt
"No rīta pamodusies uzzināju ka nebijām izsargājušies" emotion emotion emotion Gandrīz no krēsla novēlos!!
9 2 atbildēt
paarguleeshanas jomaa... man liekas ka mees atpaliekam.. :(
8 1 atbildēt
te kādi 3 raksti, manuprāt, bija viltoti :P Bet tiešām interesanti palasīt :)
7 1 atbildēt
1. dabiski ka nav īstais caurums, gan jau ka anusaa iesprauda xD 2. wow ko nu tur darīt xD 3. ej uz čakeni un pelni naudu xD 4.diezvai, marsh pie arsta lai griezh nost xD 5.Nogriez Rokas xD vai leic kādam tevi piekaut māsas vietā xD 6. hvz 7.pakaries xD 8. noshauj vecakus, bus cieshaks miegs xS 9. nu tad iemīlies žigalo! 10. pamet skolu, ej stradat par grushkjiku! problemas nav-neviens neko nezin :P 11. jā draudzene ir īstenībā džeks... lai noskuj tās... 12. DA visiem tas aug! vajag skūt nost! 13. Griez nost tās ausis un matus pie reizes aizsvilini, neaugs mati nekur xD 14. aha 13. gados ar sex tagad nodarbojas katrs 2ais... nav ko ietiekt... aptiekaas nepardod cik zinams gruutniecibas testus lidz 18it gadu vecumam. 15. stulbeni! viss kaartiibaa, apsaki vecakiem, noperc skuvekli, noskujies primoreiz, lai teetis pastaasta kaa pareizi jaaskujas, vse! 16. jā no citramona var nomirt... bez galvassāpēm xD 17. ei tu dirst, izbriiniita, va velns gruuti noticeet, ne? xD 18. rofl imo... xD 19. nošaujies! hehehhe vājprāts varēja sataisīt autors ar komentiem jau iepriekš.... varētu pātaisīt vsp, bet nu nez...
7 1 atbildēt
neistais caurums --- vislabakais emotion emotion
6 1 atbildēt
Uzskatu ka masturbēt nav grēks. Vecmamma un mamma to aizliedz, bet tā ir mana dzīve, tapēc daru ko gribu. Viņas saka ka vajagot ar vidējo pirkstu, bet man labāk patīk darīt ar rādītāj pirkstu. Palīdziet man pierunāt viņas ka tā ir mana dzīve. KAUT KĀ NELIEKAS KA DZĪWĒ TĀ PATIEŠĀM NOTIEK! emotion
6 1 atbildēt
Centos uztaisīt pašnāvību apēdot ļoti daudz citramona, bet nekā. emotion emotion emotion
7 2 atbildēt
Šitos vienmēr ir interesanti lasīt emotion
7 2 atbildēt
Datoru stundā nopirdos, atkal visi par mani smējās :D:D:D Kā var nesmieties ??? :D
5 0 atbildēt
Drīzāk, sīkie ākstās.... vai arī ir vnk apdauzīti un līdz nelabumam neaptēsti
6 2 atbildēt
Kur rodas šitādi cilvēki. emotion
6 2 atbildēt
Nja ir rēcīgi :D
6 2 atbildēt
Kā var būt mēnešreizes ja esi jaunava? Kā asinis var iztecēt ja priekšā ir plēve? Vai vel ir caurumi pa kurieni tek asinis? emotion emotion emotion
5 1 atbildēt
Centos uztaisīt pašnāvību apēdot ļoti daudz citramona, bet nekā. OMFG emotion
5 1 atbildēt
Datoru stundā nopirdos, atkal visi par mani smējās, tagad eju 10. klasē. mani apceļ, apsmej joprojām. Tad ko darīt manam klasesbiedram, ka viņš ZPD galvenajā aizstāvēšanā nopirdās un visi to dzirdēja? emotion emotion emotion Kā mani uzjautrina šitie stāstiņi emotion Es nevaru šitie sīkie ir vnk emotion
4 0 atbildēt
nyu avatarsnyu
nezinu cik no viniem ir izdomati, bet vini visi bija zurnalos, kas likas smiekligi, izrakstiju!
4 1 atbildēt
Viss labaakais bija par maasu skapii :) REKORDISTI
4 1 atbildēt