local-stats-pixel fb-conv-api

Dvīņu eksperimenti Aušvicā48

255 3

Josef Mengele bija nacistu ārsts, kurš kļuva bēdīgi slavens ar saviem eksperimentiem ar dvīņiem. Viņš strādāja Aušvicas koncentrācijas nometnē, un ja esat redzējuši filmu Unborn, arī tur ir iesaistīta tēma par šo nežēlīgo zinātnieku.. Un tā tad pēc filmas noskatīšanās radās interese par šo nacistu slepkavu, tātad nolēmu uzrakstīt arī te..

Josef Mengele uzdevums bija atrast veidu, kā palielinātu iespēju ,lai mātei piedzimtu dvīņi. Aušvicas koncentrācijas nometnē viņš veica savus šausminošos eksperimentus ar dvīņiem.. lielākā daļa nomira eksperimentu laikā, bet vairums pēc tam..

Kādu vakaru zinātnieks izvēlējās 14 pārus dvīņu. Un iemidzināja savā kabinetā. Tad viņš injicēja tieši sirdī hloroformu, kas acumirklī dvīņus nogalināja. Nomirušos dvīņus viņš sagraizīja, un katru daļu cītīgi pētīja un veica pierakstus.

Kādā citā reizē, Mengele izvēlējās čigānu dvīņus, un vēlējās tos savienot. Viņš izņēma daļu vēnas no dvīņu rokām un atstāja,lai rokas sāk pūt gangrēnas rezultātā. Dvīnis kurš izdzīvoja, nonāca ārstu aprūpē, un viņam tika atgādināts, kā nomira viņa otrs dvīnis.

Kāds dvīnis, redzējis sava brāļa operāciju, un izdzīvojis, viņš stāsta par to lūk šādi: Dakteris vienmēr izrādija lielāku interesi par manu brāli, varbūt tapēc,ka viņš bija vecākais no dvīņiem. Viņš veica manam brālim vairākas operācijas. Viņš veica mugurkaula operāciju,kuras rezultātā man brālis kļuva paralizēts. Vēlāk viņām izņēma dzimumorgānus. Pēc ceturtās operācijas es vairs savu dvīni nesatiku. Es nespēju izteikt kā es jutos, viņi atņēma visu manu ģimeni, un beigās arī manu dvīņu brāli.."

Dvīņi Aušvicas nometnē tika turēti daudz labākās barakās nekā citi ieslodzītie. Dvīņus baroja labāk un viņi tika pasargāti no gāzes kamerām. Pats zinātnieks bērnus ar sevi iepazīstināja kā 'onkulis Mengele' un deva saldumus.

Īsti nav noskaidrots cik daudz dvīņus šādā,sadistiskā veidā iznīcināja Mengele, bet saglabātie dati ziņo,ka uz Aušvicu tika aizsūtīti 3'000 dvīņi, un tikai 52 no tiem izdzīvoja..

Beidzoties 2 pasaules karam Josef Mengele izdevās izbēgt no Vācijas, viņam veicās, viņš nejauši ieguva viltotu identitāti, ko sarkanā krusta darbinieki izsniedza bēgļiem. No sākuma viņš aizbēga uz Argentīnu, pēc tam uz Brazīliju. Līdz beidzot Brazīlijā, viņam izdevās turpināt savus eksperimentus, bet,protams, ne tik lielā daudzumā. Kādā mazā pilsētiņā tika atklāts neizprotams fakts, katrai piektajai pilsētiņas sievietei piedzima dvīņi, blondi ar zilām acīm ( ja kāds nezin, tieši šadi kritēriji,bija nepieciešami lai piedarētu Augstākajai rasei, ko vēlējās izveidot Vācijā).
Iedzīvotāji apgalvoja, ka Mengele, slēpjoties zem cita vārda regulāri viesojās pilsētiņā,lai sievietēm palīdzētu kļūt stāvoklī, un piedāvāja neredzētas zāles. Iespējam šis notikums Brazīlijā daļēji pipildīja Mengele sapni, par augstāko rasu,un dvīņiem.

