local-stats-pixel fb-conv-api

FIFA 2007 Čempionāts58

20 7
Sveiki!

Tātād 10 Komandas spoku " FIFA 2007" Čempionātam ir veiksmīgi savāktas un Čempionāta tabula arī ir veiksmīgi izveidota.
Vēlos pateikt lielu paldies visiem, kas pieteicās turnīram un vispār atbalstīja pašu ideju tādā veidā nevis bļaustījās un gauduļoja.

Ir pat neliels balvu fonds :
1.Vieta 1500 Cepumi
2.Vieta 1000 Cepumi
3.Vieta 500 Cepumi

Par pašu Čempionātu var sīkāk palasīt: ŠEIT .
Čempionāta Tabulu ar visiem spēļu datumiem var nolādēt ŠEIT .

Pārs ātrie noteikumi:

1 - Par katru spēli jums ir iespējams iegūt maksimāli 3 punktus, tas ir ja esat uzvarējuši maču, ja nospēlējat neizškirti jūs saņemat 1 punktu, bet ja zaudējat tad 0 punktu.
2 - Ja spēlētājs neattaisnojošu iemeslu dēļ neieronās uz spēli tad tiek pieškirts Tehniskais zaudējums 3:0. Ja nav iespējams ierasties uz Čempionāta spēli, tad lūdzu iepriekš par to ziņot man un savam pretiniekam, vai vismaz man!!!
3 - Kad ir uzsākta Čempionāta spēle, nedrīkst no tās aizmukt, jeb ja spēle ir sākusies un jūs saprotat, ka zaudējat, jums ir jāpabeidz ar godu tā ja auzmūkat tiek pieškirts automātisks zaudējums 3:0 un diskvalifācija uz nakošo spēli jeb 2 zaudējumi, tātad ja vēlaties pārtraukt spēli, ka jūtat ka zaudējiet jums par to jāvienojās ar savu oponentu, lai nerastos pārpratumi protams ja pēkšņi kautkas notiek un apkārtējo iemeslu dēļ jūs esat spiesti pamest spēli pusratā, tad par to jāpaziņo man un savam oponentam un spēle jāpārspēlē!
4 - Kad spēle ir noslēgusies abiem spēle'tājiem jauztaisa ScreenShots un janosūta man uz e-pastu var sūtīt protams arī 1 tikai, bet taisa labāk abi, ja nu kāds aizmirst spokibildes@inbox.lv !!! + Jauztaisa screenshots ar bildi , kur ir redzams Vārtu guvēji jeb , lai varētu noteikt rezultatīvāko turnīra spēlētāju :)
5 - Vienam no spēlētājiem jāpieraksta īss apraksts par spēles gaitu, lai varētu to ielikt Spoki.lv kopā ar kārtas rezultātiem.


Tas itkā būtu pats svarīgākais, ja ronās vēl jautājumi, tad droši jautājiet!
Reklāma
Reklāma
Reklāma
20 7 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 58

0/2000
10 4 atbildēt
Gandriz piemirsu - lai vieglaak savaa starpaa butu precizeet spelju laikus ,iesaku visiem uzrakstiit savus skype nikus (ja negribat publiceet vinjus spokos ,tad nosuutam pm kasim un mo6 lai vinsh tad aizsuuta pareejiem visu skype nikus ) !
6 1 atbildēt
lieliskais2020 AS Roma
5 0 atbildēt
kasi - nu ceerēsim ka vismaz manī ieklausījās un vairs nerakstīs: Bļe , labāk varēji NHL turnīru arī uztaisīt. <---- tie kuri sāks jaunu diskusiju par to ka viņus "neapmierina" šis turnīrs, persōnīgi ar jacky vienošos par jūsu sodu :D
4 0 atbildēt
K-kaadas izmainjas ir grafikaa ? Jauns grafiks ? Edit: nwm ,jau dabuju :)
5 1 atbildēt
Nu, kas grib tas suta es parejiem, nosutisu , bet ja, kas varat ari sava starpa visu to izdarit bet nav tak starpibaas vai sakuma visiem tiek izsutiti skype, vai pa mazam :)) P.S. Es ceru, jus visi sanemat jauno spelu grafiku?
4 0 atbildēt
Nu esw tev tak sutiju vestuli ar linku uz jauno grafiku :) Vestuli paskaties!@
3 0 atbildēt
Nē, viss.. vēlāk vakarā čist ar jacky sazināšos sakarā ar bmwz4 ! Es jau cerēju ka pasaulē tomēr tādu idiotu nav !
2 0 atbildēt
Es nesaprotu, kāds te smadzenes ir iespiedis durvīs?
2 0 atbildēt
Nu es ceru, citādi man jau vispar ZB tas visss :D :D Es NHL vairs nekad nevelos dzirdet un redzet :D
2 0 atbildēt
Grūti pateikt, pēc idejas gūti vārti paliek gūti vārti :) Kā viņus iesit ir vienalga, protams tas viss var kaitināt, bet ko padarīsi :( Pierādīt to jau nevarēsi paļubomu ja vien nefilmēsi :)
1 0 atbildēt
man viens jautajums sakaraa ar noteikumiem. Vai driikst izmantot tadus izgajienus kaa - "longball" un "cornerbug". Man nepatiktu spelet ar tadu pretinieku, kurš maak guut vartus tikai šādā veidā. Pats arii pieprotu šos gājienus, bet labak patik tiira spēle. Tie kas nezina, kas tie par prikoliem: Longball - http://www.youtube.com/watch?v=dBXNW8JEcow&NR=1 ķipa vartsargs parsit bumbu pari visam laukumam, kuru panjem uzbrucejs un iebliez vartus. Cornerbug - http://www.youtube.com/watch?v=yO8mm3Dw54I&feature=related Veicot stūra sitienu, speletajs ar griezto bumbu iebliež pa taisno vartos, vai ari trāpa pa vartsargu un bumba atlec iekšā vartos.
1 0 atbildēt
nu vo vo :D
1 0 atbildēt
kasi - pavēro, dažos jaunajos rakstos kuri ielikti spokos, bmwz arī ielicis komentārus -: NHL09
1 0 atbildēt
Nu redz, tu maldījies, bet es ar īstenībā cerēju, bet nē atronās, kas visas cerības grauj!!
1 0 atbildēt
sodien izspeleju pirmo speli. Skreeenshotu nosutu Kasis007. Spelejot drausmigi lagoja, biju izsledzis gan torrentus, gan citas progas, kas pateeree netu. Laikam taa tam jaabuut spelejot caur Direct IP.
0 0 atbildēt
Ja??? Nu te točna jaliek sods kautkads ;d
0 0 atbildēt
NHL09 THE BEST
0 6 atbildēt
« 1  2  3 »