local-stats-pixel fb-conv-api

Dzimšanas dienu skaidrojumi!9

50 0

Astrologi apgalvo,ka cilvēka likteni nosaka arī diena, kurā viņš ir dzimis! Varam ticēt vai arī nē, man jau nu noteikti neatbilst, bet nu vienalga interesanti papētīt!

 

Pirmdiena - Neveksmīga zēniem, bet laimīga - meitenēm. Šajā dienā dzimušas meitenes vēlāk kļūst par labām sievām un mātēm, taču zēni ir slinki un gražīgi.

Otrdiena - Marsa diena. Pasaulē nāk policisti, cīnītāji. Sievetes būs amazones.

Trešdiena - Merkura aizgādībā dzīvi sāk nākamie ārsti, dzejnieki, zinātnieki, arī tirgoņi.

Ceturtdiena - Jupitera diena. Dzimst nākamie skolotāji, garīdznieki, vadoņi, deputāti.

Piektdiena - Veneres gādībā dzimst topošie mākslinieki un tie, kam patiks izklaides un baudas, labi paēst.

Sestdiena - Saturna iespaidā pasaulē nāk vientuļnieki, mūki un askēti.

Svētdiena - Šajās dienā dzimst laimes bērni.

 

Atradu arī datumu ietekmi uz mūsu likteņiem, redzēju, ka šeit jau bijis kkas ar datumiem, taču papētot es atrādu mazliet savādāku skaidrojumu! tiem kam interesē astroloģi un šadas lietas tie arī izlasīs :)

1.    mēneša diena

Dzimšanas diena pirmajā mēneša dienā nozīmē, ka cilvēkam ir stipra griba, viņš ir neatkarīgs un pašpaļāvīgs. Apkārtējie var teikt, ka šis cilvēks „pārāk daudz domā”, jo viņam patīk plānot, ne reāli darboties. 1. datumā dzimušajiem ir labs prāts un tieksme prātot, kā darbojas lietas.

Viņš ir praktiķis un ideālists vienlaikus, tomēr lietas uztver vairāk ar prātu, nevis ar sirdi, tāpēc tik ļoti nepieķeras apkārtējiem cilvēkiem. Neskatoties uz neatkarības vēlmi, šis cilvēks ir ļoti jūtīgs un vajag pozitīvs iedrošinājums darbotie

2.    mēneša diena

Dzimšanas diena 2. mēneša datumā nosaka, ka šis cilvēks ir ļoti emocionāls un jūtīgs pret apkārtējo vidi, tai ātri pieķeroties. Viņš ātri sadraudzējas un attiecībās ir maigs. Šai personai labsirdīgs raksturs un ir vajadzīgs izrādīt ārēju pieķeršanos. Svarīgi izvairīties no svārstīga garastāvokļa un jebkā cita, kas nomāc šo cilvēku. Lai gan šī tipa cilvēkam patīk materiālais komforts, viņš ne vienmēr ir gatavs pūlēties, lai to dabūtu. Ritma izjūta var tikt attīstīta dzejā vai mūzikā.

3.    mēneša diena

Šajā dienā dzimušajiem ir spēcīga vitalitāte un parasti notiek arī ātra izveseļošanās no slimībām. Dzīvā iztēle šī tipa cilvēkiem sniedz iespēju izdomāt labu stāstu pat no vismazākā notikuma. Viņam ir iedzimts kritiķa un literārās spējas un ir nepieciešamība pēc dažādām aktivitātēm sevis nodarbināšanai. Spēcīgā vitalitāte dzīvē palīdz veiksmīgi atgūties arī no emocionālajām krīzēm. Patīk uzstāties publikas priekšā un būt sabiedrības uzmanības centrā. Lai gan viņš ir nemierīgs, sniegt apmierinājumu viņa vēlmēm ir pavisam vienkārši.

4.    mēneša diena

Šajā dienā dzimušie ir vispusīgas personības, jo tie ir dabas, māju sajūtas, ģimenes un valsts mīļotāji. Jebkura nodarbošanās, kas saistīta ar zemi, piemēram, rūpniecība, celtniecība, tekstilrūpniecība, pakalpojumu sniegšana, būs veiksmīga. Tomēr tikpat labi šī persona var nodoties mūzikai, gleznošanai vai tēlniecībai. Ņemot vērā rakstura īpašības, viņš pārvalda labas manieres un ētiku. Lai nepārstrādātos, ieteicams izveidot aktivitāšu grafiku.

5. mēneša diena

Šajā dienā dzimušie spēj ātri pielāgoties jauniem apstākļiem, ir entuziasti un lielīgi. Šie cilvēki mīl dzīvi un ir kompānijas dvēseles. Dzīve viņiem ir piepildīta ar krāsainiem notikumiem, kas sev līdzi nes bagātīgu pieredzi un pastāvīgas pārmaiņas. Ir laba balss. Lai gan šim tipam nepatīk kontrole un neatkarības ierobežošana, viņi ir ģimenes un laulības cilvēki.

6. mēneša diena

6. dzimšanas datums nosaka dabas mīlestību. Šie cilvēki uzplaukst, dzirdot uzslavas un atzinību, bet novīst kritikas priekšā. Attiecībās šie cilvēki ir devīgi, ja vien pret viņiem izturas ar tik pat lielu mīlestību un maigumu. Skaitlis 6 tieces pēc perfekcionisma it visās lietās, tāpēc arī apkrtējiem tādiem jābūt, lai viņi nekļūtu neuzticami šī cilvēka acīs. Mīl bērnus, bet paša bērni nav obligāta prasība, lai būtu laimīgs. Lai gan šie cilvēki visbiežāk materiāli ir labi nodrošināti, viņi nepārtraukti uztraucas par nepietiekamu naudas daudzumu. Ir dabas dots aktiera talants un literārās spējas. Joma, kurā šim cilvēkam neveiktos, ir mehānika. Labsajūtas formula šim cilvēkam ir sabiedrība un tās uzmanība.

7. mēneša diena

Šajā dienā dzimušajiem ir labas prāta spējas, tāpēc nereti tās tiek izmantots spekulējot ar apkārtējiem. Nekad nevajadzētu pieņemt apkārtējo padomus, kas ir pretrunā ar paša cilvēka izjūtām. Ja kāda slēpta vēlēšanās, tad tā ir pacietīgi jāgaida, nevis agresīvi jādzenas tai pakaļ. Ir talants mūzikas jomā, sevišķi klavierspēlē. Šīs personas viedoklis ir nelokāms un nepatīk to mainīt. Pēc dabas ir vientuļnieks, tāpēc laulības dzīvē nākas sastapties ar zināmām pretrunām. Katru dienu vajadzētu veltīt laiku sev, lai relaksētos un meditēru.

8. mēneša diena

Dzimšanas diena 8. datumā norāda uz radošu, ražīgu personību ar dabiskām uzņēmēja spējām. Progresīvs un atklāts, labi izprot un līdzsvaro sabiedrības intereses, tomēr jāizvairās no vienlīdzīgām attiecībām, jo šim cilvēkm izdarīt izšķirošos lēmumus. Patīk lasīt grāmatas. Patīk izrādīšanās un nereti tieši ģimene ir tā, ar kuru visvairāk lepojas 8.datumā dzimušie cilvēki.

9. mēneša diena

Dzimšanas diena 9. mēneša dienā nosaka publicitāti, sakārtotību, mākslu, iecietību un filantropiju. Saista viss jaunais un lietas, kas notiek pasaulē. Ir literārās un aktiera spējas, stipra griba. Veiksmīgus panākumus iegūst jebkurā radošajā jomā, piemēram, rakstniecībā, mācīšanā, jurisprudencē. Ir vajadzīga plaša izglītība, lai veiksmīgāk izvēlētos savu profesiju. Dzīvē sagaida daudz ceļojumu un radikālas pārmaiņas.

10. mēneša diena

Šiem cilvēkiem ir dažādas intereses, darot vairākas vietas vienlaicīgi. Var justies vientuļš, jo vairāk ir jāsniedz palīdzība citiem, nevis saņem to no apkārtējiem. Nepatīk dalīties ar citiem, tāpēc ir greizsirdīgs un samērā noslēgts. Radošais talants vislabāk izpaužas biznesa pasaulē, bet māksla, mūzika un gleznošana var palikt otrā plānā. Lai gan spēj nodrošināt veiksmīgu laulības dzīvi un ir viesmīlīgs, nepatīk iesaistīties mājas uzturēšanas jautājumos. Vitalitāte nosaka, ka persona ātri atgūstas no emocionālām un fiziskām slimībām.

11.mēneša diena

Dzimšanas diena 11.mēneša dienā padara šo cilvēku par sapņotāju vai ideālistu. Labi strādā ar cilvēkiem, jo zina, kā izmantot pārliecināšanu, nevis spēku. Ir spēcīga garīgā puse un izteikta intuīcija. Zinošs un jūtīgs cilvēks, kaut gan bieži vien arī ļoti temperamentīgs. Lai gan šis cilvēks ir ļoti analītisks un izprot lietu būtību, uzņēmējdarbības pasaule nav domāta viņam. Ļoti izteiktas radošās īpašības, kas ietekmē to, ka nereti persona ir vairāk sapņotājs nekā darītājs.

12.mēneša diena

Būdams dzimis 12.mēneša datumā, šis cilvēks būs vitāls un enerģisks visas dzīves laikā. Skaitļa 3 enerģijas, kas rodas, saskaitot skaitļus 1 un 2, ļauj strauji atgūties no neveiksmēm un slimībām. Ir diezgan bezrūpīgs, bet tajā pašā laikā mierīgs raksturs. Labas runāšanas, iespējams, arī dziedāšanas dotības. Šī persona ir enerģiska un vienmēr iesaistās sarunās, reizēm pat par daudz un nevietā. Tomēr sabiedriskums daudzās dzīves situācijās var lietu noderēt. Ir iztēles bagāts, kas var dzīvē noderēt, taču pārāk lielā enerģijas izšķērdība un iedziļināšanās virspusējos jautājumos traucē. Prāts ir vērsts uz praktiskām un racionālām lietām, tomēr ir tendence „mētāties” no vienas lietas pie citas. Sirsnīgs un mīlošs cilvēks, taču arī ļoti jūtīgs. Stipri ietekmē pēkšņas situācijas maiņas.

13.mēneša diena

Persona, kas ir dzimusi 13.mēneša dienā, ir labs vadītājs un organizators, taču tas sniedz arī tendenci dominēt pār cilvēkiem. Varētu būt vairāk atbildīgi par uzdotajiem darbiem un paveikto, kā arī disciplinēt sevi. Sirsnīgs, godīgs un nopietns cilvēks, kas uzcītīgāk strādā vienatnē. Reizēm var šķist, ka jūtas ir apvaldītas. Šī cilvēka neiecietība un uzstājība var kaitināt apkārtējos, kas izraisa strīdus.

14.mēneša diena

Šajā dienā dzimušie labi sastrādājas ar cilvēkiem un izbauda šo cilvēku sabiedrību. Ir talantīgs, daudzveidīgs, ļoti labi iepazīstina un izklāsta jaunas idejas. Labi prot organizēt lietas, saplānot laiku un sistematizēt. Ir tendence uz nepārtrauktām pārmaiņām, patīk ceļot un mainīt lietu kārtību. Prāts ir ātrs, gudrs un analītisks. Šis cilvēks mēdz būt izdomas bagāts, ātri pielāgojas un raksturs ir tendēts uz personisko izaugsmi. Tieši tāpēc patīk jauni izaicinājumi. Nemierīgums šajā cilvēkā padara viņu nedaudz nepacietīgu un ātri nogurdināmu no ikdienas. Nepatīk pārāk liela atbildība.

15.mēneša diena

Dzimšanas diena 15. mēneša datumā nes līdzi mājas sajūtu, tāpēc šiem cilvēkiem visbiežāk ir spēcīgi izteikta saikne ar mājām, ģimeni un mājas sajūtu. 1 un 5 saskaitot, iznāk 6, kas nosaka spēcīgu enerģijas plūsmu, padarot šo personu par lielisku mammu/tēti vai skolotāju. Ļoti atbildīgs un spējīgs cilvēks. Patīk harmonija vidē, kas atrodas apkārt un cenšas to nodrošināt. Jaunas lietas parasti apgūt ar novērošanu no malas, nevis cītīgi mācoties un pētot. Tieksme uz māksliniecisku raksturu. Persona ir ļoti dāsna un devīga, tomēr reizēm tam traucē spītīgums.

