local-stats-pixel fb-conv-api

Globa: nelaime ar Dienvidu tiltu notiks trīs četru mēneš31

26 5
Krievijas astrologs, vēstures zinātņu doktors Pāvels Globa 2006. gada maijā Rīgas cirka amfiteātrī «zīmēja» Latvijas, Krievijas un pasaules attīstības nākotnes ainas, vēsta www.astrologi.lv Prognozējot Latvijas nākotni, Pāvels Globa teica, ka Dienvidu tilta būvēšanā neesot ņemti vērā visi apstākļi, tāpēc trīs četrus mēnešus pēc tā pabeigšanas varot notikt liela nelaime.

Globa vēstīja arī, ka globālās sasilšanas ietekmē pēc 30 gadiem Pasaules okeānā ūdens līmenis pacelsies par 10–20 metriem. Jūrmala un citas zemās piejūras zemes applūdīs. Rīga atradīsies jūras krastā.

Rīgā nekādā gadījumā nedrīkstot būvēt arī tuneli. Jau gadu pēc tā uzcelšanas paredzama nelaime.

Globa prognozēja arī, ka Latvijā tāpat kā visur citur pasaulē iestāsies krīze, no kuras mūsu valsts izķepurosies 5–7 gadu laikā. Inflācijas tempi Latvijā aizvien pieaugšot. Daudz nopietnāki draudi 2007. gada augustā, septembrī, kad divi aptumsumi skars Latvijas finanšu un nekustamo īpašumu sektoru. Iespējama banku krīze, gandrīz tikpat smaga kā 1995. gadā ar banku «Baltija». Izveseļošanās noritēšot gana ātri. Hiperinflācija Latvijai nedraudot, lats ilgstoši saglabās stabilitāti.

Pēc Globas domām, Latvija valstiskās attiecības ar Krieviju līdz pat jaunās Konstitūcijas pieņemšanai tautas referendumā uzturēs tikpat nemierīgas kā līdz šim. Uz jautājumu, kad latvieši saplūdīs ar krieviem, Globa strikti noteicis, ka tas nenotiks, jo Ūdensvīru nācija krievi un Jaunavas latvieši ir pilnīgi atšķirīgi un šāda saplūšana nav iespējama un nav arī vajadzīga.

Cita lieta, ka «Baltijas savienībā, kurā loģiski iestāsies arī Krievija, mēs būsim brāļi uz mūžu pret ASV un islāma valstīm. Kā zināms, savienības, kas būvētas pret kaut ko, ir visciešākās,» norādīja Globa. Robežas starp Baltijas savienības valstīm ja ne izzudīšot, tad nesagādāšot nevienam nekādas pārvietošanās problēmas. Arī valūta būs jauna — balti. Tautas vēlēts prezidents kā vienu no pirmajiem uzdevumiem atrisinās nepilsoņu jautājumu, visiem piešķirot pilsonību.