255 3 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

atbildot uz Frost komentāru " nu ,bet blondi cilvēki ar zilām acīm arī ir v... " kādi tur visskaistākie? nu labi, meitenes tādas ir, bet nejau vīrieši, jo tumšmatainie tāpat ir labāki :P  

8 1 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru " 2. bilde jau ir nāves enģeļi " nu cik lasīju, viņu pašu tā dēvē

6 0 atbildēt

atbildot uz sema4kas komentāru " tumsonni juus ko ? tas ir zinaatnes progress ... " Kas Tu galvu neesi saspiedis?

5 0 atbildēt

Nedzirdeti fakti par sho apsi,Labs raksts++

4 0 atbildēt

nenormāli ...užas kakoi

3 0 atbildēt

atbildot uz Heitere komentāru " slims cilvēks, nekas vairāk. " Slims - jā, bet vēl slimāki bija tie, kas viņa darbību atbalstīja un finansēja. Un ir diezgan droši, ka arī D-Amerikā viņš nedarbojās tikai uz savu galvu. Pastāv arī liecības, kas vēsta, ka Mengele ir arī bijis ASV un veicis ar prāta kontroli saistītus eksperimentu līdz pat savai nāvei 80-ajos.

3 0 atbildēt

atbildot uz nirmond komentāru " "Kādā mazā pilsētiņā tika atklāts neizprotam... " un esmu redzeejusi bildes, tas notiek veel jo projaam...

3 0 atbildēt

atbildot uz Girl12 komentāru " ..Šausmas....It īpaši 4 bilde man pilnīgi žēl... " ko tur šausmināties, tak mode tāda, paskaties uz mūsdienu supermodelēm un citiem anoreksiķiem :D

4 1 atbildēt

..Šausmas....It īpaši 4 bilde man pilnīgi žēl palika...

4 1 atbildēt

nu tie vācieši ir vnk slima tauta

3 1 atbildēt

atbildot uz Gandonijs komentāru " neticu,ka viss tur tik traki notika! drīzāk ... " Bet ir arī tik pat liela iespēja, ka notika. Viņiem bija pieejami cilvēki pētījumiem, kuri skaitījās zemākā rase un tāpat bija nolemti nāvei. Tas jau vien bija pamudinājums, lai veiktu visādus dīvainus ekspierimentus. Turklāt, tamlīdzīgas lietas ir darītas visā pasaulē, var minēt kaut vai ASV mēģinājumus ar narkotikām panākt prāta kontroli un tamlīdzīgi. 

2 0 atbildēt

atbildot uz gangsteris komentāru " filma grey zone ari var vinu redzet " esmu redzējusi šo filmu, bet viņu kaut kā nemanīju, būs jānoskatās vēlreiz

2 0 atbildēt

tēma ir ļoti interesanta, bet no cilvēcības viedokļa- nekādu šaubu, ka cilvēks nav bijis īsti vesels.

2 0 atbildēt

Interesanti! :)

2 0 atbildēt

Drausmīgi.

2 0 atbildēt

atbildot uz UglyPrince komentāru " Kas Tu galvu neesi saspiedis? "

ja tavs jautaajums satur atbildi, 95% ka tev ir blondi mati! nekaa personiiga vienk fakts

2 0 atbildēt

Grammar Naci - >>>Aušvicē<< nevis Aušvičā

2 0 atbildēt

Slimi, vnk slimi!1

2 0 atbildēt

atbildot uz UglyPrince komentāru " he, nu tikai nepārproti, tā nav nekāda vēst... " Es to filmu esmu redzejis,zinu ari diezgan daudz faktus par Aushvicu,vnk kad ieraudziju rakstu,pirmais kas iesavas prata,bija:"bljin,kuraa filma par shito bija.."

2 0 atbildēt

atbildot uz Fliperiso komentāru " Ja nebutu sakuma pieminets,kura filma gaja ru... " he, nu tikai nepārproti, tā nav nekāda vēsturiskā vai tjipa tavo, tikai filmas galvenā doma ir saistīta ar šo .

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »