local-stats-pixel fb-conv-api

Dzer un brauc?7

24 0

Kāds britu zinātnieks ar visai skandalozu slavu Deivids Nats, kurš vēl nesen bija Lielbritānijas ministru kabineta eksperts narkotiku jautājumos, apgalvo, ka ir radījis pilnīgi jauna veida alkoholu.

Jaunais produkts negraujot cilvēka veselību, taču apmiglo apziņu tieši tāpat kā tradicionālais alkohols, vēsta „The Scottish Sun”.

 

Izgudrotājs apgalvo, ka viņa rīcībā ir arī antiviela, kuru lietojot iedzērušais var kļūt līdz tādai pakāpei skaidrs, ka var uzreiz sēsties pie automobiļa stūres.

 

Profesora Deivida Nata „sintētiskais alkohols” tiks pārbaudīts skotu vidū, jo tieši šī nācija ieņemot pirmo vietu pasaulē, ja vērtē aknu slimības, kuras izraisījusi alkohola lietošana.

 

Saskaņā ar zinātnieka teikto, jaunais alkohols ne tikai nekaitē aknām, bet no tā nav arī paģiru.

 

Pagaidām jaunais alkohols pieejams injekcijām paredzēta šķidruma veidā un tabletēs, bet Nats apgalvo, ka drīzumā varēs piedāvāt to arī „tradicionālā” veidā – pudelē. Dzēriens būs jājauc ar augļu sulu.

 

Nats apgalvo, ka, ja atradīsies investori, kas gatavi ieguldīt naudu pētījumos, pēc trīs gadiem viņš var garantēt rūpniecisku „jaunā alkohola” ražošanu.

 

Lielbritānijā Deivids Nats pazīstams ar saviem savulaik izteiktajiem apgalvojumiem, ka tabaka ir kaitīgāka par marihuānu un LSD ir mazāk bīstams nekā alkohols.

24 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://nra.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Latvijā šim dzērienam varētu būt labs noiets, ja cenas būs pieņemamas :D

10 0 atbildēt

beidzot kāds sakarīgs cilvēks....

8 0 atbildēt

atbildot uz KuceenC komentāru " iisteniibaa tas ka nav pagjiru ir savaa zinaa... " un ja tev jabrauc pie stures, galva sap un rokas dreb ir labi? ja kautkur jaabrauc tad pohmelis ir ļoti nepatīkama lieta :(

7 0 atbildēt

iisteniibaa tas ka nav pagjiru ir savaa zinaa slikti... jo no riita pamostoties vismaz vienu lietu zini skaidri ko esi darijis...

6 0 atbildēt

Apreibuši tāpat sūdus taisīs, kā pierādīsi, ja šis ieraus antireibuli, kamēr menti atklunkurē!

6 1 atbildēt

:D gribēšu redzēt :D poljubomu nedzeršu :D

3 4 atbildēt

var jau būt bet cietumā man negribās sēdēt!!!!!!!!!!!!

2 4 atbildēt