16.mēneša diena

Dzimšanas diena 16.mēneša datumā sniedz vientulīguma sajūtu un vēlmi strādāt vienatnē. Persona ir salīdzinoši neelastīga, tāpēc vēlas, lai apkārtējie strādātu neatkarīgi. Nepieciešams daudz laika, lai atpūstos un meditētu. Raksturā spītīgs, tāpēc nereti uzturēt ilgstošas attiecības, tomēr, ja ģimeniskuma un mājas sajūta izrādās spēcīga, tas ir iespējams. Dzimšanas diena šajā datumā sliecas uz tehniskām, zinātniskām interesēm un reliģiskas apcerēšanas. Šis cilvēks var būt emocionāls, tomēr var būt grūti šīs emocijas izteikt. Šī emociju apslāpēšana var radīt grūtības, sniedzot vai saņemot uzmanības apliecinājumus.

17. mēneša diena

Dzimšanas diena 17.mēneša dienā liecina, ka pastāv veiksme un izdošanās finansiālās lietās, jo šis datums ir veiksmīgs uzņēmējdarbībai un biznesa interesēm. Lai gan šis cilvēks, iespējams, ir ļoti godīgs un ētisks, dzimšanas diena šajā datumā nosaka, ka veiksme būs ar viņu biznesa pasaulē. Ir lieliskas organizatora, vadības un izpildes spējas, kas sniedz iespēju vadīt lielus projektus un pārvaldīt lielas naudas summas īpaši nepiepūloties. Ambicioza persona ar augstiem mērķiem un ideāliem, lai gan nereti sākums darbiem var izrādīties labāks nekā tos beidzot. Raksturā jūtīgs un nespēj izrādīt emocijas, tāpēc ir grūti saņemt vai sniegt uzmanību apkārtējiem.

18.mēneša diena

Šajā dienā dzimušie lieliski prot sastrādāties grupā, tomēr paliek arī izņēmumi, kuriem darba spējas ir augstākas, strādājot individuāli. Biznesa lietās ir cilvēcīga un labdabīga pieeja, kurās, iespējams, atradīs kaut ko sev tuvu un pilnveidos sevi kā personību. Ir labas uzdevumu izpildīšanas spējas, pateicoties organizēšanas un darbošanās spējām. Ir apzinīgs, tolerants un devīgs, kas var iedvesmot citus ar savām pārsteidzošajām idejām. Lai gan liela daļa jūtu un emociju tiek izteiktas, tik pat liela daļa tiek apslēpta. Dzīves laikā ir neskaitāmas dilemmas personības attīstībā.

19.mēneša diena

Dzimšanas diena šajā datumā sniedz gribasspēku un pašpārliecinātību un biežāk oriģinālu nekā racionālu pieeju jautājumu risināšanā. Savā raksturā diezgan egocentrisks, kas var radīt konfliktus ar apkārtējiem cilvēkiem, kuri ietekmē šīs personas dzīvi. Skaitļa 1 enerģija var samazināt spēju un vēlmi tikt galā ar detaļām, dodot priekšroku savam risinājumam. Ir jūtīgs, tomēr emocijas bieži tiek apslēptas. Ir tieksme komandēt, kas var izpausties kā dominance dzīvēs situācijās. Nemēdz uzklausīt un pieņemt citu padomus un viedokļus. Mācās caur paša pieredzi, kas reizēm var būt sāpīga. Skaitlis 19/1 ir vientuļnieka skaitlis un var būt vientulības sajūta pat tad, kad ir precējies.

20.mēneša diena

Šajā dienā dzimušajiem piemīt emocionalitāte, jūtīgs un spēcīga intuīcija. Skaitļa 2 enerģijām ir sociāls raksturs, kas šim cilvēkam ļauj viegli iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Lielākās cilvēku kompānijās var kļūt nervozs. Ir labsirdīga daba un vēlme pēc emocionālas atzinības. Viegli kļūst nomākts un rada bažas un iekšēju uztraukumu.

21. mēneša diena

Dzimšanas diena 21. mēneša datumā nosaka, ka cilvēks ir apveltīts ar skaistu balsi, kas piemērota arī dziedāšanai. Mīlestībā ieņem aktīvo lomu, kas var nomākt otro pusīti un ir apgrūtināta uzmanības apliecinājumu saņemšana. Personas pārāk dzīvā iztēle var padarīt viņu aizdomīgu, kas savukārt var radīt nopietnas problēmas, sevišķi laulības dzīvē. Nepieciešams izvairīties no depresijas un nomāktības. Veiksmīga darbība jomās, kas saistītas ar izglītošanos, piemēram, grāmatu izdošanu, publikācijām un tamlīdzīgi.