Materiāls tapis sadarbībā ar www.astrologi.lv

26 5 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000
mana ome to globu tur baigajā cieņā... par to ūdens celšanos moš es vēl piekristu bet nu šitas ir vnk iesmejams fakts "Cita lieta, ka «Baltijas savienībā, kurā loģiski iestāsies arī Krievija, mēs būsim brāļi uz mūžu pret ASV un islāma valstīm. Kā zināms, savienības, kas būvētas pret kaut ko, ir visciešākās,» norādīja Globa. Robežas starp Baltijas savienības valstīm ja ne izzudīšot, tad nesagādāšot nevienam nekādas pārvietošanās problēmas. Arī valūta būs jauna — balti. Tautas vēlēts prezidents kā vienu no pirmajiem uzdevumiem atrisinās nepilsoņu jautājumu, visiem piešķirot pilsonību." tjip krievijā rubļus nomainīs balti??? tad jau es drīzāk pasaules galam ticu :D
7 0 atbildēt
nauruha, es kko pateicu?? emotion par ko tieši tu nobijies? izsakies precīzāk galu galā :D
6 0 atbildēt
Interesanti jau skan, taču kaut kā man neticās visam ko tas Globa stāsta, katrā ziņā ja mums LV nomainīsies valūta tad tā nu noteikti nebūs BALTI, skatoties arī no tā viedokļa ka starp LT un EE mums savā starbā nav ko pirkt un investēt, Eiro, lūk tam es vēl varētu piekrist. Un pa to D-tiltu, tam nu gan es varētu noticēt, jo pats studēju inženierzinātni un pasniedzējs arī mums ir teicis ka šis "zelta" tilts mums neko labu nav devis, un ka iznākums ar nebūs nekāds labais.... arī pašam iekšā tāda sajūta ka ar to tiltu kādu dienu kaut kam jānotiek, tāpēc pats viņu neizmantoju. Pa tuneli es ar piekrītu, redzot kā tapis ir mūsu tilts, nemaz negribas iedomāties kāds varētu būt pazemes tunelis zem Daugavas.... Un LV ...RU...
6 0 atbildēt
vispaar jau tas GLOBA daudz ko ir paredzeejis....kkur teljukaa veel redzeeju interviju ar vinju...un turpat par kkaadu negadiijumu bija vai par chernobilju vai kkas tml, iisti neatceros! un pirms taa negadiijuma vinjsh tika nointerveets, un vinja paregjojumi tok sakrita! Var jau buut ka buulshits, bet vinjam es labaak ticu nekaa KALVITIM kursj paregjoja mums 7 treknos gadus vai kkadam ZATLERAM vai GODMANIM!!!
6 0 atbildēt
ak ko es te daudz...tas vien ka cirkā tas čalīts sniedza savas prognozes vien par kko liecina :D
6 0 atbildēt
pohuj!
5 0 atbildēt
mjā..
5 0 atbildēt
tirakie mesli emotion emotion ka sacit jasaka plika dirssana
5 0 atbildēt
TICAM,tica, es arii kko paredzeesu,juus ticeesiet ?
5 0 atbildēt
es esmu paregis! Es paregoju ka 24 decembri bus ziemasveetki! GRIBI TICI GRIBI NETICI
5 0 atbildēt
Nu es domaju ka japagaida kas notiek ar Latvijas versiju par amerikanu kalniniem-dienvidu tiltu,mos piepildisies :D
5 0 atbildēt
nu 7. un 8. bildē man liekas ka tas ir vilnīštilts. :D
5 0 atbildēt
bubble - tu vnk pārāk gudri izteicies :) uzreiz visu neaptvēru, tāpēc nācās tevis uzrakstīto izlasīt vēl pāris reižu. emotion
4 0 atbildēt
bmwz4 - tu esi pareģis? tad jaa emotion
4 0 atbildēt
:D
4 0 atbildēt
nauruha , nepārdzīvo. ne tu viens manos textos nevari iebraukt :D tā ir plaši izplatīta masu psihoze. :D
4 0 atbildēt
kas vell lasis var ticeet vai neticeet globa paredzeja visas lietas pashlaik :D sakot ar masveida krizi nez kas tagad daras pasaulee vell ir piemineeta par eiropas sabrukumu un taa pieminetaa nelaime uz tiltu bet pec vairakiem gadiem buss maza apvieniba starp lietuvu igauniju latviju un slavu valstim un riga buss centrs taa kaa tik jaizdzivo :D
4 0 atbildēt
TGhood ,nu tas manām ausīm (par ES sabrukumu un atsevišķas savienības veidošanos ar skandināvu valstīm) kkā ticamāk izklausās ;)
4 0 atbildēt
Besī šitāda tukšu salmu kulšana, kad pēc tam padsmit bezsmadzenes sāk trakot un ārdīties. p.s. Autors varēja savu komentāru raksta beigās nerakstīt.
4 0 atbildēt
:D emotion
3 0 atbildēt