local-stats-pixel fb-conv-api

FIFA 2007 Čempionāts58

20 7
Sveiki!

Tātād 10 Komandas spoku " FIFA 2007" Čempionātam ir veiksmīgi savāktas un Čempionāta tabula arī ir veiksmīgi izveidota.
Vēlos pateikt lielu paldies visiem, kas pieteicās turnīram un vispār atbalstīja pašu ideju tādā veidā nevis bļaustījās un gauduļoja.

Ir pat neliels balvu fonds :
1.Vieta 1500 Cepumi
2.Vieta 1000 Cepumi
3.Vieta 500 Cepumi

Par pašu Čempionātu var sīkāk palasīt: ŠEIT .
Čempionāta Tabulu ar visiem spēļu datumiem var nolādēt ŠEIT .

Pārs ātrie noteikumi:

1 - Par katru spēli jums ir iespējams iegūt maksimāli 3 punktus, tas ir ja esat uzvarējuši maču, ja nospēlējat neizškirti jūs saņemat 1 punktu, bet ja zaudējat tad 0 punktu.
2 - Ja spēlētājs neattaisnojošu iemeslu dēļ neieronās uz spēli tad tiek pieškirts Tehniskais zaudējums 3:0. Ja nav iespējams ierasties uz Čempionāta spēli, tad lūdzu iepriekš par to ziņot man un savam pretiniekam, vai vismaz man!!!
3 - Kad ir uzsākta Čempionāta spēle, nedrīkst no tās aizmukt, jeb ja spēle ir sākusies un jūs saprotat, ka zaudējat, jums ir jāpabeidz ar godu tā ja auzmūkat tiek pieškirts automātisks zaudējums 3:0 un diskvalifācija uz nakošo spēli jeb 2 zaudējumi, tātad ja vēlaties pārtraukt spēli, ka jūtat ka zaudējiet jums par to jāvienojās ar savu oponentu, lai nerastos pārpratumi protams ja pēkšņi kautkas notiek un apkārtējo iemeslu dēļ jūs esat spiesti pamest spēli pusratā, tad par to jāpaziņo man un savam oponentam un spēle jāpārspēlē!
4 - Kad spēle ir noslēgusies abiem spēle'tājiem jauztaisa ScreenShots un janosūta man uz e-pastu var sūtīt protams arī 1 tikai, bet taisa labāk abi, ja nu kāds aizmirst spokibildes@inbox.lv !!! + Jauztaisa screenshots ar bildi , kur ir redzams Vārtu guvēji jeb , lai varētu noteikt rezultatīvāko turnīra spēlētāju :)
5 - Vienam no spēlētājiem jāpieraksta īss apraksts par spēles gaitu, lai varētu to ielikt Spoki.lv kopā ar kārtas rezultātiem.


Tas itkā būtu pats svarīgākais, ja ronās vēl jautājumi, tad droši jautājiet!
20 7 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000
ferma22 Nu un? Tas tak nav svarīgi, pats galvenais ir pats process nevis spelet prasme :)
14 1 atbildēt
tak būtu tu NHL uztaisījis, viņi drošvien FIFU gribētu! :D
13 0 atbildēt
pirmo reizi dzirdu :D bet gan jau ka labs
13 0 atbildēt
donorvo Ceru, ka tā arī būs! SharK Nu žēl , ka tu nepiedalies, bet vari sākt fanot varbūt iehakojies pie kāda spēlētāja un jūti līdzi spēlei :D T0TTI Ou jā noteikti, man kautkas jādara ar savu defensu, defens man vienkārši iesūkā :D :D :D
14 1 atbildēt
zeel ka nemaaku speeleet :( :(
14 1 atbildēt
Es gan nepiedalos, bet atbalstu tevi, Kasi ;) Lai viss izdodās un sekošu līdzi [ja sanāks tikt pie pc] visam notiekošajam :)
14 1 atbildēt
kasi, nu tad jāsāk trenēties :D
14 1 atbildēt
A TOTTI un KASI.. jūs atceraties ka jāspēlē pret saprātīgu būtni kura spēlē savā stilā, nevis kā PC tik ar vienu taktiku :D Būs interesanti rezultāti šajās spēlēs, jo katrs jau ar savu taktiku spēlē :)
14 1 atbildēt
man ar gribas ātrāk spēlēt :D
12 0 atbildēt
GO Man United
13 1 atbildēt
Kasi - formējumu jau vari mainīt, tādējādi pārsteidzot pretinieku.. piem spēlē ar 4 uzbrucējiem :D
12 0 atbildēt
čūbijs Nu vari noroganizēt, es varēšu NHL uztaisīt tikai kad beiksies FIFA jo man tā pat laika maz :) ] kricis Vispār man tagad ir baigais satraukums, nu zini baigi gaidās tas turnīrs un gribās ātrāk ķerties pie spēlēm :) Gasits Gan jau dabūsi, manuprāt neviens nepaliks bez punktiem, jo pat pats stiprakais var zaudet un otrādak :D
13 1 atbildēt
kricis Es arī tā ceru! Man tagad tik japaskatās, pret ko man pirmā spēle vispār :D :D P.S Kautkam vēl vajadzē pateikt, kautko tikai neatceros, ko un kam :D
13 1 atbildēt
Jā manuprāt tā būtu :D Nekad neizpatiksi :D
11 0 atbildēt
Klusums :D
12 1 atbildēt
+ par labu ideju
12 1 atbildēt
Nu tad visiem pārejiem ,kas arī piedalās novēlu veiksmi un ceru uz interesantu un aizraujoshu turniiru :)
13 2 atbildēt
Ou spoki vēl viens spēlētājs nepieciešams :) Atsaucās gribētāji šeit ^^
12 1 atbildēt
Jēziņās ieklausāties, tak ja ne manos vārdos ko es jau 100 reizes atkārtoju tas ir test režīms nolāpīts, tad vismaz ieklausaties Sharka teiktajā....
11 0 atbildēt
bļin.. nu vot ir arī te cilvēki kuri neizlasa neko! ----> būs ganjau arī FIFA08 un FIFA09 un NHL09 turnīri, bet tgd ir viens vienīgs FIFA 07 testa režīma turnīrs ! Un ja tik ļoti gribas savu NHL turnīru jau tgd, tad ņemat un taisat, bet pgdm uz Kaša sirdsapziņas ir tikai FIFA 07 turnīrs :) Tpc, tgd nerunāsim par citiem turnīriem, norunāts? :))
11 0 atbildēt
« 1  2  3 »