22. mēneša diena

Šajā dienā dzimušie ir enerģiski visās dzīves jomās. Tomēr tas sev līdzi nes arī nervozitāti un nereti arī pārstrādāšanās tendenci, tāpēc ir nepieciešama atpūta, lai atgūtu spēkus un atjaunotu līdzsvaru. Apveltīts ar intuīciju, vienmēr jāpaļaujas uz pirmajiem iespaidiem. Lai gan ir neierobežota enerģija, ir jāatrod līdzsvars starp ideālu sasniegšanu un konstruktīvu rīcību. Skaitlis 22 nes sev līdzi moto: vairāk laimes pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam, tāpēc var runāt tikai par nelielu cilvēka personisko ambīciju īstenošanu. Jāizvairās no jebkādām nelegālām darbībām, pretēji būs jābaidās tikt pieķertam un ciest no sekām.

23. mēneša diena

Dzimšanas diena 23. mēneša datumā norāda uz līdzjūtīgu, simpātisku, saprotošu personu ar praktisku skatu uz dzīvi. Ir spējas diagnosticēt fiziskas kaites, tāpēc ieteicama nodarbošanās medicīnas jomā, tomēr izvairoties no ķirurģijas. Praktiskās dabas dēļ var būt interese par jurisprudenci vai ķīmiju, bet panākumi mākslā varētu izpalikt, jo uztver to par pārāk vienkāršu. Pašpietiekams, sabiedrisks, gandrīz nekad necieš no mazvērtības kompleksa. Tā kā pieņem katru situāciju par labāko, kas vien var būt, arī dzīve sniedz maksimālo šim cilvēkam. Šī persona ir labs draugs, kas spējīgs uzņemties atbildību

24. mēneša diena

Šajā dienā dzimušie ir aktīvi cilvēki, tomēr jāizsver, vai ikviena darbība ir vajadzīga, citādi var ciest no enerģijas lieka patēriņa. Lai gan šī persona vislabāk dara vienlaicīgi tikai vienu darbu, panākumu atslēga ir nemitīgas pārmaiņas, kas saistītas ar paplašināšanos darbības laukā. Spēcīga saikne ar mākslu, ir aktiera talants. Var būt panākumi uzņēmējdarbībā vai nekustamajos īpašumos. Ārējie apstākļi nespēj ietekmēt un iedragāt šī cilvēka pašapziņu. Savā būtībā ir praktisks un novērtē laika un naudas nozīmi. Mācās no saviem novērojumiem, nevis no savas pieredzes. Šiem cilvēkiem jāizvairās no depresijas, greizsirdības un rūpēm.

25. mēneša diena

Šajā dienā dzimušie ir apveltīti ar intuīciju un var būt interese par mistiskām lietām. Mēdz slēpt savas patiesās sajūtas, tāpēc nereti tiek pārprasti. Mākslinieciski apdāvināti un šajā jomā var gūt arī ienākumus. Panākumus var gūt arī politikā vai uzņēmējdarbībā. Mēdz šaubīties un būt nekonkrēts, kas ietekmē attiecības ar apkārtējiem. Tas ir svarīgi, ka persona mācās koncentrēties, ieviest stabilitāti, kas veicina mazvērtības kompleksu un nomāktības sajūtas mazināšanos un pārstāšanu sevi žēlot. Jāpiestrādā, lai tiktu galā ar slinkumu.

26. mēneša diena

Cilvēki, kas dzimuši 26. mēneša dienā tendēti dzīvot pagātnē, kas kaitē tagadnei un nākotnei. Iesākot darīt jaunas lietas, ir problēmas tās pabeigt. Var gūt panākumus mākslinieciskajā jomā, izņemot mūziku. Patīk daba, mājas sajūta un bērni, tāpēc nereti šie cilvēki ļoti ātri apprecas. Izsmalcināta gaume attiecībā uz jauniem pirkumiem. Īpaša stila un krāsu izjūta, kas parādās apģērbā. Ir dāsns pret citiem, tāpēc paša komforts ir otršķirīgs.

