local-stats-pixel fb-conv-api

Ēstuvju tops11

3 9
Vadoties pēc viena garšīga, taču ne pārāk izskatīga raksta izveidoju Latvijas ēstuvju topu ar dažām iemīļotākajām ēstuvēm:
1) McDonalds - bieži kritizēts par neveselīgas pārtikas piedāvājumu un nu jau augstajām cenām, tomēr tur tie burgeri ir ļoti garšīgi, kā arī pārējās ēdamās štelles tīri labi smeķē. Drīz arī atvērsies viens no viņiem veikalā "Spice", kas noteikti iepriecina dažus pārdaugavā dzīvojošos.
2)** Kebabs fix - Iekod fixi, tālāk tixi :D:D Ir piejami arī burgeri un vēl viskaukādas kulinārās izvirtības, bet protams vairāk tiek spiests uz kebabiem. Kebabi visām gaumēm un kuņģu izturības līmeņiem. Kvalitāte gan nav vairs tāda kā agrāk, bet ja labi parunā ar personālu, var izlūgties, lai uztaisa pasūtījumu pēc iespējas garšīgāku tieši tev.
3)** Statoil - Samērā padārgi, bet garšīgi. Piedāvājums sākot ar bulciņām līdz pat hotdogiem un burgeriem. Burgers tiešām, teikšu atklāti, ir dārgs, bet viens tāds burgers un sajūta, ka esi apēdis trīs magdonaldā nopērkamos burgerus.

Tik mazs piedāvājums, jo tās ir vietas kuras apmeklēju ļoti bieži vai esmu tur strādājis, tādejādi atbildu par rakstīto.
** iepriekšējā darbavieta.
3 9 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
po
2 0 atbildēt
.....
2 0 atbildēt
ko tu muldi KEBABS IR DA BEST tas ka tu pieliki makdonaldu priekshaa taadiem galjiigiem un svaigiem gardumiem aplietiem ar briinishkiigu meerci kas tev to eedot liek domaat ka tu esi debesiis. man uzreiz gribas ielikt tev miinusu par kaut ko tik zaimojoshu un apkaunojoshu patiesiibaa es uztaisiishu jaunus viltus profilus lai saliktu tev miinusus. BURN IN HELL BITCH p.s. bet ja nopietni pacenties ko vairaak salikt iekshaa pirms publicee rakstu tik un taa tev lieku miinusu
2 1 atbildēt
#2 - to jau vispār nevar saukt par kebabu, ko viņi tur pārdod. tā izskatās īsts kebabs: http://en.wikipedia.org/wiki/Kebab dolmādes gan viņiem labas
1 0 atbildēt

labs raksts

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

🤟

0 0 atbildēt
gatiivs ok uztaisi profilu, ieliec man mīnus un tad izēd man dir*u, noslauki muti un ej gulēt.. Tā vien liekas ka tu to kebabu arī šņauc.. P.S. Ok nākošreiz tā arī darīšu.
1 2 atbildēt