27. mēneša diena

27. mēneša dienā dzimušie cilvēki tiecas uz materiālām vērtībām. Lai gan ir tendende uz laulību un mierīgu mājas dzīvi, attiecības nereti atnes vilšanos. Ir spēcīgs līderis ar dominēšanas spējām; pašam nepatīk pakļauties. Nepatīk atskaitīties par savu rīcību. Tomēr neskatoties uz to, dvēselē ir jūtīgs un attiecībās sniedz vairāk nekā saņem pretī. Attiecībās iesaistās arī ar īpašu dedzību, tomēr tas var pārspīlēt ģimene attiecības. Ir daudzpusējs un ar māksliniecisku dvēseli. Īpaši izpaužas literārais talans, tāpēc var mācīties par žurnālistu, rakstnieku vai skolotāju.

28.mēneša diena

Šajā dienā dzimušie ir patstāvīgi, pašpārliecināti līderi. Iesāktos darbus vienmēr noved līdz galam, jo ir svarīgi termiņi un precizitāte it visā, ko dara. Uz problēmām raugās gan plašākā, gan detalizētā nozīmē, protot izšķir svarīgo no mazsvarīga. Lai gan raksturā ir jūtīgs, emocijas bieži paliel apspiestas. Ikdienas situācijās var dominēt vēlme pakļaut apkārtējos. Mēdz sapņot ar atvērtām acīm, tāpēc dzīvē nereti nākas sastapties ar vilšanos, ko radījusi vēlamā uzskatīšana par esošo. Šiem cilvēkiem ir svarīga brīvība, tāpēc nepatīk ierobežojumi.

29.mēneša diena

Radoša persona, kurai nav vietas biznesa pasaulē. Ir ir zinošs, apveltīrs ar intuīciju un analītisma spējām. Saskaitot skaitļus 2 un 9 rodas 11, kas sev līdzi nes nervu spriedzi. Šajā dienā dzimušie ir vairāk sapņotāji nekā darītāji. Svarīga mājas sajūta, lai pilnībā izjustu laimi, tomēr meklējot partneri nosaka augstas prasības, tāpēc nav viegli sadzīvot ar šo cilvēku. Sapņotāja daba nosaka, ka viss apkārtējais – vajadzības un jūtas - kļūst mazsvarīgs. Lai dzīvi turētu līdzsvarā, nepieciešams līdzsvarots un efektīvs darbs.

30. mēneša diena

Šajā dienā dzimušajiem patīk sevi izteikt, lai justu pilnīgu laimi, gandarījumu un apmierinājumu ar sevi. Ir labas oratora un izteikšanās spējas, tāpēc ieteicama profesiju izvēle, kas saistīta ar runāšanu, piemēram, aktiermāksla, politiķis un tamlīdzīgi. Dzīvās iztēles dēļ var kļūt arī par labu rakstnieku. Spēcīgs savos argumentos un apgalvojumos, prot pastāvēt par sevi un savu taisnību. Liekas enerģijas patēriņa gadījumā var sastapties ar neprecizitātēm darbā. Jāizvairās no apsēstības par kādu mērķi, kā arī nekad nevajadzētu eksperimentēt ar moto „tikai prieka pēc”.

31. mēneša diena

Dzimšanas diena šajā datumā nosaka, ka persona ir labs organizators un plānotājs ar lielām darba spējām, kas sniedz panākumus daudzās nodarbošanās sfērās, sevišķi biznesa pasaulē. Kārtot lietas uzsāk ar nopietnību un atbildības sajūtu. Ir pacietība, kas ļauj iesākto pabeigt. Šī cilvēka pieeja var būt oriģināla, bet tajā pašā laikā arī stingra un nelokāma. Ir jūtīgas personas iezīmes. Patīk precizitāte, rūpīgums. Praktisks domātājs, kas apveltīts ar iztēli. Patīk ceļot un nepatīk dzīvot vienam. Atbildība šiem cilvēkiem ir nepieciešama, lai justu stabilitāti, tāpēc bieži šajā dienā dzimušie apprecas ļoti agri.

 

ā es nezināju, kurā kategorijā likt :D ieliktu pie aktuāli :D

50 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

atbilst  gan nedēļas diena gan datuma apraksts :)

2 0 atbildēt

Apbrīnojami precīzi :)

2 0 atbildēt

patiesi :)

2 0 atbildēt

aaah, tik tipiski :D

1 0 atbildēt

Love the life you live emotion

1 0 atbildēt

Par datumu-aha.Par dienu-NĒ

1 0 atbildēt

nu tieši nedēļas diena man neatbilst, bet datums gan! un kā vēl :D

0 0 atbildēt

laimes beerns emotion dz.d. skaidrojums - tieshi 10niekaa.. ;)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt